• 9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Buffalo

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Buffalo.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 24000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Buffalo

EasyTerra Biludlejning Buffalo er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140

Biludlejere i og omkring Buffalo

Hvis du søger efter en lejebil i USA, men i en anden by end Buffalo, klik venligst igennem til Biludlejning USA side, hvor du kan vælge, i hvilken by i USA du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Buffalo

EasyTerra Biludlejning Buffalo sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Buffalo

Indledning

Buffalo har haft en hård tid på grund af industrien, der har flyttet ud af byen. I det sidste par år har Buffalo fået økonomisk oprejsning: kajerne langs vandet er blevet omdannet til et attraktivt underholdnings- og boligområde, og i stedet for at være et industrielt centrum, er Buffalo nu centrum for sundhedsydelser af høj kvalitet og højere uddannelse. Arkitektur er en af Buffalos største attraktioner. Der er bygninger fra forskellige perioder, for eksempel i det historiske Allentown distrikt. Byen er også et perfekt udgangspunkt for at besøge det berømte Niagara Falls, der ligger nord for byen.   

Beliggenhed

Buffalo har over 300.000 indbyggere, hvilket gør det til den største by - efter New York City - i New York staten. Mange flere mennesker bor i Buffalos hovedstadsområde: omkring 1,1 millioner.

Beliggenhed 

Buffalo er beliggende i staten New York i USA på den østlige side af Lake Erie og overfor Fort Erie, der ligger i Canada. Niagara-floden løber fra Buffalo mod nord, tværs over Niagara Falls for at løbe ud i Lake Ontario.

Økonomi

Buffalo plejede at være et trafikvejkryds, herunder jernbaner. Shipping på tværs af de store søer (og gennem Erie Canal) var vigtigt for byen. Det skabte en masse tungindustri, hvoraf størstedelen er forsvundet. Nu afhænger Buffalos økonomi hovedsageligt af sundhedspleje, højere uddannelse og (finansielle) tjenesteydelser.

Lufthavne

Buffalo Niagara International Lufthavn ligger i byens østlige forstæder, 15 kilometer nordøst for byens centrum. Fra byens centrum kan man komme nemt til lufthavnen med udlejningsbil via the Kensington Expressway (NY-33). Fra andre dele af New York staten kan man komme til lufthavnen via New York State Thruway, som ender i lufthavnen. 

Offentlig transport

Byen har en god offentlig bustransport. Der er også en undergrundsbanelinje fra byens centrum til campussen i University of Buffalo. I byens centrum kører metroen over jorden; lige efter Theater Station kører metroen under jorden. I byens centrum behøver du ikke at betale for at køre med metroen. Der er også en direkte busforbindelse til Niagara Falls: linje 40 kører fra Buffalo Transportation Center til denne berømte attraktion.

Trafik og parkering

Buffalo har, ligesom mange andre amerikanske byer, et regelmæssigt gademønster og mange motorveje krydser byen, herunder den førnævnte Kensington Expressway til lufthavnen. At finde en gratis parkeringsplads på gaden er ikke særlig svært, men det er bedre at parkere din udlejningsbil på en af de parkeringspladser i byens centrum. Stederne er skiltet.

Hoteller

Buffalo tilbyder et godt udvalg af overnatningssteder. Især budget kategorien er godt repræsenteret, men der er også tilstrækkeligt med mellemklassehoteller og nogle luksuriøse overnatningssteder. De fleste hoteller ligger i byens centrum, tæt på byens største attraktioner.

Eksterne kilder

For mere information om Buffalo, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  United States Dollar
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  32 - 128 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  40 - 128 km/h
 • Sprog
  English
 • Populær bilklasse
  economy
 • Populære udlejningsfirmaer
  Hertz

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).
 1. Hjem
 2. Biludlejning USA
 3. Biludlejning Buffalo