Billeje Santa Cruz de la Palma

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Santa Cruz de la Palma.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Santa Cruz de la Palma.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Santa Cruz de la Palma

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning La Palma
  4. Biludlejning Santa Cruz de la Palma
EasyTerra Biludlejning Santa Cruz de la Palma er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 14
J.t.m. Pepers Thrifty La Palma Lufthavn
“Glad for at have opdaget EasyTerra.”

“"For første gang i dette år har jeg booket en bil gennem EasyTerra. De tilbyder et passende udbud af biler og mulighederne, navnlig med hensyn til forsikring, er gode. Næste gang vil jeg igen booke gennem EasyTerra. Jeg har fortalt mine kolleger til at gøre det samme. "”

25-08-2015 10:33
Ton Polderman Budget La Palma Lufthavn
“Fremragende service og sagsbehandling”

“"God bil, intet besvær. Tanken var angiveligt fuld i starten, men det passede ikke! Ellers OK "”

17-03-2015 11:36
E.p. Dekker Budget La Palma Lufthavn
“God erfaring”

“Jeg modtog, hvad jeg bad om.”

06-01-2015 18:32

Information om Santa Cruz de la Palma

Biludlejning Santa Cruz de la Palma
Biludlejning Santa Cruz de la Palma

Indledning 

Santa Cruz de la Palma er hovedstaden på øen La Palma, en af de Kanariske Øer. Byen spillede en vigtig rolle i eksport af sukkerrør til det europæiske fastland. Santa Cruz blev ofte angrebet af pirater, og derfor blev befæstninger bygget til at forsvare byen. Disse fæstningsværker ligger der stadig: Castillo de Santa Catalina og Castillo de la Virgen.

Befolkning 

Byen har mere 18.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Santa Cruz ligger på østkysten af La Palma, tæt på en gammel strøm af lava fra Caldereta, en vulkan lige syd for byen. 

Økonomi

Bananer, sukkerrør, druer og tobak dyrkes på La Palma. Skovbrug samt fiskeri giver også arbejde og indkomst til et rimeligt antal indbyggere. La Palma tiltrækker langt færre turister end Tenerife og Gran Canaria. Dette skyldes hovedsageligt fordi denne stejle ø kun har få strande, og et ikke-eksisterende og sprudlende natteliv. Turisterne, der er tiltrukket af den smukke og barske natur, udgør stadig den vigtigste indtægtskilde. 

Lufthavne

La Palma lufthavn ligger otte kilometer syd for Santa Cruz de la Palma. Der er forskellige charterforbindelser til europæiske lande, og rutefly til nærliggende Kanariske Øer, den portugisiske ø Madeira, og byer som MadridBarcelona, Paris og Milano. Lufthavnen kan nemt nås med en udlejningsbil via LP-138, den bredeste vej på La Palma.

Offentlig transport

Offentlig transport på La Palma består af busser, der kører forbi alle de vigtigste steder på øen. Busserne har en tendens til at køre hver halve time og lige til tiden. Fra havnen Santa Cruz er der færgeforbindelser til andre Kanariske Øer.

Trafik og parkering

Der er en to-spore vej mellem hovedstaden og lufthavnen. Dette er også den eneste 'store' vej på øen. La Palma er en bjergrig ø, og derfor er de andre veje smalle, snoede og bakkede. På alle veje skal du være opmærksomt på faldende sten og kampesten på vejen, især under og efter regn. Folk, geder og hunde går også på de (smalle) veje. 

Hoteller

I mellem Santa Cruz og lufthavnen er der et kæmpe turistcenter: Los Cancajos. Der er også nogle hoteller i hovedstaden, men de fleste turiststeder kan findes på øens vestlige strande. Mange mennesker vælger at leje et lille hus ('casitas'). Da disse ligger ofte meget langt væk, er en udlejningsbil uundværlig. 

Eksterne kilder

For mere information om Santa Cruz de la Palma, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Santa Cruz de la Palma

EasyTerra Biludlejning Santa Cruz de la Palma sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Santa Cruz de la Palma, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.