• 6.7 / 10 Antal anmeldelser: 236
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Kreta

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Kreta.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Kreta

EasyTerra Biludlejning Kreta er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Kreta

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Kreta
 • For eksempel: Citroen C1
  Mini klasse
  For eksempel: Citroen C1
 • Populær klasse
  For eksempel: Fiat Panda
  Økonomi klasse
  For eksempel: Fiat Panda
 • For eksempel: Citroen C3
  Kompakt klasse
  For eksempel: Citroen C3
 • For eksempel: Citroen Elysee
  Mellemklasse klasse
  For eksempel: Citroen Elysee
 • For eksempel: Volkswagen Passat
  Standard klasse
  For eksempel: Volkswagen Passat
 • For eksempel: Opel Combo
  Familiebil klasse
  For eksempel: Opel Combo
 • For eksempel: Opel Vivaro
  Luksus klasse
  For eksempel: Opel Vivaro
 • For eksempel: Opel Astra Estate
  Stationcar klasse
  For eksempel: Opel Astra Estate

Populære byer i Kreta

De viste priser er dagspriser baseret på en lejeperiode på mindst 7 dage. Skatter og yderligere omkostninger for ekstraudstyr kan forekomme. Klik venligst her for nærmere information om disse omkostninger.

Seneste anmeldelser

6.7 / 10 Antal anmeldelser: 236

Hvornår vil du reservere en lejebil i Kreta

Gennemsnitlig dagspris pr. måned

Biludlejningssteder i Kreta

EasyTerra Biludlejning sammenligner priserne for biludlejning på nedenstående destinationer

Information om Kreta

Guides.regions.greece.crete

Indledning

Kreta er den største græske ø og ifølge mange mennesker også den smukkeste. Det er en aflang ø: Fra øst til vest måler den 260 kilometer og den længste afstand mellem nord og syd er 60 kilometer. På det mindste punkt er Kreta kun 12 kilometer bred.

De populære strande ligger alle sammen langs nordkysten, sydkysten er primært stenet. Det bjergrige Kreta er kendt for sine dybe kløfter, her kan du finde den mindste kløft i verden, Samaria-kløften, som nogle steder kun er 4 meter bred.

Befolkning

Kreta har 650.000 indbyggere. Den største by er hovedstaden Iraklio med omkring 150.000 indbyggere.

Beliggenhed

Kreta ligger i Middelhavet, omkring 160 kilometer sydøst for Peloponnes og omkring 300 kilometer nord for Libya. I hele længden er der en bjergryg med Psiloritis (2.456 meter) og Pakhnes (2,453 meter) som sine højeste punkter. Hovedstaden Heraklion er beliggende på nordkysten.

Økonomi

Ligesom i resten af Grækenland var økonomien på Kreta primært baseret på landbrug. Det er ikke længere tilfældet. I dag er turismen den vigtigste indtægtskilde. Imidlertid er landbruget ikke helt forsvundet. Kreta producerer oliven og har en stor del af pakningen og behandlingen (i olivenolie blandt andet). Desuden er der en lille dyrkning af citrusfrugter.

Lufthavne

Den vigtigste lufthavn på Kreta, Nikos Kazantzakis, ligger fem kilometer øst for hovedstaden Iraklio. Kreta har en anden, mindre, international lufthavn nær Chania i den vestlige del af øen, cirka 140 kilometer fra Heraklion. I al fald, der er planer om at flytte lufthavnen i Heraklion, da den nuværende ligger for tæt på byen.

Offentlig transport

Bustransporten på Kreta er meget god,busserne kører ofte og som regel til tiden. Alligevel er det ikke usædvanligt, at chaufføren afviger fra den officielle rute, hvis en passager skal tage til en nærliggende landsby. Taxaer er også bredt tilgængelige, men hvis du virkelig ønsker at udforske Kreta, bør du leje en bil. Der er masser muligheder for billeje på Kreta, og det giver bare en langt større frihed end hvis man er bundet til det offentlige og taxaer. Man kan opleve lige hvad man vil, når man vil.

Trafik og parkering

Generelt er vejene på Kreta i god stand, især langs nordkysten. Inde i landet er vejene ofte kurvede, smalle og til tider uasfalterede. Tag hensyn til dette, da forsikringen normalt ikke dækker skader på bunden af din udlejningsbil på grund af sten! - Hvis du er meget utryg på dette punkt, så kan det anbefales at tjekke, hvad en ekstra forsikring der dækker dette koster.

Desuden er det godt at vide, at de fleste tankstationer i de mindre byer lukker klokken 19.00. Mange tankstationer er lukket om søndagen og også helligdage, så sørg for at du har tilstrækkeligt brændstof! - Det vil være ærgerligt at løbe tør for brændstof så man ikke kan få det maksimale ud af sin leje bil.

Billeje på Kreta

Kreta lever stort på deres turisme, hvilket også påvirker markedet for biludlejning på kreta. Det giver rigtig mange muligheder for at leje biler der, og langt de fleste større biludlejningsvirksomheder er repræsenteret på øen. Ved at det er en ø kan man dog opleve, at der er begrænset med lejebiler i højsæsonen, så derfor anbefaler vi at man tjekker mulighederne for billeje på Kreta i god tid, så man kan få de bedst mulige priser.

Vi har tidligere nævnt nogle af fordelene ved at benytte sig af billeje på Kreta, men vi vil lige pointere det igen, samt nævne nogle af de ting man kan opleve med bil på Kreta.En af de oplagte ting at opleve vil være mange af de lækre strande. Hele nordkysten på Kreta er fyldt med fantastiske strande i en kvalitet, man ikke finder ret mange andre steder. Er du til lidt mere kulturelle ting så kan det f.eks. Være at besøge paladset i Knossos.

Paladset i Knossos

Tilbage i bronzealderen var Knossos den største by på Kreta, og hele den minoiske kultur havde hjemsted omkring Knossos. Knossos er i dag symbolet på europæisk kultur for mange rejsende, og er en must-see seværdighed når man er på Kreta.

Der bliver jævnligt arrangeret ture til Knossos med bus, men hvis man ønsker en mere fredelig tur til Knossos, så kan det helt klart anbefales at benytte sig af en af muligheder for biludlejning på Kreta, og selv kører. På det giver langt mere frihed og større muligheder for at opleve både Knossos, men også paladset i Knossos.

Hoteller

Som en turistø, har Kreta et bredt udbud af hoteller, lejligheder, pensionater og andre overnatningsmuligheder. De fleste af dem kan findes langs nordkysten, men også inde i landet og på den sydøstlige kyst vil du ikke have et problem for at finde et værelse.

Det kan tit være billigere at bo på sydkysten, da det ikke er en lige så stor attraktion som nordkysten. Kvaliteten på hotellerne på sydkysten er helt i top, og kan sagens måle sig med dem på nordkysten, og tit er de langt billigere. Besparelse kan man f.eks, vælge at bruge på en leje bil på Kreta, så man kan komme hen til nordkysten for at shoppe samt rundt på resten af øen.

Eksterne kilder

For mere information om Kreta, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Greek (modern)
 • Populær bilklasse
  economy
 • Populære udlejningsfirmaer
  SurPrice car rentals

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Carwiz rent a car
 • Thrifty
 • Budget
 • Enterprise
 • Drive Hellas
 • Hertz
 • Sixt
 • Centauro
 • Payless Car Rental
 • Avis
 • Drive On Holidays
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Abbycar
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Global Rent a Car
 1. Hjem
 2. Biludlejning Grækenland
 3. Biludlejning Kreta