Billeje USA

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i USA.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 14. april - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje USA

 1. Hjem
 2. Biludlejning USA
EasyTerra Biludlejning USA er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.6 / 10
Antal anmeldelser: 224
Kjell Jensen
“Rigtig god oplevelse alt var bare som…”

“Rigtig god oplevelse alt var bare som det skulle , nemt og easy.”

10-10-2019 06:25
Ina Rasmussen
“Fantastisk service”

“Nemt at bestille. Ved afhentning gik vi fantastisk service af 2 hjælpsomme medarbejdere. Bilen var pæn ren. Aflevering blev udført lige eftet ankomst, uden problemer. Easyterra kan varmt anbefales.”

10-09-2019 08:45
Jan Knudsen
“Nemt at bestille”

“Nemt at bestille, og det gik nemt og hurtigt at få udleveret bilen ifht. ved nogle af de andre biludlejere.”

20-07-2019 19:46

Information om USA

Biludlejning USA
Biludlejning USA

For rigtig mange mennesker er det en drøm at besøge USA; mulighedernes land. En rejse til USA byder nemlig på strand, storby, kultur, vild natur og meget mere. Kort sagt – oplevelser for enhver smag. Vil du opleve den alsidige forbundsstat fra alle dens bedste sider, er det en rigtig god idé at leje bil i USA.

Med en bil i USA har du friheden til at opleve lige, hvad der passer dig! Du kan i høj grad drage fordel af at finde billeje online. Dette kan du blandt andet gøre hos EasyTerra hvor du kan se mulighederne for biludlejning i USA. Booker du i god tid, er der større chance for, at du får den bedste pris på lige præcis den billeje i USA, der passer dig.

Billeje i USA - interessante steder at besøge

Rejser du hele vejen fra Danmark til USA er det klart, at du gerne vil opleve nogle af de ikoniske byer, som USA er kendt for. Herunder kan blandt andet nævnes Los Angeles, San Francisco, New York og Las Vegas. På trods af lighederne mellem disse byer, vil du også opleve, at de alle fire har hver deres karakteristika.

Med billeje i USA kan du køre rundt mellem de forskellige stater, og finde alt lige fra store kulinariske oplevelser i San Francisco til kendte mennesker i Los Angeles. Således kan billeje i USA hjælpe dig med at nå rundt til alle de forskellige destinationer, som du gerne vil besøge.

Vil du, udover de fantastiske storbyoplevelser, også gerne se den vilde natur? I dette tilfælde er Rocky Mountains og Grand Canyon bestemt to steder, som er værd at besøge, når du er i USA. Billeje er en rigtig god idé i forbindelse med disse oplevelser, da du både har mulighed for at køre i Rocky Mountain National Park og Grand Canyon National Park.

3 fede roadtrips - på opdagelse i USA

Billeje i USA er i den grad oplagt. Dette skyldes, at der findes utrolig mange fede ruter med bil på tværs af de forskellige stater. En af de roadtrips, som du kan tage på, er Route 66. Route 66 er en hovedvej i USA, som begynder i Chicago og slutter i Los Angeles. På denne tur kører du altså tværs gennem det meste af USA.

Route 66 er dog ikke den eneste roadtrip, som du kan opleve, hvis du gør brug af billeje. USA byder nemlig også på en utrolig flot rute langs den vestlige kyst. Her kører du på California State Route 1, hvor det blandt andet er populært at stoppe i byer som San Francisco, Malibu og San Diego. På denne roadtrip er du hele tiden tæt på havet, hvilket er med til at gøre turen til en af de smukkeste.

Med billeje i USA har du mange muligheder for fede roadtrips. Den sidste roadtrip, som vi her vil fremhæve, er den langs USA's østkyst. Her kører du fra New York til Miami. På denne rute vil du komme forbi utroligt mange strande, storbyer og seværdigheder, blandt andet Key West. Uanset hvilken rute du vælger, er der garanti for mange gode oplevelser med din lejebil. Lej en bil - USA byder nemlig på det meste, som hjertet begærer.

Overnatningsmuligheder; billeje i USA

Lej bil i USA, hvis du gerne vil nå at have så mange oplevelser under huden som muligt. I USA er det ikke vanskeligt at finde overnatning, da der ligger mange moteller langs de amerikanske highways. Typisk behøver du derfor ikke at bestille overnatning lang tid i forvejen.

Du kan nøjes med at lede nogle timer før, du vil holde ind for natten. Når det er højsæson for turister i USA, så bør du dog holde for øje, at det bliver markant sværere at finde ledige værelser.

Billeje i USA er især en god idé, når du skal køre rundt i USA's mange nationalparker. Inden i disse parker er det dog begrænset med overnatningsmuligheder, og her bør du derfor altid booke et hotelværelse inden ankomst.

I de amerikanske storbyer som eksempel New York er det ligeledes en god idé at booke i forvejen, hvis du vil have den bedste pris. I de største byer er hotelværelser typisk billigst fra fredag til søndag, men det er lige præcis omvendt, hvis du besøger Las Vegas eller New Orleans.

Lufthavne med billeje i USA

Når det gælder billeje i USA, er det en rigtig god idé at hente din bil i lufthavnen. På de mange "rent a car"-skilte kan du se, at dette er en utrolig populær løsning, da det sparer dig for megen besvær med transport. Nogle af de rigtig populære og store lufthavne ligger blandt andet i Denver, Los Angeles og Atlanta.

Lej en bil i USA, så du kan opleve alt fra de smukke, amerikanske Highways til byer og nationalparker! EasyTerra gør booking af billeje i USA nemt og overskueligt for dig.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Ace Rental Cars
 • addCarRental
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Apollo Car Rental
 • Avis
 • Britz Motorhomes
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Eaglerider
 • Easirent
 • East Coast Car Rentals
 • Enterprise
 • Europcar
 • Fox Rent A Car
 • Green Motion
 • Hertz
 • InterRent
 • Mex Rent a Car
 • National Car Rental
 • Rent Max
 • Road Bear
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Alle byer i USA

EasyTerra Biludlejning USA sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende byer:

Andre byer