Billeje Las Palmas de Gran Canaria

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Las Palmas de Gran Canaria.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Las Palmas de Gran Canaria

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Gran Canaria
  4. Las Palmas de Gran Canaria
EasyTerra Biludlejning Las Palmas de Gran Canaria er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.3 af 10 Antal kundebedømmelser: 48
Gitte Druelund-jensen Budget Gran Canaria Lufthavn
“Det var meget nemt at booke men surt…”

“Det var meget nemt at booke men surt man aldrig får den bil man forventer.”

25-04-2019 20:24
Kunde Dollar Rent a Car Gran Canaria Lufthavn
“God information og lav pris som aftalt”

“God information og lav pris som aftalt. Ingen ekstra gebyrer ved afhentning. Fin og meget ny ren bil.”

15-04-2019 09:59
Sanne Budget Gran Canaria Lufthavn
“Nem og overskuelig hjemmeside”

“Nem og overskuelig hjemmeside, bruger den altid, når jeg skal leje bil.”

11-11-2018 15:03

Information om Las Palmas de Gran Canaria

Biludlejning Las Palmas de Gran Canaria
Biludlejning Las Palmas de Gran Canaria

Introduktion

Las Palmas er hovedstaden på De Kanariske Øer og en vigtig havn. Byen blev grundlagt i 1478 når spaniere jagede den oprindelige befolkning (Guanches) af Gran Canaria. Øen kaldes en 'kontinent i miniature' på grund af den store mangfoldighed i landskaber. I hovedstaden er der interessante museer, herunder en dedikeret til den opdagelsesrejsende Columbus (Casa de Colón). Las Cateras strand er beliggende i byens centrum.

Befolkning

Gran Canaria har over 800.000 indbyggere, hvor næsten halvdelen bor i hovedstaden Las Palmas. På grund af sin havn har hovedstaden en international atmosfære. I løbet af årene har business folk fra andre lande slået sig ned dér, hvoraf de fleste har indført spansk nationalitet.

Beliggenhed

Gran Canaria ligger i en central position på De Kanariske Øer, ud for den nordvestlige kyst af Afrika. Det er beliggende i den østlige del af Tenerife og vest for Fuerteventura. Hovedstaden Las Palmas ligger i den nordøstlige del af Gran Canaria.

Økonomi

Havnen fortsætter med at spille en vigtig rolle i økonomien på Las Palmas. Hertil kommer, at øen producerer en masse frugter: Bananer, avokadoer, citroner, appelsiner, oliven og druer, som vinen er levet af. Ligeledes er der store sukkerrør plantager. Men de fleste af øernes indkomst stammer - direkte eller indirekte - fra turisme. Øen besøges årligt af mere end 2.5 millioner mennesker, hvoraf de fleste er tiltrukket af den sydlige, tørrere del af Gran Canaria.

Lufthavne

Den internationale lufthavn Gran Canaria International Lufthavn (eller Las Palmas Internationale Lufthavn) ligger 18 kilometre mod syd af hovedstaden. Der er forbindelser til mange europæiske destinationer og til Dakar i Senegal (Vestafrika). Fra Las Palmas og de vigtigste turistcentre er der busser til og fra lufthavnen.

Offentlig transport

Stort set alle steder på øen kan nås med bus. De fleste buslinjer begynder eller slutter på Las Palmas. Der er naturligvis mange busforbindelser til turiststeder på sydkysten, men andre steder kan nås med bus.

Fra havnen i Las Palmas er der mange færgeforbindelser til andre Kanariske Øer (Lanzarote, Fuerteventura, Tenerife en La Palma), til det spanske fastland (Cadiz) og til Tarfaya i Marokko. Om sommeren er der også en forbindelse til den portugisiske ø Madeira, nord for De Kanariske Øer.

Trafik og parkering

Las Palmas har motorvejforbindelser til andre dele af øen Gran Canaria. GC1 går fra syd gennem lufthavnen til de vigtigste turistmål, herunder Maspalomas og Playa del Inglés. GC2 forbinder hovedstaden i den vestlige del af øen og GC3 går til centrum af øen. De vigtigste veje kan til tider være travlt og de mindre veje er ofte smalle og kurvede. Hvis du ønsker at udforske den indre del af øen, nogle erfaringer med kørsel på små bjergveje er nødvendige.

Las Palmas er en travl by og finde et sted at parkere i centrum er ikke altid let. Du er ikke tilladt at parkere langs kantsten med gule linjer. En blå linje betyder, at du skal betale, normalt gennem et parkometer. 

Hoteller

Gran Canaria er en populær feriedestination, hvilket betyder, at der ikke er mangel på hoteller. De fleste turister opholder sig på indkvarteringer på den sydlige kyst og ikke i hovedstaden Las Palmas. Ikke desto mindre huser hovedstaden mange hoteller. Vi anbefaler at booke dit hotelværelse i forvejen, især i løbet af sommeren.

Eksterne kilder

For mere information om Las Palmas, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Biludlejningssteder i Las Palmas de Gran Canaria

EasyTerra Biludlejning Las Palmas de Gran Canaria sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Las Palmas de Gran Canaria, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.