Billeje Oslo

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Oslo.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 14. april - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Oslo

 1. Hjem
 2. Biludlejning Norge
 3. Biludlejning Oslo
EasyTerra Biludlejning Oslo er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.6 / 10
Antal anmeldelser i Oslo: 17
Torben Hollensen
“Aftalt bil på aftalt tidspunkt”

“Aftalt bil på, på aftalt tidspunkt”

02-03-2019 05:52
Mark Burg
“Pålidelig og billig i mange år”

“I mange år har jeg lejet biler og minibusser erhvervsmæssig for mine aktiviteter i udlandet. Altid en god service, biler og minibusser til en attraktiv pris.”

16-12-2014 12:13

Information om Oslo

Biludlejning Oslo
Biludlejning Oslo

Introduktion

Oslo er hovedstaden i Norge, og ifølge The Economist det er den dyreste by i verden (i 2006). I det 17. århundrede, byen brændte helt ned, og det blev genopbygget af kong Christian IV. Det blev derefter givet navnet Christiana (senere Kristiania). Navnet Oslo blev genindført i 1924. Bortset fra et par træ bygninger, der overlevede flammerne, byen har et moderne udseende med brede gader.

Befolkning

Byen er vokset enormt. I begyndelsen af det 19. århundrede var den lidt mere end en landsby med omkring 10.000 indbyggere. I dag har Oslo en befolkning på over en halv million. Væksten fortsætter: hvert år 15.000 nye indbyggere tilføjes, hvilket gør Oslo til en af de hurtigst voksende byer i Europa.

Beliggenhed

Oslo er beliggende i den sydøstlige del af Norge på Oslofjorden. Denne fjord er næsten 100 kilometer lang og hovedstaden er beliggende for enden af den. Oslo ligger på et område med grønne bakker og bjerge. Det er placeret på mindre end 100 kilometers kørsel fra grænsen til Sverige.

Økonomi

Hovedstaden i Norge er en af de rigeste byer i Europa med en gennemsnitlig indkomst, som et to gange store end det europæiske gennemsnit. Dette skyldes i vid udstrækning nationens olie- og gasreserver. Servicesektoren er meget vigtigt i Oslo, og handel gennem byens havn spiller også en vigtig rolle. 
Hertil kommer, at byen huser mange uddannelser og sundhedsplejeinstitutioner.

Lufthavne

Lufthavnen i Oslo kaldes Gardermoen og det er placeret 45 kilometer mod nordøst for byen. Det blev åbnet i 1998 og det er en af de mest punktlige lufthavne i Europa. Der er et direkte højhastighedstog til lufthavnen. Lavprisflyselskaber bruger Torp Lufthavn i nærheden af Sandefjord, 115 kilometer mod syd i Oslo.

Offentlig transport

Oslo har et fremragende offentligt transportsystem med metro, sporvogne, busser og færger. Der er seks sporvognlinjer og fem metrolinjer. Metro kaldes T-bane, og det især forbinder de vestlige og østlige forstæder. Du kan bruge alle disse former for offentlig transport med en billet, hvilket også er gældende på de lokale tog. Der er færger til små øer i Oslofjorden og til Bygdøy halvøen, hvor gamle vikingeskibe udstilles. 

På stationer i Oslo Bysykkel kan du leje en cykel for en periode på højst tre timer. Du kan afleverer cyklen tilbage på enhver anden station.

Tog i Norge er meget punktlig. Fra hovedstationen (Sentralstasjon), tog afgår til Trondheim, Bergen og Stavanger. Der er internationale forbindelser til Stockholm og Göteborg i Sverige. Du kan tage færgen til Hirtshals, Frederikshavn og København i Danmark, Kiel i Tyskland og Helsingborg i Sverige.

Trafik og parkering

Oslo er placeret på et knudepunkt af motorveje. De internationale motorveje E6 (til Malmø i Sverige) og E18 (til Stockholm) forbinder i Oslo. Når du nærmer dig byen er en 20 kroner vejafgift, som du er nødt til at betale. Takket være de brede gader, køre i Oslo er nemt. 

I bymidten er du nødt til at betale for at parkere på gaden (mandag-fredag 8:00 - 17:00, lørdag fra 9:00 - 15:00). Uden for centret er der også et par gader, hvor du skal betale for at parkere din bil. Derudover er der parkeringspladser og parkeringsområder. Der er en skelnen mellem private og kommunale parkeringspladser. De kommunale kan genkendes ved tegn, der viser et hvidt P på en blå baggrund. Du kan parkere din bil gratis på disse parkeringspladser med de såkaldte Oslo-pass, som du også kan bruge på byens offentlige transportsystem, og som giver dig adgang til museer. 

Hoteller

Det er ikke altid nemt at finde et hotelværelse. Vi anbefaler, at booke i forvejen, især i løbet af sommeren og ved store begivenheder (for eksempel Nobels fredspris ceremoni). Luksus hoteller ligger i bymidten, budget indkvarteringer er sædvanligvis i udkanten af byen.

Eksterne kilder

For mere information om Oslo anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • McRent
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Touring Cars
 • Your Rent

Biludlejningssteder i Oslo

EasyTerra Biludlejning Oslo sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Norge, men i en anden by end Oslo, klik venligst igennem til Biludlejning Norge side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Norge du ønsker at leje en bil.