Billeje Ibiza

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Ibiza.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Ibiza.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Ibiza

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Ibiza
EasyTerra Biludlejning Ibiza er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.7 af 10 Antal kundebedømmelser: 9
Splinter Boel Centauro Ibiza Lufthavn
“God og hurtig service. ”

“"Pendlerbus ankom inden for 10 minutter. Ved skranken blev vi straks hjulpet. Enkel og effektiv. "”

26-08-2015 08:46
Aloysius Blokdijk Europcar Ibiza Lufthavn
“Lige efter vores smag, især de lave omkostninger!”

“God og klar hjemmeside, pålidelige finansielle aftaler, og lige fra flyet til lejebilen.”

25-08-2015 13:37
Frank Nelissen Centauro Ibiza Lufthavn
“Udmærket”

“Ekstra forsikringsomkostninger ved afhentning af bilen.”

02-08-2015 06:01

Information om Ibiza

Introduktion

Ibiza er en af de fire Baleariske Øer. Ibiza er den mest ekstreme af øerne med hensyn til dens landskab og med hensyn til den slags folk den tiltrækker. Dens rygte om dens natteliv er rigtigt, det er meget ekstremt og meget ekstravagant. Landskabet på Ibiza er kendetegnet ved den flade område i nord, bestående af at sammensurium, frugtplantager og skovklædte bakker. Desuden har Ibiza mange klippefyldte kyster og sandstrande.

Befolkning

Ibiza har omkring 100,000 indbyggere. Ibiza By, øernes hovedstad, har omkring 40.000 indbyggere og San Antonio, den næststørste by, har omkring 16.000 indbyggere. Men øen synes mere befolket på grund af, at den hvert år tiltrækker 4 millioner turister.

Beliggenhed

Ibiza er en af de fire Baleariske Øer, der ligger øst for den spanske østkyst, der grænser op til Valencia Havbugten og Middelhavet. Ibiza er den tætteste ø på fastlandet, omkring 100 kilometer.

Økonomi

Landbrugssektoren er en af grundpillerne på øens økonomi. Primært i nord, hvor frugterne er dyrket og der er mange plantager. Også mange dyr holdes på øen. Landbruget giver beskæftigelse for landmænd og mennesker, der er aktive inden for handel.

Den vigtigste indtægtskilde på Ibiza er turisme. Især om sommeren tiltrækker øen mange turister. Hvert år over fire millioner mennesker kommer til øen. Øen tiltrækker en interessant blanding af turister: Hippies, modeelskere, nudister, party-folk og masse turister. Turisterne er tiltrukket af Ibizas smukke strande, sine trendy diskoteker, storslåede landskab, klippefyldte kyster, osv.. 

Lufthavne

Ibiza har en lufthavn, Ibiza Lufthavn (eller Lufthavn d'Eivissa), som ligger omkring 7 kilometer fra Ibiza By, som er beliggende på den sydlige side af Ibizas østkyst. Ibiza Lufthavn ekspederer flyvninger til og fra blandt andre steder Barcelona, Valencia og andre store europæiske byer.

Offentlig transport

De fleste mennesker, der kommer til Ibiza kommer med fly. Det er også muligt at tage til øen med båd. Der er færger til blandt andre steder Alicante og Barcelona. Der er også færgeservice mellem øerne. De selskaber, der tilbyder disse tjenester er Transediterrane og Flebasa.

Den bedste måde at opdage øen et ved at leje bil. Dette gælder også for de andre Baleariske Øer: Formentera, Mallorca og Minorca. For Formentera er cykler en fremragende løsning i betragtning af sin størrelse. Hvis du ikke har en udlejningsbil kan du bruge busserne på øen, som vil tage dig fra Ibiza Lufthavn (eller Lufthavn d' Eivissa) til Ibiza By, samt fra Ibiza By til San Antonio eller Portinatx.

Trafik og parkering

Som vi nævnte tidligere er udlejningsbiler fremragende til at udforske Ibiza. Vejene på Ibiza varierer fra dårligt til meget gode. De (meget) gode veje er tættest på de ruter, der fører til turistattraktioner. De værste veje er på ruter, der ikke fører til turistattraktioner. Leje en god bil er næppe en luksus på denne smukke ø. Parkering på Ibiza er kun et problem på de bedste turistattraktioner i den forstand, at du måske ikke kan være i stand til at parkere så tæt som du måske ønsker.

Hoteller

På Ibiza er der mange hoteller, varierende fra meget dyre og luksuriøse til billig. De dyre hoteller er placeret på de smukkeste steder, tættest på turistattraktionerne. De billigere hoteller er længere væk. I højsæsonen, dvs. om sommeren, vi helt sikkert anbefaler at booke i forvejen, især hvis du ønsker at gå til et bestemt sted eller feriested.

Eksterne kilder

For mere information om Ibiza, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Alle byer i Ibiza

EasyTerra Biludlejning Ibiza sammenligner priserne for biludlejning i de følgende byer: