Op til 30% rabat På reservationer, der bookes fra den 24. nov til den 1. dec

Billeje Santa Cruz de la Palma

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Santa Cruz de la Palma.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Santa Cruz de la Palma

 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning La Palma
 4. Biludlejning Santa Cruz de la Palma
EasyTerra Biludlejning Santa Cruz de la Palma er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.2 / 10
Antal anmeldelser i Santa Cruz de la Palma: 23
Allan Rasmussen Avis La Palma Lufthavn
“Super sted at leje bil.”

“Super sted at leje bil.”

28-02-2020 07:00
J.t.m. Pepers Thrifty La Palma Lufthavn
“Glad for at have opdaget EasyTerra.”

“"For første gang i dette år har jeg booket en bil gennem EasyTerra. De tilbyder et passende udbud af biler og mulighederne, navnlig med hensyn til forsikring, er gode. Næste gang vil jeg igen booke gennem EasyTerra. Jeg har fortalt mine kolleger til at gøre det samme. "”

25-08-2015 10:33
Ton Polderman Budget La Palma Lufthavn
“Fremragende service og sagsbehandling”

“"God bil, intet besvær. Tanken var angiveligt fuld i starten, men det passede ikke! Ellers OK "”

17-03-2015 11:36

Information om Santa Cruz de la Palma

Biludlejning Santa Cruz de la Palma
Biludlejning Santa Cruz de la Palma

Indledning 

Santa Cruz de la Palma er hovedstaden på øen La Palma, en af de Kanariske Øer. Byen spillede en vigtig rolle i eksport af sukkerrør til det europæiske fastland. Santa Cruz blev ofte angrebet af pirater, og derfor blev befæstninger bygget til at forsvare byen. Disse fæstningsværker ligger der stadig: Castillo de Santa Catalina og Castillo de la Virgen.

Befolkning 

Byen har mere 18.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Santa Cruz ligger på østkysten af La Palma, tæt på en gammel strøm af lava fra Caldereta, en vulkan lige syd for byen. 

Økonomi

Bananer, sukkerrør, druer og tobak dyrkes på La Palma. Skovbrug samt fiskeri giver også arbejde og indkomst til et rimeligt antal indbyggere. La Palma tiltrækker langt færre turister end Tenerife og Gran Canaria. Dette skyldes hovedsageligt fordi denne stejle ø kun har få strande, og et ikke-eksisterende og sprudlende natteliv. Turisterne, der er tiltrukket af den smukke og barske natur, udgør stadig den vigtigste indtægtskilde. 

Lufthavne

La Palma lufthavn ligger otte kilometer syd for Santa Cruz de la Palma. Der er forskellige charterforbindelser til europæiske lande, og rutefly til nærliggende Kanariske Øer, den portugisiske ø Madeira, og byer som MadridBarcelona, Paris og Milano. Lufthavnen kan nemt nås med en udlejningsbil via LP-138, den bredeste vej på La Palma.

Offentlig transport

Offentlig transport på La Palma består af busser, der kører forbi alle de vigtigste steder på øen. Busserne har en tendens til at køre hver halve time og lige til tiden. Fra havnen Santa Cruz er der færgeforbindelser til andre Kanariske Øer.

Trafik og parkering

Der er en to-spore vej mellem hovedstaden og lufthavnen. Dette er også den eneste 'store' vej på øen. La Palma er en bjergrig ø, og derfor er de andre veje smalle, snoede og bakkede. På alle veje skal du være opmærksomt på faldende sten og kampesten på vejen, især under og efter regn. Folk, geder og hunde går også på de (smalle) veje. 

Hoteller

I mellem Santa Cruz og lufthavnen er der et kæmpe turistcenter: Los Cancajos. Der er også nogle hoteller i hovedstaden, men de fleste turiststeder kan findes på øens vestlige strande. Mange mennesker vælger at leje et lille hus ('casitas'). Da disse ligger ofte meget langt væk, er en udlejningsbil uundværlig. 

Eksterne kilder

For mere information om Santa Cruz de la Palma, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Orlando Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Santa Cruz de la Palma

EasyTerra Biludlejning Santa Cruz de la Palma sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Santa Cruz de la Palma, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.