Billeje Reykjavik

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Reykjavik.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Reykjavik

  1. Hjem
  2. Biludlejning Island
  3. Biludlejning Reykjavik
EasyTerra Biludlejning Reykjavik er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.9 af 10 Antal kundebedømmelser: 107
Rene´ Bjørn Koch Holm Hertz Reykjavik Indenrigs Lufthavn
“Ingen problemer det fungerer rigtig godt”

“Ingen problemer det fungerer rigtig godt”

04-09-2019 05:44
Marlene Bonnesen Budget Keflavík International Lufthavn
“Der var en fin og nem kommunikation med…”

“Der var en fin og nem kommunikation med firmaet, og der var generel god service, dog var bilen mindre end forventet, og udgiften på 4300 DKK i forsikring kom oveni - hvilket var noget mere, end hvad vi havde kalkuleret med.”

13-08-2019 17:43
Brian Eisner Budget Keflavík International Lufthavn
“100% god oplevelse”

“Let, klar og forståelig bestilling af bilen. God og tydelig oversigt over hvad der var, og ikke var, inkluderet i betalingen. Problemfri afhentning og aflevering af bilen. En 100% god oplevelse.”

12-07-2019 04:09

Information om Reykjavik

Biludlejning Reykjavik
Biludlejning Reykjavik

Introduktion

Reykjavik er hovedstaden på Island med et hyggeligt gammelt centrum. Centrum er omgivet af moderne kvarter, som er udformet meget rummelige. Dette gør det til en ekspansiv by, men de fleste mennesker foretrækker at opholde sig i centrum. Husk, at Island (herunder Reykjavik) er et meget dyrt land. Især friske grøntsager og frugt og alkoholholdige drikkevarer er meget dyre. 

Indbyggere

Byen har omkring 170,000 indbyggere, omkring halvdelen af landets samlede befolkning. Et interessant faktum: Islændingene er aldrig behandlet som 'Hr.' eller 'Fru', men altid ved deres fornavn.

Beliggenhed

Reykjavik er beliggende i den sydvestlige del af Island på Faxaflói Bugt. Kystlinjen er kurvet med dybe fjorde, og væk fra kysten er der øer. Reykjavik er den nordligste hovedstad i verden, ikke langt fra den arktiske cirkel. Bjerget Esja (914 m) er beliggende tæt på byen.

Økonomi

Fiskeri og forarbejdning af fisk stadig spiller en vigtig rolle i byens økonomi. Island har et ry som producent af avanceret elektronisk udstyr til fisk industri. Fiskerbådene sejler fra den gamle havn i centrum, der også servicerer krydstogtskibe. Til øst for byen ligger den industrielle havn i Sundahöfn. Gennem denne port, fisk produkter samt aluminium eksporteres.
Desuden er Reykjavik at udvikle sig til et sted, hvor medicin og software er udviklet.

Lufthavne

Keflavik International Lufthavn ligger 40 kilometer mod sydvest for Reykjavik. Der er en pendulbus service (FlyBus) mellem lufthavnen og byens centrale busstation. Undervejs stopper denne bus ved forskellige hoteller. Taxaer fra lufthavnen til byen er meget dyrt! Der er direkte flyvninger til og fra de store amerikanske og europæiske byer. Lavprisflyselskaber flyver til København og London-Stansted (om sommeren også til Frankfurt, Berlin, Alicante, Göteborg og Stockholm).
Nær bymidten er der den lille Reykjavik Lufthavn, der anvendes til indenrigsflyvninger og flyvninger til Grønland og Færøerne.

Offentlig transport

Den centrale busstation er Hlemmur, ikke langt fra den gamle havn, hvor de fleste buslinjer kommer sammen. Da de fleste mennesker ejer bil, bybus netværket (Straeto) er ikke meget populært, men det kan være praktisk til besøgende. I løbet af dagen ankommer busser hver 20 minutter, om natten hver 30 minutter. Hvis du har brug for at skifte busser, skal du sørge for at bede om et skift billet (skiptimidi).

Trafik og parkering

Reykjavik er en meget bilvenlige by. Selv om befolkningen på Island er blandt verdens største bil ejere, er der ikke nogen trafik overbelastningerne, takket været de brede veje og rummelige design af byen. Lysene på bilen skal tændes på alle timer, og alle i bilen skal tage sikkerhedssele på. Det er let at parkere bilen næsten overalt. I centrum af byen er der parkometre. Det er billigere at parkere din bil i en af parkeringspladserne.

Hvis du beslutter dig for at udforske landets indre, husk på, at mange veje består af grus. Hvis du kører for hurtigt er det let at miste kontrollen med din bil. Så kør forsigtigt! Hvis en vej skifter fra asfalt til grus er det angivet med teksten 'malbik endar'. Nærm dig til sådan et sted langsomt! Et skilt med teksten 'einbreið brú' betyder, at du nærmer dig en vejs smal bro. Spørg om tilstanden af vejen før du kører, især uden for sommermåneder. 

Nogle andre trafiktermer på islandsk: Parkering- bilastaedi, omvej- krokaleid, benzinstation- bensinstod, vejafgift - toll vegur, motorvej- hradbraut.

Hoteller

Hvad går til mad og drikke, også gælder for hoteller: De er relativt dyre. De fleste hoteller ligger i bymidten, for billigere alternativer, er du nødt til at gå til forstæder. Generelt kan du booke et hotel ved ankomst. Hvis du ønsker at bo på et bestemt hotel eller i et bestemt område, book dit værelse i forvejen.

Eksterne kilder

For mere information om Reykjavik anbefaler vi Google, og de følgende links:

Biludlejningssteder i Reykjavik

EasyTerra Biludlejning Reykjavik sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Island, men i en anden by end Reykjavik, klik venligst igennem til Biludlejning Island side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Island du ønsker at leje en bil.