Billeje Miami International Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Miami International Lufthavn for dig.

Din computer skal acceptere cookies for at kunne bruge denne hjemmeside.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Miami International Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 5
Alamo Rent a Car Miami International Lufthavn
“Nem og økonomisk”

“Det var let at leje en bil via hjemmesiden i Miami, og vi fik et gratis telefonnummer, hvor du bliver assisteret godt og klart i tilfælde af spørgsmål.”

16-03-2015 19:14
Alamo Rent a Car Miami International Lufthavn
“Fremragende”

“Vi har lejet en bil gennem EasyTerra i Miami, Florida flere gange, og indtil videre alt fungerer godt. Vi vil igen bestille vores næste bil gennem EasyTerra.”

05-01-2015 18:52
Alamo Rent a Car Miami International Lufthavn
“Jeg har altid booket min bil gennem EasyTerra og har altid været billigt”

“Jeg har haft mange gode erfaringer, og jeg kan fortælle dig, at du ikke vil fortryde at leje din bil med EasyTerra ... Jeg har gjort det hvert år ...”

05-01-2015 15:47

Lokal information om Miami International Lufthavn

Miami International Lufthavn i en nøddeskal

Lufthavnen i Miami er for nylig blevet fuldstændig renoveret. Landingsbroer A, C og D er blevet kombineret til Nord Terminalen (Landingsbro B har været nedrevet) og Landingsbroer G, H og J i Syd Terminalen. Ind imellem er der et centralt område med Landingsbroer E og F, hvor alle flyselskaber, der ikke hører til Star Alliance, SkyTeam Alliance eller OneWorld, er beliggende. Lufthavnen ligger 14 kilometer mod nordvest for Miami.

Der er ingen togforbindelse. Der er en metro- og busforbindelse mellem lufthavnen og stationen. Fra busstationen i stueetagen i Hall E er der busforbindelser til Miami og omkringliggende området.

I lufthavnen er der et hotel og der er mange andre hoteller i det nærliggende område. Det er en stor lufthavn med et stort og varieret udbud af butikker og steder at spise og drikke. De fleste af dem er beliggende i det centrale område. Forskellige flyselskaber har lounges, hvor du kan bruge forskellige faciliteter, såsom: Telefon, fax og Internet. Ud over mødelokaler (max. 12 personer) der er et konferencelokale (max. 200 personer). Der er banker, vekselkontorer og pengeautomater. Lufthavnen tilbyder også følgende ydelser: Et postkontor og en frisørsalon, et pudse sko service og er kunstgalleri. Førstehjælpsstationen kan kaldes gennem VIP-oplysningsskranke. Lufthavnen er tilgængelige for handicappede.

I luftfartsindustrien er Miami International Lufthavn vist med forkortelserne MIA (IATA lufthavnskode) og KMIA (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Miami International Lufthavn