Op til 30% rabat På reservationer, der bookes fra den 24. nov til den 1. dec

Billeje Orlando International Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Orlando International Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Orlando International Lufthavn

 1. Hjem
 2. Biludlejning USA
 3. Biludlejning Orlando
 4. Orlando International Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.9 / 10
Antal anmeldelser: 19
Vibeke Søgaard Madsen Alamo Rent a Car Orlando International Lufthavn
“Virkede upåklageligt..”

“Virkede upåklageligt... nem og overskuelig booking”

25-07-2017 06:24
Natascha Van Gurp Alamo Rent a Car Orlando International Lufthavn
“Altid godt organiseret.”

“"Jeg havde aldrig nogen problemer med EasyTerra. Det er rart, at du kan arrangere alle forsikringer på forhånd og på denne måde kan undgå uventede overraskelser. "”

17-09-2015 10:26
Henk Van Blerk Alamo Rent a Car Orlando International Lufthavn
“Hvad du ser, er hvad du får!”

“"Simpelthen tydeligt; du ved præcis, hvad du skal forvente, når du lejer din bil! Ingen skjulte omkostninger og fuld dækning, hvis det er det du ønsker. Jeg tror, at jeg har reserveret 6 gange gennem EasyTerra nu, og har altid været fuldt ud tilfreds! Jeg anbefaler altid EasyTerra til min familie og venner, idet det sparer en masse penge! Bare gør det! "”

10-03-2015 14:21

Lokal information om Orlando International Lufthavn

Orlando International Lufthavne i en nøddeskal

Orlando International Lufthavn er den travleste lufthavn i Florida, den ekspederer omkring 35 millioner passagerer om året. Der er en terminal, som er opdelt i fire såkaldte 'airsides'. Fra den centrale hall kan airsides nås gennem en 'people mover' (kabiner, der trækkes af et kabel). Lufthavnen er beliggende i sydøst for Orlando.

Der er ingen togforbindelse til lufthavnen. På den nordlige side er der luksus Lynx-busser til centrum af Orlando. Derudover er der pendulbusser til forskellige forbindelser, men ikke til forlystelsesparker.

I terminalbygningen er der et hotel, hvor de fleste af businessfaciliteter i lufthavnen også er placeret. Hotellet har cirka 34 kontor- og mødelokaler samt fem VIP-lounges. Orlando Lufthavn har et omfattende udbud af butikker og steder at spise og drikke. Der er forskellige restauranter, snackbarer, grillrooms, fastfoods kæder, cafeer og delikatesseforretninger. Der er også en bred vifte af toldfrie varer. Lufthavnen tilbyder forskellige service: Banker, vekselkontorer, pengeautomater og et postkontor. Der er også internet kiosker, massage saloner og en barber. Trådløst Internet er tilgængelig i hele lufthavnen.

I luftfartsindustrien er Orlando International Lufthavn vist med forkortelserne MCO (IATA lufthavnskode) og KMCO (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Orlando International Lufthavn

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Ace Rental Cars
 • addCarRental
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Eaglerider
 • Easirent
 • Enterprise
 • Europcar
 • Fox Rent A Car
 • Green Motion
 • Hertz
 • InterRent
 • National Car Rental
 • Rent Max
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty