Billeje Fort Myers

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Fort Myers.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Fort Myers

 1. Hjem
 2. Biludlejning USA
 3. Biludlejning Fort Myers
EasyTerra Biludlejning Fort Myers er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Fort Myers

Indledning

Fort Myers er porten til den sydvestlige del af Florida, en stor turistattraktion i denne amerikanske stat. Det fremragende vejr og de omkringliggende strande tiltrækker millioner af besøgende om året. Berømte amerikanere var vant til at have deres sommerhuse her, ligesom Thomas Edison og Henry Ford. Begge sommerhuse er turistattraktioner.

Befolkning

Selve byen har 60.000 indbyggere, men Fort Myers er en del af et storbyområde (Cape Coral-Fort Myers Metropolitan Area), hvor der er ti gange så mange mennesker. 

Beliggenhed

Fort Myers er beliggende i den sydvestlige del af staten Florida i USA, ved den brede mundingen af Caloosahatchee floden. Ligesom resten af Florida har det et subtropisk klima med korte, milde vintre og varme somre. Den meste af nedbør falder fra juni til september.

Økonomi

Fort Myers er hovedstaden i Lee County, og et regionalt handelscentrum. Turisme udgør den vigtigste søjle i den lokale økonomi. Butik kæden Chico's (damemode) har hovedkvarter her. 

Lufthavne

Fort Myers Lufthavn, Southwest Florida International Lufthavn, ligger mere end 25 kilometer sydøst for byens centrum. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil. Fra byens centrum tager du først Dr Martin Luther King Blvd og derefter I-175. Tilkørslen til lufthavnen (afkørsel 131) er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Fort Myers og omegne har god offentlig bustransport. Som det fremgår af busselskabets navn, Lee Trans ikke kun tager sig af byens transport, men også står for forbindelser til andre destinationer i Lee County.

Trafik og parkering

Fort Myers er ikke særlig stor, og derfor kommer du ikke til at have problemer med at finde din vej rundt. Der er også tilstrækkelige parkeringsfaciliteter for din bil. Husk på, at der opkræves en vejafgift på broerne til Cape Coral og på Sanibel Island, der ligger ude for kysten. Ingen vejafgift opkræves på vej tilbage.

Hoteller

Fort Myers er et vigtigt feriemål, og derfor har ingen mangel på indkvarteringsmuligheder. Anmeldelser af hotellerne, motellerne og kroerne varierer meget, især nogle hoteller i byens centrum får dårlige anmeldelser. Undersøg det inden du booker et værelse. De fleste hoteller og feriecentre ligger ved Fort Myers Beach og på Sanibel Island.

Eksterne kilder

For mere information om Fort Myers, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Fox Rent A Car
 • Hertz
 • InterRent
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Fort Myers

EasyTerra Biludlejning Fort Myers sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i USA, men i en anden by end Fort Myers, klik venligst igennem til Biludlejning USA side, hvor du kan vælge, i hvilken by i USA du ønsker at leje en bil.