• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Danmark

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Danmark.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Danmark

EasyTerra Biludlejning Danmark er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Danmark

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Danmark

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker
Elbil

Hvornår skal man reservere en udlejningsbil i Danmark

Biludlejning Danmark

Information om Danmark

Danmark oplever du bedst med en lejet bil. EasyTerra Biludlejning har ca. 36 afhentningslokaliteter i Danmark. Der er således altid en afhentningslokalitet i nærheden af dit bestemmelsessted.

Ejer du ikke din egen bil, kan du med fordel gøre brug af biludlejning i Danmark. Ved at leje biler kan du blandt andet se en masse af Danmarks smukke natur, eller køre nogle af de fantastiske bilruter. Bilruter, som gør det svært at tro på, at du stadig befinder dig i lille Danmark.

Billeje i Danmark behøver ikke at være svært. Kigger du på EasyTerra kan du sammenligne biler, så du er sikker på, at du finder en bil, der opfylder dine krav, når det gælder pris, køreegenskaber og antal sæder. Læn dig tilbage i bilsædet og nyd de fantastiske oplevelser, som Danmark har at byde på!

Gå på opdagelse i Danmark med en lejebil

Hvis du ikke selv ejer en bil, kan du vej hjælp af biludlejning kommer på nogle af de smukke bilruter i Danmark. En bilrute som denne kan blandt andet gå til Skagen, hvor du kan prøve at stå med ét ben i Kattegat og det andet i Skagerrak eller nyde en friskfanget fisk på havnen.

Ved at finde en billeje i Danmark har du desuden mulighed for at komme på safari i Knuthenborg Safaripark. Knuthenborg henvender sig nemlig primært til besøgende i bil. Kommer du i en lejebil, kan du derfor få hele oplevelsen med, når det gælder synet af de eksotiske dyr.

Vil du gerne køre langs kysten, er Jyllands vestkyst bestemt et besøg værd. Her kommer du blandt andet forbi Ribe og Blåvandshuk, og du har desuden mulighed for at besøge Fanø. Som du kan høre kan biludlejning forvandle Danmark til et ægte ferieparadis. Du behøver altså ikke at flyve sydpå for at finde de gode oplevelser.

Interessante steder at besøge i Danmark

Uanset om du kommer fra Danmark eller udlandet, kan billeje i Danmark være en stor fordel, når du skal rundt til de forskellige steder i landet. Her på siden vil vi fremhæve tre forskellige steder i Danmark, der bestemt er et besøg værd. De omtalte steder er; Møns Klint, Råbjerg Mile og Svanninge Bakker, som er klart nemmest at komme til med billeje.

Møns Klint er med sine 128 meter Danmark højeste klint. Her kan du og dine nærmeste blandt andet opleve nogle af de bedste udsigter, som du kan få i Danmark. Klinten er syv kilometer lang og ændres stadig som følge af nedbrydning.

Vil du hellere opleve den lidt mere nordlige del af Danmark, er Råbjerg Mile bestemt et besøg værd. Råbjerg Mile er Danmarks største vandreklit, og den ligger mellem Skagen og Frederikshavn. Råbjerg Mile dækker et areal på én kvadratkilometer og har en højde på 20 meter.

Ved Faaborg på Fyn ligger Svanninge Bakker, hvor du har mulighed for at se utrolig smukke solopgange. De mange bakker skaber nemlig store skyer af morgendis, og derved bliver solens lys brudt i smukke farver. Billeje i Danmark kan altså godt betale sig, hvis du vil have nogle af de bedste oplevelser.

Overnatningsmuligheder i Danmark

Da Danmark efterhånden er blevet en mere populær destination for turister, er der mange muligheder for overnatning. Spredt ud over hele landet kan du finde overnatning i alle prisklasser lige fra luksuriøse hoteller til billige hostels.

Det er især i København, at du kan finde i overnatning på hoteller. I Jylland er der dog mange feriehytter tilgængelige. Og kigger du efter en mere unik oplevelse, kan du med fordel besøge nogle af de ældre, danske badehoteller, som ligger langs kysten.

Fordi Danmark er et forholdvis lille land, får man stor glæde af billeje i Danmark. Ved hjælp af en bil har du nemlig rig mulighed for at køre rundt, og på den måde kan du se store dele af landet i løbet af kort tid.

Lufthavne i Danmark

I Danmark er Københavns Lufthavn, Kastrup, den største. I dag består Kastrup af to terminaler, nemlig terminal 2 og terminal 3. Det er blandt andet på grund af lufthavnens mange internationale afgange, at den har vokset sig så stor. Fra Kastrup kan du nemlig flyve til destinationer i hele verden som for eksempel Polen, Portugal, Tyrkiet, Tyskland, Ukraine, Ungarn og mange flere.

Dette betyder også, at Kastrup er et rigtig godt sted at befinde sig, hvis du vil benytte dig af billeje. På EasyTerra har du rig mulighed for at booke leje af biler og afhente din bil i Kastrup. Billeje bliver overskueligt og nemt, hvis du sammenligner de forskellige biler på vores hjemmesider.

Hvis du bor i Jylland, er der måske en anelse langt til Kastrup. I dette tilfælde kan du derfor med fordel benytte dig af Billund lufthavn. Ligesom i Kastrup, har du ligeledes mulighed for at gøre brug af biludlejning i denne lufthavn. Fra Kastrup og Billund er det muligt at flyve til nationale lufthavne såsom Odense, Esbjerg, Ålborg, Århus og Rønne.

Eksterne kilder

For mere information om Danmark anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Danish krone
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  80 km/h
 • Sprog
  Danish
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Budget
 • Alamo
 • Thrifty
 • Avis
 • Hertz
 • Enterprise
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Flizzr
 • Sixt
 • National Car Rental
 • Your Rent
 1. Hjem
 2. Biludlejning Danmark