Billeje Chania

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Chania.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 14. april - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Chania

 1. Hjem
 2. Biludlejning Grækenland
 3. Biludlejning Kreta
 4. Biludlejning Chania
EasyTerra Biludlejning Chania er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.9 / 10
Antal anmeldelser i Chania: 52
Sarah
“Dejlig oplevelse med billeje i Chania,”

“Dejlig oplevelse med billeje i Chania, Super oplevelse hele vejen igennem. Vi lejede bil igennem Alamo og fik den bil vi havde bestilt. Vi havde først bestilt en anden bil, men annulerede denne for at bestille hos Alamo, og oplevede ingen problemer med dette igennem EasyTerra. Vi valgte 'Nul bekymringer' som også gav en ekstra tryghed. Kan klart anbefales. Min foretrukne side fremover!”

06-09-2020 12:54
Paul Waters
“Works fine to date”

“Works fine to date, with no problems.”

22-10-2018 14:49
Tommy Rasmussen
“Alt fungerede som det skulle.”

“Alt fungerede som det skulle.”

06-06-2017 04:15

Information om Chania

Biludlejning Chania
Biludlejning Chania

Introduktion

Chania er den næststørste by på den græske ø Kreta. Indtil 1971 var det øens hovedstad. Det år blev hovedstaden flyttet til Heraklion. Det hyggelige gamle centrum anses som værende et af de smukkeste i hele Grækenland. Byen stadfæster det faktum, at Kreta altid har været et vejkryds af kulturer. Tæt ved den gamle havn er der stadig et venetiansk fyrtårn (Faros) fra det 15. århundrede og en smuk moské fra det 18. århundrede. Syd for centrum er der et stort indendørs marked. 
Chania-området dækker den vestlige del af Kreta. Området er rigt på arkæologiske fund.

Befolkning

Byen har lidt over 65.000 indbyggere. Dette inkluderer Akrotiri-halvøen øst for Chania, som stigende bliver mere urbaniseret.

Beliggenhed

Chania er beliggende på en slette på Kretas nordlige kyst i den vestlige del af øen. Chanias havn er beliggende mellem Akrotiri-halvøen i øst og Spatha-halvøen i vest. Kreats hovedstad - Heraklion - er beliggende 145 km. østpå. Omkring halvejs er der en anden vigtig by: Rethymno.

Økonomi

Turisme spiller en vigtig rolle i den lokale økonomi. Det gamle Chania, de mange maleriske landsbyer, de barske bjerge længere sydpå, strandene og de arkæologiske grunde modtager en enorm interesse fra turister.
Derudover handler indbyggerne med egne produkter (primært oliven og appelsiner), som fragtes via den moderne Souda-havn (syv km. fra Chania). Tæt ved den nye havn er der også en NATO flådebase.
Derudover er Chania et undervisningscentrum med bl.a. et prominent teknisk universitet.

Lufthavne

Den internationale Daskalogiannis lufthavn er beliggende på en halvø øst for Chania. Hver dag er der et antal flyafgange til Athen og i løbet af sommeren er der mange charterfly mod europæiske byer. Fra lufthavnen er der en busforbindelse mod centrum af byen.
Lufthavnen i Heraklion er større. Den er beliggende 140 km. øst for Chania.

Offentlig transport

Den centrale busstation er beliggende sydvest for den gamle by. I løbet af sommeren er der busser mod populære turistdestinationer. Mange byer og landsbyer på Kreta har en busforbindelse, men forvent ikke at bussen kører hurtigt. Der er forbindelser til ekspressbusser mod andre store byer på Kreta, langs den nordlige side af øen, hvor hovedvejen løber.
Fra den moderne Souda-havn er der daglige færgeafgange mod Piraeus (nær Athen).

Trafik og parkering

At køre i den nyere del af Chania er ikke svært. Omkring den gamle by, tæt på det gamle marked og havnen, er der parkeringsområder, hvor du kan efterlade din lejet bil for at udforske centrum. Efterlad aldrig noget af værdi i din bil!
Hovedvejene på Kreta er i fornuftig stand. Tingene bliver anderledes, hvis du beslutter dig for at besøge den bjergfyldte syd med dets smalle snoede veje. Vær altid forberedt på det uventede: får eller geder på vejen, huller i vejen eller en asfalteret vej pludselig bliver til grusvej. Nogle veje kan endda være glatte, selvom de er tørre.

Derudover har mange lokale en anderledes måde at køre på end den du er vant til. De ignorerer ofte trafiklys og skilte. Kort forklaret: kør forsigtigt og hold koncentrationen. På landlige veje er fartbegrænsningen 90km/t.

Hoteller

Chania er et turistisk centrum, hvilket betyder at der er masser af hoteller. I den gamle by kan du finde hyggeligt husly i restaurerede bygninger. Østpå og vestpå for den gamle by er der også hoteller (tæt på strandene). I løbet af sommeren (maj - oktober) anbefaler vi på det stærkeste, at du booker dit hotelværelse på forhånd. I andre perioder vil du ikke have noget besvær med at finde et sted at sove, selvom nogle hoteller kan være lukkede.

Eksterne kilder

For mere information om Chania anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Abbycar
 • Alamo Rent a Car
 • Auto Europe
 • Avis
 • Budget
 • Centauro
 • Drive Hellas
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Goldcar
 • Green Motion
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Payless Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Chania

EasyTerra Biludlejning Chania sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Grækenland, men i en anden by end Chania, klik venligst igennem til Biludlejning Grækenland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Grækenland du ønsker at leje en bil.