Billeje Miami Beach

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Miami Beach.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Miami Beach.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Miami Beach

  1. Hjem
  2. Biludlejning USA
  3. Biludlejning Miami Beach
EasyTerra Biludlejning Miami Beach er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Miami Beach

Indledning 

Mange mennesker tror, at Miami Beach er en del af Miami, men det er den ikke. Det er en adskilt kommune på en ø, der ligger ud for Miami. Den bedst kendte del af Miami Beach er South Beach, 'stedet man skal være i'. Sol, hav, strand og natteliv danner de vigtigste ingredienser til et ophold i Miami Beach. Der er dog også andre ting at lave, især hvis du har en udlejningsbil: smukke naturparker og seværdigheder, som Spanish Monastery og Freedom Tower.

Befolkning

'Kun' 90.000 mennesker bor i Miami Beach, men befolkningen i Miami, herunder forstæder, tæller 5,5 millioner.

Beliggenhed

Miami Beach er beliggende på en ø ud for Miami, i den sydlige del af Florida i USA. Det er midtpunktet i et langstrakt område langs Atlanterhavskysten, hvori Fort Lauderdale og West Palm Beach også er en del af. Dette byområde er ikke mindre end 100 kilometer langt. Syd for Miami ligger Everglades National Park, et langstrakt sumpområde. 

Økonomi

Økonomien i Miami Beach er udelukkende baseret på turisme, men byen Miami er Floridas kommercielle og finansielle centrum. Downtown Miami huser mange nationale og internationale pengeinstitutter. Store virksomheder har også deres latinamerikanske hovedkvarterer her. Byens havn er vigtig for handel med Latinamerika. 

Lufthavne

Den nærmeste lufthavn er Miami International Lufthavn. Lufthavnen ligger øst for Miami og er let tilgængelig med udlejningsbil ad SR 112 (Airport Expressway). Et alternativ er Fort Lauderdale-Hollywood International Lufthavn, 35 kilometer nord for Miami. Denne lufthavn er primært anvendt til regionale fly og er også populært blandt lavprisflyselskaber.

Offentlig transport

South Beach Local Bus er den bedste løsning for turister. Det kører i cirkler mellem 19th Street og den sydligste del af Miami Beach. Der er også busforbindelser mellem Miami Beach og Miami, og en bybane er ved at blive bygget mellem Downtown Miami og South Beach.

Trafik og parkering

En udlejningsbil er uden tvivl det bedste transportmiddel, hvis du ønsker at lave mere end bare ligge på stranden. Miami Beach er rettet mod biler, og der er derfor adskillige parkeringshuse. Der er parkeringspladser i nærheden af de strande, som du skal betale for. Forbered dig selv på kørestilen i denne del af Florida. Generelt kører amerikanerne forholdsvis roligt, men det er ikke tilfældet i Miami Beach og omegn. Det er den latinamerikanske kørestil, der gælder. Især unge mennesker kan lide at vise sig og kører hurtigt (på vejen).

Hoteller

Miami Beach har en overflod af indkvarteringsmuligheder. Vintermånederne (fra november til februar) er de travleste, og hvis du ønsker at besøge Miami Beach i disse måneder, er det nødvendigt at booke dit hotelværelse i god tid. Stol ikke på antallet af hotelstjerner, især i South Beach. De gælder ofte for restauranten, der er forbundet med hotellet, men værelserne garanterer ikke for stjernerne.

Eksterne kilder

For mere information om Miami Beach, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Miami Beach

EasyTerra Biludlejning Miami Beach sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i USA, men i en anden by end Miami Beach, klik venligst igennem til Biludlejning USA side, hvor du kan vælge, i hvilken by i USA du ønsker at leje en bil.