Billeje Chicago O'Hare Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Chicago O'Hare Lufthavn for dig.

Din computer skal acceptere cookies for at kunne bruge denne hjemmeside.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Chicago O'Hare Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 3
Budget Chicago O'Hare Lufthavn
“Rigtig god oplevelse af leje bil i …”

“Rigtig god oplevelse af leje bil i O´Hare Chicago via Easyterra til Budget”

04-09-2017 13:25

Lokal information om Chicago O'Hare Lufthavn

Chicago O'Hare International Lufthavn i en nøddeskal

Chicago O'Hare International Lufthavn ligger 29 kilometer nordvest for Chicago. Det er en af de større lufthavne i USA. Lufthavnen har fire terminaler. En automatisk letbane forbinder disse terminaler. 

Lufthavnen har en fremragende jernbaneforbindelse til Chicago, et tog afgår til byen hver 10 minutter. Chicago O'Hare er også let tilgængelig med bil og bus. Terminal 2 har et hotel. I nærheden af lufthavnen vil du finde mange andre hoteller og moteller.

Der er en bred vifte af butikker, restauranter og barer i Chicago O'Hare. Desuden er der et businesscenter med omfattende businessfaciliteter. Terminal 1 har en Laptop Lane og terminal 2 har et medicinsk center og en legeplads. Der er pengeautomater og vekselkontorer på forskellige steder i lufthavnen.

I luftfartsindustrien er Chicago Lufthavn angivet med forkortelserne ORD (IATA lufthavnskode) og KORD (ICAO lufthavnskode).

Link til den officielle hjemmeside for Chicago Lufthavn.