Billeje Buffalo

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Buffalo.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Buffalo.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Buffalo

  1. Hjem
  2. Biludlejning USA
  3. Biludlejning Buffalo
EasyTerra Biludlejning Buffalo er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Buffalo

Indledning

Buffalo har haft en hård tid på grund af industrien, der har flyttet ud af byen. I det sidste par år har Buffalo fået økonomisk oprejsning: kajerne langs vandet er blevet omdannet til et attraktivt underholdnings- og boligområde, og i stedet for at være et industrielt centrum, er Buffalo nu centrum for sundhedsydelser af høj kvalitet og højere uddannelse. Arkitektur er en af Buffalos største attraktioner. Der er bygninger fra forskellige perioder, for eksempel i det historiske Allentown distrikt. Byen er også et perfekt udgangspunkt for at besøge det berømte Niagara Falls, der ligger nord for byen.   

Beliggenhed

Buffalo har over 300.000 indbyggere, hvilket gør det til den største by - efter New York City - i New York staten. Mange flere mennesker bor i Buffalos hovedstadsområde: omkring 1,1 millioner.

Beliggenhed 

Buffalo er beliggende i staten New York i USA på den østlige side af Lake Erie og overfor Fort Erie, der ligger i Canada. Niagara-floden løber fra Buffalo mod nord, tværs over Niagara Falls for at løbe ud i Lake Ontario.

Økonomi

Buffalo plejede at være et trafikvejkryds, herunder jernbaner. Shipping på tværs af de store søer (og gennem Erie Canal) var vigtigt for byen. Det skabte en masse tungindustri, hvoraf størstedelen er forsvundet. Nu afhænger Buffalos økonomi hovedsageligt af sundhedspleje, højere uddannelse og (finansielle) tjenesteydelser.

Lufthavne

Buffalo Niagara International Lufthavn ligger i byens østlige forstæder, 15 kilometer nordøst for byens centrum. Fra byens centrum kan man komme nemt til lufthavnen med udlejningsbil via the Kensington Expressway (NY-33). Fra andre dele af New York staten kan man komme til lufthavnen via New York State Thruway, som ender i lufthavnen. 

Offentlig transport

Byen har en god offentlig bustransport. Der er også en undergrundsbanelinje fra byens centrum til campussen i University of Buffalo. I byens centrum kører metroen over jorden; lige efter Theater Station kører metroen under jorden. I byens centrum behøver du ikke at betale for at køre med metroen. Der er også en direkte busforbindelse til Niagara Falls: linje 40 kører fra Buffalo Transportation Center til denne berømte attraktion.

Trafik og parkering

Buffalo har, ligesom mange andre amerikanske byer, et regelmæssigt gademønster og mange motorveje krydser byen, herunder den førnævnte Kensington Expressway til lufthavnen. At finde en gratis parkeringsplads på gaden er ikke særlig svært, men det er bedre at parkere din udlejningsbil på en af de parkeringspladser i byens centrum. Stederne er skiltet.

Hoteller

Buffalo tilbyder et godt udvalg af overnatningssteder. Især budget kategorien er godt repræsenteret, men der er også tilstrækkeligt med mellemklassehoteller og nogle luksuriøse overnatningssteder. De fleste hoteller ligger i byens centrum, tæt på byens største attraktioner.

Eksterne kilder

For mere information om Buffalo, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Buffalo

EasyTerra Biludlejning Buffalo sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i USA, men i en anden by end Buffalo, klik venligst igennem til Biludlejning USA side, hvor du kan vælge, i hvilken by i USA du ønsker at leje en bil.