Billeje Memphis

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Memphis.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 6. juli - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Memphis

 1. Hjem
 2. Biludlejning USA
 3. Biludlejning Memphis
EasyTerra Biludlejning Memphis er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Memphis

Indledning 

Memphis er en stor by, men er ikke hovedstaden (det er Nashville) i den amerikanske stat Tennessee. Sammen med Nashville er det en musikalsk by med attraktioner som BB King’s Blues Club og Graceland, Elvis Presleys tidligere ejendom. 

Befolkning

Byen har omkring 700.000 indbyggere. Siden århundredskiftet er indbyggerantallet faldet, men i de seneste år ser det ud, som om folk genopdager Memphis. Mange har slået sig ned i byområdet, som indtil for nylig stort set var affolket.  

Beliggenhed

Memphis ligger i den sydvestligste del af staten Tennessee i den sydøstlige del af USA. Byens centrum er opført langs den stejle bred af Mississippi-floden, men byens forstæder strækker sig langt mod syd, indtil nabostaten Mississippi.

Økonomi

Memphis ligger på forbindelsesveje og vandveje, og derfor spiller transportsektoren en central rolle i den lokale økonomi. Byens lufthavn er verdens travleste fragtlufthavn. Det har alt at gøre med transportgods giganten FedEx, hvis hovedsæde ligger i Memphis.

Lufthavne

Memphis International Lufthavn ligger omkring 20 bil kilometer sydøst for byens centrum. Takket være motorveje, der krydser byen, er lufthavnen nemt tilgængelig med udlejningsbil ad I-40 og I-240. Vejen til lufthavnen kaldes Airways Boulevard, og tilkørslen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Memphis Area Transit Authority (MATA) står for driften af den offentlige bytransport. Netværket er omfattende, men der er betydeligt færre busser om natten og i løbet af weekenderne. Nogle linjer bliver da også forenet eller ændres, hvilket kan være forvirrende for turister. Trolleybusser mellem Downtown og Midtown er primært beregnet til turister.

Trafik og parkering

Hvis du ønsker at se mere end Memphis centrum, er en udlejningsbil et ideelt transportmiddel. Ligesom i enhver anden stor by, et det bedre at undgå myldretiden, men bortset fra det, er trafikken ikke så slemt. Dette skyldes Memphis fremragende infrastruktur, som består af et godt og effektivt system af motorveje. Det er svært at finde en ledig parkeringsplads på gaden, men der er adskillige parkeringshuse. En af de billigste i Downtown er et parkeringshus med et skilt med neon bogstaver: Parking can be Fun. Dette parkeringshus med det passende navn kan findes på Union Avenue.

Hoteller

Memphis har et stort udvalg af overnatningsmuligheder, men budgetrejsende vil have det svært ved at finde et egnet hotelværelse. Billigere hoteller kan findes på den anden side af floden, West Memphis (som i øvrigt ligger i Arkansas).

Eksterne kilder

For mere information om Memphis, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Eaglerider
 • Enterprise
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Memphis

EasyTerra Biludlejning Memphis sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i USA, men i en anden by end Memphis, klik venligst igennem til Biludlejning USA side, hvor du kan vælge, i hvilken by i USA du ønsker at leje en bil.