Billeje Milano Malpensa Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Milano Malpensa Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Milano Malpensa Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Biludlejning Milano
  4. Milano Malpensa Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.6 af 10 Antal kundebedømmelser: 7
Francesco Lombardi Budget Milano Malpensa Lufthavn
“Fremragende”

“Ingen skuffelser.”

12-03-2015 15:40

Lokal information om Milano Malpensa Lufthavn

Milano Malpensa Lufthavn i en nøddeskal

Milano Malpensa Lufthavn er den største lufthavn i Milano. Der er to terminaler, der er beliggende i betragtelig afstand fra hinanden. Hvert 20 minutter er der en pendulbus mellem terminaler. Malpensa har et dårligt ry: Flyrejser er ofte forsinket og bagagehåndtering ofte lader meget tilbage at ønske.

Lufthavne årligt ekspederer omkring 20 millioner passagerer, det er let at nå i tog, bus, taxa og bil. Det ligger omkring 50 kilometer uden for centrum af Milano. Der er hoteller i det omkringliggende område.

I begge terminaler er der mange butikker, restauranter og (mellemmåltider) barer. Priserne er høje, selv i de toldfrie butikker. Fly Business Center tilbyder en bred service, herunder kontorer, mødelokaler og catering. Derudover er der i begge terminaler vekselkontorer, banker, hæveautomater og en førstehjælpsstation.

I luftfartsindustrien er Milano Malpensa Lufthavn vist med forkortelserne MXP (IATA lufthavnskode) og LIMC (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Milano Malpensa Lufthavn

Andre udlejningssteder i Milano

Ud over Milano Malpensa Lufthavn i Milano, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Milano: