Billeje Tyskland

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Tyskland.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Tyskland

 1. Hjem
 2. Biludlejning Tyskland
EasyTerra Biludlejning Tyskland er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.1 af 10 Antal kundebedømmelser: 46
Gennemsnitlig bedømmelse: 8.1 / 10
Antal anmeldelser: 46
Michael Seiersbã¸ll SIXT Rent a Car München Lufthavn
“Super service”

“Super service”

08-07-2019 03:58
Marianne Buchbinder München Lufthavn
“Nemt”

“Nemt, enkelt og nogenlunde hurtigt at afhente bil. Lidt pudsigt når man skal aflevere i München, men det var OK”

15-08-2017 06:46
Jv, Kolding Avis Dortmund Lufthavn
“Hurtig og super service”

“Hurtig og super service”

09-08-2017 10:17

Information om Tyskland

Biludlejning Tyskland
Biludlejning Tyskland

Guides.countries.germany

Introduktion

I Tyskland er der masser af muligheder for turister. Tyskland byder på et mangfoldigt land som tilbyder en en bred vifte af forskellige former for natur, som alle vil kunne finde nydelse i. Tysklands natur danner de perfekte rammer for lange køreture, i natur man ikke finder mange andre steder i verden. Som det 6. Største land i europa kan der være langt mellem tingene, hvilket gør at det for mange er ideelt at leje en bil, hvis man er på ferie. Heldigvis er Tyskland et af de største og bedste lande når det kommer til biler. Nogle af de største bilproducenter i verden har hovedsæde og produktion i Tyskland, hvilket smitter af på resten af hele den tyske nation. Det er udentvivl en nation der sætter stor vægt på gode biler, hvilket også smitter af når det kommer til billeje i Tyskland. Hvis du skal leje bil i tysk så vil du med garanti få udleveret en bil i rigtig høj kvalitet, som ligger op til masser af muligheder for gode køreture. Tyskland er udentvivl bilernes nation og især, hvis du kommer til Sydtyskland. Her vil der være masser af bjergsider og snoede veje, som ligger op til masser af sjove køretøjer. Mellem de flotte bjerge og snoede veje er der også masser af muligheder for shopping i landet.

Historie

I begyndelsen af den kristne kalender, var dengang-Tyskland beboet af tyske stammer. Tyskerne besejrede romerne, der besad store dele af landet. Efter romerrigets fald dominerede frankerne Europa. Tyskland blev indlemmet i frankerriget. Charlemagne, frankernes kejser, døde og hans søn, Ludvig,blev tildelt en del af kejserdømmet (i 843 e.Kr.). Ludvig blev belønnet med den østlige del af kejserdømmet. Det var ikke indtil det 15. århundrede at området blev given navnet Tyskland.

Det 16. århundrede var reformationsalderen. Under Martin Luthers lederskab, blev den reformerede kirke grundlagt. Martin Luther modsatte sig pavelig autoritet og forfulgte diverse sociale reformer. Protestanterne og katolikkerne var splittet. Kampen førte sidenhen til trediveårskrigen. Selvom det principielt var en religiøs krig, endte det med at blive en europæisk konflikt mellem Tyskland, Frankrig, Sverige og Spanien. I 1648 blev Westfalen-traktaten underskrevet i Tyskland, foruden fra katolicisme, var de lutherske og calvinistiske trosretninger officielt anerkendt. Fra det punkt af og fremad mistede kejseren autoritet; regionale herskere opnåede næsten lige rettigheder.

I 1789 var der en revolution i Frankrig. Monarkiet blev erstattet af en republik. Napoleon Bonaparte overtog magten i Frankrig og fik erobret store dele af Europa. Tyskland var også besat af franskmændene. Med undtagelse af Østrig og Preussen var alle tyske stater i 1810 en del af Rhinforbundet (under Napoleons lederskab). Efter Napoleon blev besejret formede Preussen og de andre tyske stater Det tyske Forbund. I 1870 brød den fransk-tyske krig ud. Tyskland vandt og grundlagde Det tyske Kejserdømme under Preussisk lederskab.

International anspændthed førte til begyndelsen af 1. verdenskrig i 1914. I 1918 blev Tyskland besejret af de allierede. Landet blev hårdt såret og der var social uro og økonomiske kriser. Kaoset gennem landet gav radikale grupper muligheden for at manifestere dem selv. I 1932 blev Adolf Hitlers Nationalsocialistiske tyske arbejderparti (NSDAP) landets største politiske parti. Et år senere blev Hitler kansler og bandlyste alle andre politiske partier.

Hitler ville udvide det tyske kejserdømme og i 1939 førte dette til en verdenskrig. I 1941 slog Storbritannien, USA og Sovjetunionen sig sammen og vendte sig mod Tyskland. I 1945 var krigen slut. Tyskland tabte og Hitler begik selvmord. De allierede opdelte Tyskland i to stater: i vest Den tyske Føderal republik (BRD) og i øst Den tyske Demokratiske Republik (DDR). Den tyske Føderale republik blev et vestligt demokrati, mens DDR blev en Sovjet-agtig kommunistisk stat. Den vestlige stat blev mere velstående end dets kommunistiske modpart og mange mennesker flygtede fra Øst-Berlin til Vest-Berlin. For at forhindre dette blev Berlin-muren opsat, hvilken adskilte de to stater (1948).

Efter Den kolde Krig blev Berlin-muren revet ned. På trods af det faktum, at Tyskland endnu en gang var en stat, var der kæmpe økonomiske forskelle mellem øst og vest. I disse dage er forskellene fortsat synlige; det tidligere DDR er fortsat bagud på økonomiske og sociale områder sammenlignet med det tidligere BRD. I 1955 blev BRD medlem af NATO. Efter de to stater blev genforenet, blev Tyskland medlem af NATO.. Tyskland sluttede sig også til EU, og i 2002, tog det euroen til sig som dets valuta.

Samfund og kultur

Tyskland har en befolkning på ca. 82,5 millioner. Befolkningstætheden er meget høj: Tyskland ligger på fjerdepladsen i befolkningstæthed efter Belgien og Nederlandene i Europa. En meget stor del af befolkningen hvor (næsten 90%) bor i byområder. Især Ruhr-området er tæt befolket, hvor der bor omkring 11 millioner mennesker. Byerne Berlin, Hamborg og Munchen er populære, og også meget tæt befolket. På trods af de tætbefolkede byer, så er infrastrukturen god i Tyskland, og byerne er bygget til at kører rundt i. Der er masser af brede veje og parkeringspladser i de tyske byer, så ferie med en leje bil i Tyskland er intet problem.

I Tyskland bor der omkring 7,5 millioner udlændinge. I 1960erne og 1970erne kom mange mennesker til Tyskland for at arbejde, samt der kom et stort antal indvandreDe fleste af udlændingene er tyrkere (30%). Andelen af den tyrkiske befolkning er så stor og koncentreret at der f.eks i bydelen Kreutzburg i Berlin, bedre kendt som Lille Istanbul, ser man en høj koncentration af tyrkere. Der er også jugoslavere, italienere, russere, grækere, polakere, danskere og kroatere.

Tyskland har religionsfrihed. Omkring 38% af befolkningen er protestanter og ca. 34% er romerskkatolske. De fleste protestanter bor i Nordtyskland, mens de fleste romerskkatolske bor i syd og vest. Derudover er der ca. 3,3 millioner muslimer og der er også en jødisk minoritet. De fleste jøder bor i Berlin. Mange mennesker fra det tidligere Østtyskland er ikke-religiøse.

Det officielle sprog er tysk og det er sproget de fleste folk taler. Der er diverse dialekter. Danskere, bosat i Schleswig, taler ikke tysk. Der er også et antal frisianere, som har fortsat med at tale deres eget sprog. Tysk kan relateres til et antal af sprog, ligesom de skandinaviske sprog, hollandsk, flamsk og engelsk.

Politisk situation

I 1949 blev en grundlov bekendtgjort, hvilket erklærede Tyskland var en demokrati parlamentarisk føderalstat. Tyskland består af 16 stater, der hver især har deres egen autoritet. De stater er: Baden-Württemberg, Bayern, Berlin, Brandenburg, Bremen, Hamborg, Hessen, Mecklenburg-Vorpommern, Nedersaksen, Nord Rhinen-Westfalen, Rhineland-Pfaltz, Saarland, Saksen, Saksen-Anhalt, Schleswig-Holstein og Thüringen.

Den føderale stat har den ultimative autoritet. Præsidenten er statsleder og vælges hvert femte år af føderalstaten og regeringerne af de individuelle stater. Præsidentens magt er begrænset og hans rolle er i store dele blot repræsentativ af natur. Præsidenten er Horst Köhler (siden 2004). Han er medlem af CDU (Kristelig-Demokratiske Union). CDU er et konservativt central-højrefløjsparti.

Føderalstaten består af Bundestag og Føderalrådet. Bundestagen er det tyske parlament og har mere end 670 medlemmer. De har den lovgivende magt. Alle tyskere fyldt 18 år er stemmegyldige. Føderalrådet har 69 medlemmer. Det er de repræsentative af regeringernes individuelle stater. Føderalrådet kan nedstemme lovgivning, der er blevet anerkendt af Bundestagen. Kansleren er regeringsoverhovedet. Han vælges af præsidenten og har autoriteten til at bestemme politiske retningslinjer. Siden 2005 har Angela Merkel været Tysklands kansler,hun er landets første kvindelige kansler.

Den dømmende magt er i den tyske rets hænder: Bundesverfassungsgericht. Halvdelen af dets medlemmer vælges af Bundestagen og den anden halvdel af Føderalrådet. Bundesverfassungsgericht bevogter grundloven.

Økonomi

På trods af kaoset efter 2. verdenskrig formåede Tyskland at blive indehaver af den tredjestørste økonomi i 2004. I de senere år har der derimod ikke været nogen økonomisk vækst. På grund af det faktum, at gennemsnitsalderen i befolkningen er stigende, er antallet af aktive deltagere i økonomien faldende. Tyskland står også overfor stor arbejdsløshed hvilket medfører øgetomkostningerne for social sikkerhed er voksende.Der er stadig forskel på Øst- og vesttyskland, som den dag i dag stadig oplever store økonomiske og sociale forskelle.. Hvert år bliver en stor sjat penge brugt til at udvikle økonomien i den østlige del af landet, men det tager sin tid at udvikle Østtyskland til at nå samme niveau, som Vesttyskland. Tingene ser dog ud til at gå i den rigtige retning for Tyskland.

Servicesektoren har den største del af landets BNI. Landbrug repræsenterer ikke længere en stor del. De fleste landbrugsselskaber er en-mands forretninger. Produktion er bestemt især for indlandsmarkedet. Bilindustrien er Tysklands største eksport - Tysklands eksport står for omkring 40% af Tysklands BNP, hvor bilindustrien er en stor del af den. I Europa er Tyskland hovedproducenten af luksusbiler, men også biler til ganske almindelige forbruger er de stor producenter af. Som f.eks. Volkswagen og Opel. Du vil derfor næsten med garanti få udleveret en tyskbil, ved billeje i Tyskland De er stolte af deres kvalitet på bilerne, og lejer dem heller end gerne ud til turister Derudover eksporterer landet mange maskiner og dele, kemikalier, metaller, fødevareprodukter og tekstil. Tungindustrien er placeret i Ruhr-området, hvilket også forklare den tætte befolkning.

De vestlige EU-lande er vigtige handelspartnere for Tyskland. Landet eksporterer mange produkter til Frankrig, Nederlandene, Italien, Belgien og Luxembourg. Udenfor EU er USA og Japan også vigtige lande. Handel med lande i Central -og Østeuropa er steget de senere år. Tyskland importerer en masse fødevareprodukter, petroleum og naturlige gasser, og som tidligere nævnt biler og maskine-dele.

Turistsektoren i Tyskland er voksende, og for mange rundt omkring i EU er Tyskland deres foretrukne land at holde ferie i. . Turisterne er hovedsagligt fra Nederlandene, USA og Storbritannien. Bayern er en vaskeægte turistattraktion. Det er et ideelt område for at dyrke vintersport. Endvidere tiltrækker Berlin mange turister, såvel som Sauerland, Thüringen og Schwarzwald (den sorte skov).

Tysklands valuta plejede at være Deutschmarken, i daglig tale kendt som D-Mark blandt mange danskere. Siden 2002 har landets valuta været euroen, som er fælles valuta for mange europæiske lande. Den fælles valuta er med til at styrke konkurrenceevnen ud af til samt den interne handel. Den har en fast værdi af 1.96 Deutschmark pr. euro.

Geografi og klima

Tyskland er beliggende i Centraleuropa og dækker et område af omkring 357.000 kvadratkilometer. Grundet dets beliggenhed grænser landet op til forskellige lande: i nord grænser det op til Danmark, i øst op til Polen og Tjekkiet, i syd op til Schweiz og Østrig og i vest op til Benelux og Frankrig. Hele dets grænse er 3.618 km. lang. Derudover grænser landet op til Vesterhavet og Østersøen.

Tyskland er et relativt stort land, hvilket betyder at landskabet også er mangfoldigt. I nord er der hovedsageligt sletter bestående af fertil ler -og sandgrund. Norden og syden er adskilt af en central bjergkæde. I dette område har floder efterladt dybe dale. Skråningerne anvendes til vinavl. Sydtyskland består af høje bjerge, hvilke gradvist bliver til Alperne. Zugspitze i de Bayerske Alper er Tysklands højeste bjerg (2.962 meter).

Den største sø er Bodensee i den sydlige del af landet. øen har en overflade på 570 kvadratkilometer. Der er adskillige store floder. Rhinen, Elben og Weseren flyder ind i Vesterhavet. Danuben flyder ind i Sorthavet.

Tyskland har et moderat maritimt klima. Dette betyder at vintrene er kølige og sommeren er mild. Gennem årene er der en masse nedbør. Årets koldeste måned er januar, hvor temperaturen kan nå minus seks grader celsius. Med temperaturer på omkring 17-20 grader celsius er juli den varmeste måned. Om foråret og om sommeren, grundet de varme vinde, kan temperaturer til tider stige enormt (indenfor få timer). I lavlandet i norden er nedbøren lavest. Som bjergene bliver højere stiger nedbøren. I disse områder er somrene varmere og vintrene koldere.

Trafik og infrastruktur

Kvaliteten af Tysklands infrastruktur er meget høj. Især i vesten er jernbaner og motorveje gode. Næsten 78% af al varetransport finder sted på vejene. De tyske Autobahns er berømte rundt omkring i verden; på mange strækninger er der ingen fartgrænse, selvom der er en rådgivet hastighed på højst 130 km/t.

Tysklands jernbanenetværk er vidtstrakt og godt organiseret. I 1994 blev de vestlige og østlige transport korporationer privatiserede og fusionerede til Deutsche Bahn AG. Udover at transportere passagerer transporterer toge også dele af nationens produkter. På adskillige baner mellem større byer er der højhastighedstoge, kørende mellem byer såsom Frankfurt, Hanover, Wuerzburg, Mannheim, Stuttgart, Munchen og Berlin. Især for forretningsfolk tilbyder højhastighedstoge en ideel måde at rejse hurtigt fra en by til en anden.

En del af varetransporten udføres ved at krydse vandet (20%). Eksempler på produkter, der transporteres på denne måde er jord, sten og kul. Kanaler er bygget for at forbinde de adskillige floder. Især Rhin-floden er en meget travl rute for transport. Vigtige indlandshavne er Duisburg, Cologne, Hamborg og Mannheim. Internationale handelsprodukter transporteres også på vand. Fra store havne, som Hamborg, Wilhelmshaven, Bremen/ Bremerhaven, Lübeck og Rostock, sejler skibe mod lande som Storbritannien, Danmark, Norge, Sverige og Nederlandene.

Lufttrafikken til og fra Tyskland er steget enormt de senere år. Der er 16 internationale lufthavne. Især Frankfurt lufthavnen am Main (Frankfurt Flughafen) er vigtig for Tyskland; efter London-Heathrow er det Europas næststørste lufthavn. Lufthavnene i Munchen og Dusseldorf er også store. Derudover er der lufthavne i Hamborg, Cologne/Bonn, Berlin og Stuttgart. Tysklands største flyselskab er Deutsche Lufthansa AG.

Fordelen ved Tyskland er deres veludviklet infrastruktur, som man generelt ser over hele landet. Det gør det blandt andet let, hvis man flyver til Tyskland at gå hen til stedet, hvor du har bestilt billeje Tyskland, og hente din udlejningsbil.

Billeje Tyskland

Skal man på ferie i Tyskland, så kan det helt klart anbefales at gøres pr. Bil. Enten kan du vælge selv at kører til Tyskland. Det kan dog være en lang tur, hvis du beslutter dig for at besøge Sydtyskland. Heldigvis lever vi i en tid, hvor det er billigt at flyve rundt i det meste af europa, hvilket også gælder til og fra Tyskland. Derfor kan det for nogle mennesker bedre betale sig at flyve til tyskland, og leje en bil i Tyskland.

Det kan også være en løsning at flyve til Tyskland, hvis man simpelthen ikke ønsker at bruge så meget tid på transporten i bil, som det kan tage når man kører til Tyskland. De fleste steder i Tyskland kan tilgås med fly på under 2-3 timer, hvilket er yderst hurtigt. Grundet den veludviklede infrastruktur og økonomi er der gode muligheder for billeje i Tyskland direkte i lufthavnene.

Fordelen ved at leje en bil i Tyskland er, at man har mulighed for at leje en bil man ikke vil kunne kører i til hverdag. Tyskland er en af verdens største bilproducenter, og producere nogle af de hurtigste biler i verdenen. Har du lyst til at opleve den tyske autobahn i en dyr Audi, så er det en mulighed ved at leje en bil. Prisen på billeje i Tyskland er fornuftig, og for mange mennesker er det helt klart en god mulighed for at prøve nogle dyre biler.

Tidszone

Tyskland har tidszonen GMT+1. Om sommeren (fra april til oktober) sættes urene en time fremad. Dette betyder at i løbet af sommeren frembryder mørket en time senere.

Mad og drikke

Det tyske køkken er alsidigt. Måltiderne er robuste og kan være en smule svære at fordøje. Der er en masse kød: bratwurst, stegt svinekød, roastbeef, osv. De fleste madretter inkluderer kartofler eller suppe. En traditionel tysk salat er Kartoffelsalaten: en salat med kartofler, agurk, mayonnaise og løg. En berømt tysk delikatesse er Berliner Bohlen (lavet af stegt gærdej).

Tyskere er vaskeægte øldrikkere. Der er adskillige mærker tilgængelige overalt i Tyskland (f.eks. Warsteiner og Bitburger). Caféer serverer ofte lokale øl. Nordrhein-Westfalen er området hvor der bliver drukket mest øl. Endvidere drikker den tyske befolkning en masse af kaffe og vand.

Foruden traditionelle restauranter er der en del restauranter, der tilbyder udenlandsk madlavning (som tyrkisk, italiensk, græsk og kinesisk). Restauranter rundt omkring i Tyskland åbner oftest omkring kl. 18:00. Tyskerne selv spiser ikke middag for kl 20:00. Generelt set er tyske restauranter ikke specielt dyre. Det er almindeligt at efterlade en smule drikkepenge.

Husly

Tyskland er indrettet efter de mange turister, der besøger landet hvert år. Der er flere måder at tilbringe nætter i Tyskland på. Der er hoteller, B&B'er, lejligheder og pensionater. Der er også mange ungdomshosteller (især i de større byer) for de som er på økonomisk budget. Derudover er der ferieparker, hvor det er muligt at leje en hytte eller campe. Ofte er disse campingpladser yderst passende for familier med børn.

Eksterne kilder

For mere information om Tyskland anbefaler vi Google såvel som de efterfølgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • AbsoluteCar
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Apollo Car Rental
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Edel & Stark
 • Elite (Luxury)
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Flizzr
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • McRent
 • National Car Rental
 • Peugeot
 • Renault
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Alle byer i Tyskland

EasyTerra Biludlejning Tyskland sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende byer: