• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Spanien

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Spanien.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Spanien

EasyTerra Biludlejning Spanien er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Spanien

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Spanien

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår skal man reservere en udlejningsbil i Spanien

Spanien - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Spanien) er November den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Spanien - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Spanien) er November den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Spanien), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Spanien - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Spanien), er November den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Spanien - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Spanien) er November den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Spanien - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Spanien) er November den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Spanien - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Spanien) er November den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Spanien - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Spanien) er November den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Spanien - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Spanien) er November den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Spanien - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Spanien) er November den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Spanien - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Spanien) er November den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Spanien - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Spanien) er November den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Spanien - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Spanien) er November den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Spanien - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Spanien) er November den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Spanien - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Spanien) er Maj den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Spanien - Hvornår er det billigst at leje en varevogn?

På denne destination (Spanien) er Maj den billigste måned at leje en varevogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje en varevogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejningslokaliteter i Spanien

EasyTerra Biludlejning sammenligner priserne på billeje på nedenstående destinationer

La Savina Corralejo Costa Calma Morro Jable Puerto del Rosario Costa Meloneras Las Palmas de Gran Canaria Maspalomas Playa del Inglés Puerto Rico Tarajalillo Ibiza by Portinatx Sant Antoni de Portmany Santa Eulària des Riu La Gomera San Sebastián de la Gomera Breña Baja Los Cancajos Santa Cruz de la Palma Arrecife Costa Teguise Playa Blanca Puerto del Carmen Alcudia Cala d'Or Cala Millor Can Picafort Magaluf Paguera Palma de Mallorca Playa de Muro Port d'Alcudia Port de Sóller Santa Ponsa Ciutadella Mahón Adeje Costa Adeje Granadilla de Abona Playa de las Américas Puerto de la Cruz San Cristóbal de La Laguna
Øvrige byer
Acantilados de los Gigantes Aguiles Albacete Alcalá de Henares Alcázar de San Juan Alcobendas Alcorcón Algeciras Alguaire Alicante Almeria Antequera Arganda del Rey Avila Aviles Badajoz Badalona Bahía Feliz Barcelona Benalmadena Benavente Benicarlo Benidorm Bilbao Burgos Caceres Cadiz Cala Ratjada Calpe Cangas de Onís Carballo Cartagena Castellon Chiclana Chiclana de la Frontera Ciudad Real Conil de la Frontera Cordoba Coslada Denia El Hierro Elche Estepona Ferrol Figueras Fuengirola Fuenlabrada Gandia Gijon Girona Granada Granollers Guadalajara Hondarribia Huelva Huesca Irun Islantilla Jaen Jerez de la Frontera La Coruna La Linea La Secuita Las Rozas Las Rozas de Madrid Leon Lerida Linares Llanes Lleida Lloret De Mar Logrono Lorca Los Cristianos Lugo Madrid Majadahonda Málaga Malgrat de Mar Manresa Marbella Martorell Massanassa Mataró Melilla Merida Mojacar Móstoles Murcia Nerja Orense Oviedo Pájara Palencia Pamplona Pinto Plasencia Ponferrada Pontevedra Puerto de las Nieves Puertollano Reus Roquetas De Mar Rota Rubí S'illot Sabadell Sagunto Salamanca Salou San Juan de Alicante San Pedro De Alcantara San Sebastian San Sebastián de los Reyes Sant Boi de Llobregat Santa Cruz Santander Santiago de Compostela Santo Tomas Segovia Sevilla Sitges Soria Sotogrande Talavera de la Reina Tarragona Tarrasa Teruel Toledo Torrejón de Ardoz Torrelavega Torremolinos Torrevieja Tres Cantos Tudela Ubeda Valencia Valladolid Vic Vigo Viladecans Vilanova i la Geltrú Vitoria Zamora Zaragoza
Biludlejning Spanien

Information om Spanien

Spanien oplever du bedst med en lejet bil. EasyTerra Biludlejning har ca. 342 afhentningslokaliteter i Spanien. Der er således altid en afhentningslokalitet i nærheden af dit bestemmelsessted.

Spanien er et enormt populært land at tage på ferie i, og der er rigtig meget at se og opleve. Spanien har både et stort udvalg af store og små byer, hvilket betyder, at der både er mulighed for shopping, kulturoplevelser samt at dykke ned i historiske bydele og ruiner. Desuden byder Spanien også på smuk natur, der med fordel kan opleves med en bil. Billeje er derfor især en stor fordel, hvis man gerne vil se flere ting i landet. Læs videre for at lære mere om ting at se i Spanien samt de gode muligheder, der er for biludlejning.

Gå på opdagelse med billeje i Spanien

Der er rigtig mange ting at opleve med billeje i Spanien. Ved at leje bil i Spanien kan du se smuk natur og spændende byer er lette at få inkluderet lige meget, om du er på udkig efter lange køreture over flere dage eller kortere dagsture.

En kort og smuk tur er køreturen fra Madrid til Murcia, der tager omkring 4 timer og leder dig igennem smukke og omskiftelige omgivelser som bjerge, dale, skove, søer og charmerende små byer som La Roda og Tarancon.

Hvis du vil på en længere tur, kan du køre fra Madrid til Soria med mange, spændende stop på vejen. Denne rute kræver mindst en uge, og har masser at byde på i form af historiske byer og områder. På turen kan du køre forbi Segovia, Avila, Salamanca, Valladolid, Burgos, Sierra de Atapuerca, Sierra de la Demanda og sidst Soria. På denne tur ser du både gammel romersk arkitektur, fort, middelalderlige befæstninger, renæssancebygninger, museer og arkæologiske områder.

Der er rigtig mange ting at se, så overvej at lej bil i Spanien , hvis du er interesseret i at opleve flere ting og få mest muligt ud af din ferie.

Interessante steder at besøge i Spanien

Spanien har et stort udvalg af steder, der er værd at besøge. I Spanien er der noget for alle - lige meget om du er til smukke byer, vandreture i naturen eller afslapning på stranden. Med billeje i Spanien er det blandt andet muligt at kombinere flere ting, da det gør det hurtigt og nemt at inkludere flere destinationer på ferien.

Blandt de populære byer i Spanien finder du blandt andet Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada, Valencia, Málaga og Alicante. Hvis du er på udkig efter en storbyferie er både Madrid og Barcelona gode valg, hvor der er meget at se og opleve.

Hvis du er mest til badeferie, er der mange oplagte destinationer både langs de spanske kyster, men også på spanske øer som Mallorca og Gran Canaria. Her er det muligt at finde flotte hoteller, der er designet til at give gæster afslapning og gode faciliteter som swimmingpools og gode restauranter. Disse steder er ofte oplagte til ferier med børn, da der er masser af underholdning for hele familien.

Hvis det er naturoplevelser, du er efter, kan du også benytte dig af leje af bil i Spanien og for eksempel køre til Pyrenæerne for at vandre i bjergene. Det er til at finde mange forskellige vandreruter i Spanien, så der er både noget for begyndere samt de mere garvede.

Overnatningsmuligheder i Spanien

Der er mange forskellige overnatningsmuligheder at finde i Spanien. Spanien byder, alt efter dit budget, på luksuriøse hoteller og resorts, men det er også muligt at finde billige hostels og campingpladser. Hvis du vælge at bruge billeje i Spanien, har du især flere muligheder for at være fleksibel med din overnatning. Ofte er overnatningsmuligheder længere ude af byerne billigere, og med en lejebil er det heldigvis ikke noget stort problem at komme ind til de ting, du gerne vil se i løbet af dagen.

Lufthavne i Spanien

Spanien har et stort udvalg af internationale lufthavne spredt rundt i landet. De fleste populære destinationer har lufthavne i nærheden, men de tre største lufthavne i Spanien er Madrid-Barajas Lufthavn, Barcelona Lufthavn og Palma de Mallorca Lufthavn. Stort set alle lufthavnene og især de store lufthavne har gode muligheder for biludlejning. Spanien er et stort land, hvis man gerne vil se flere områder, er billeje et godt valg. Det er dog en god idé at lave bookingen hjemmefra for at spare tid, når man ankommer og for at have de bedste muligheder for at spare penge ved at finde de bedste tilbud. Sørg desuden for at undersøge, om der betales per time eller dag og undgå at komme til at betale for en hel ekstra dag på grund af et par timer. Tænk også over hvilken størrelse, du har brug for, og om du har præferencer i forhold til ting som geartype, aircondition og navigation.

Eksterne kilder

For mere information om Spanien anbefaler vi Google, og de følgende eksterne kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Rentbycar
 • Autos Menorca
 • Goldcar Key'n Go
 • OK Mobility
 • Alamo
 • Enterprise
 • KeyGo Rent
 • TopCar
 • Hiper Rent a Car
 • Leasys
 • Wiber Rent a Car
 • Gobycar
 • Ownerscar
 • National Car Rental
 • Flizzr
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Avis
 • Thrifty
 • Orlando Rent a Car
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Centauro
 • Sixt
 • Nizacars
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Drivalia
 • Turisprime
 • Clickrent
 • Record Rent a Car
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • InterRent
 • Everycar
 • EECAR
 • K10 Rentacar
 • Canarias Rent a car
 • Autos Aguirre
 • Exclusive GO
 • Rentalk50
 • ACE Rent A Car
 • offUgo
 • Payless Car Rental
 • CITROEN
 • Touring Cars
 • McRent
 • Carwiz rent a car
 • SurPrice car rentals
 • Rent a star
 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien