Biludlejning Manhattan

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Manhattan.

Din computer skal acceptere cookies for at kunne bruge denne hjemmeside.

Vi sammenligner alle de kendte leverandører
  • Hertz
  • Thrifty
  • Europcar
  • Budget
  • Avis
  • Alamo

Billeje Manhattan

EasyTerra Biludlejning Manhattan er en uafhængig sammenligning hjemmeside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Manhattan

Indledning 

Manhattan (ikke at forveksle med den centrale del af New York) er en by i den amerikanske stat Kansas. Det er en typisk universitetsby, men i de sidste par år tiltrækker Manhattan også flere og flere pensionister, der sætter pris på den 'al amerikanske stemning' af byen.

Befolkning

Byen har mere end 50.000 indbyggere. Den høje studenterbefolkning afspejles af antallet af 18- til 25-årige: næsten 40 procent. 

Beliggenhed 

Manhattan er beliggende i den nordøstlige del af den amerikanske stat Kansas, i Midtvesten i USA. Byen er opført ved Kansas-floden, der løber mod vest og udtømmes i Missouri i nærheden af Kansas City. Nord for Manhattan ligger Tuttle Creek Lake.

Økonomi

Kansas State University har 23.000 studerende, og er byens største arbejdsgiver. Studerende er gode kunder i butikkerne og forlystelsesstederne i Manhattan. Der er også en amerikansk militærbase, Fort Riley, tæt på byen. Kort sagt: byens økonomi handler først og fremmest om offentlige tjenesteydelser, men der er også nogle industrier, herunder en stor producent af sportstøj.

Lufthavne

Manhattan Regional Lufthavn ligger lige vest for byen, kun 4 kilometer fra byens centrum. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil ad motorvej K-18. Den nærmeste internationale lufthavn er Kansas City Lufthavn.

Offentlig transport

Manhattan har en dårlig offentlig transport. Der er kun én buslinje (som bruger minibusser); ATA Bus står for driften. Dette selskab er i forhandlinger med byrådet for at udvide antallet af buslinjer.

Trafik og parkering

Som sagt før, Manhattans offentlige transport er dårlig, og beboere (og besøgende) er derfor afhængige af biler. Manhattan er en meget bilvenlig by, hvor du ingen problemer vil få med at finde rundt eller finde en ledig parkeringsplads for din udlejningsbil. Der er en stor parkeringsplads og et parkeringshus under opførelse i nærheden af konferencecenteret på 4th Street.

Hoteller

Manhattan har et begrænset udvalg af overnatningsmuligheder. De fleste hoteller ligger i den enkle eller mellemklassekategori. Der er nogle moteller nær motorvejen.

Eksterne kilder 

For mere information om Manhattan (Kansas), anbefaler vi Google og de følgende kilder: