• 6.6 / 10 Antal anmeldelser: 234
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Malta

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Malta.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Malta

EasyTerra Biludlejning Malta er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

6.6 / 10 Antal anmeldelser: 234

Hvornår vil du reservere en lejebil i Malta

Gennemsnitlig dagspris pr. måned

Biludlejningssteder i Malta

EasyTerra Biludlejning sammenligner priserne for biludlejning på nedenstående destinationer

Information om Malta

Indledning

Malta er den største ø i den maltesiske øgruppe, som også består af Gozo og ubeboede Comino. Malta er fyldt af historie, men tilbyder også sol, hav, strande og fremragende dykkersteder. Alene hovedstaden Valetta har mere end 300 monumenter, og der er mange andre rester af vores forfædre på Malta, herunder den underjordiske grav (Hypogeum) Hal Saflieni og megalittemplerne. Hertil kommer krystalklare vand fra havet og det spændende natteliv fra turiststederne, og det vil stå klart, at Malta har noget for enhver smag.

Befolkning

På de to øer, Malta og Gozo, bor omkring 400.000 indbyggere. Den største by er ikke Valletta, men Birkirka. Malta er et af de tættest befolkede lande i verden.

Beliggenhed

Øgruppen ligger i Middelhavet, mere end halvfems kilometer syd for den italienske ø Sicilien. Landskabet er kuperet og det højeste punkt er Ta’ Dmejrek (253meter).

Økonomi

Malta er blevet et finansielt center, med mange kontorer fra offshore banker. Der ligger flere online gambling selskaber på Malta. Desuden er der kalkstenminer på øgruppen, og på Malta produceres elektroniskkomponenter og tøj. Turismen er meget vigtig: Øgruppen er besøgt af mere end en million mennesker om året. I øjeblikket forsøger landet at fremme den såkaldte medicinsk turisme (folk, der bliver behandlet på Malta, fordi denne behandling er meget dyrere i deres eget hjemland, eller fordi de står på en lang venteliste).

Lufthavne

Den internationale lufthavn ligger otte kilometer syd for hovedstaden Valetta, nær byen Luqa. Lufthavnen er ofte omtalt som Luqa Lufthavnen. Malta International Lufthavn er let tilgængeligt med udlejningsbil. Fra byen følg først vejen til Marsa. Derefter er ruten klart med vejskilte.

Offentlig transport

Malta har gode offentlige transportforbindelser. Busser til flere seværdigheder afgår næsten uden undtagelse fra Valletta. Dette betyder, at der ikke er nogen busforbindelser mellem seværdighederne, men først bliver du nødt til at vende tilbage til byen. For at omgå dette problem, kan du overveje at leje en bil.

Trafik og parkering

I de seneste år blev vejene på Malta forbedret en masse, og en udlejningsbil er et ideelt transportmiddel for at besøge de mange attraktioner og smukke strande. Det er ikke tilladt at parkere langs en dobbelt gul linje. Langs en enkelt gul linje er det ikke tilladt at parkere på bestemte tidspunkter (som regel står det signaleret på skilte), og her kan du holde for et kort øjeblik. I de såkaldte ‘Time Parking Zones’ er du kun tilladt at parkere i et bestemt tidsrum, i de fleste tilfælde ikke mere end en time.

Hoteller

Malta har ingen mangel på hoteller og indkvarteringssteder. Fra billige soveværelser til backpackers til femstjernede hoteller. I de senere år er hoteller blevet bygget i de dyrere kategorier. Turister, der kan betale disse hotelværelser, bruger flere penge, argumenterer maltesere. Om sommeren er det tilrådeligt at bestille dit værelse i god tid. 

Eksterne kilder

For mere information om Malta, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  80 km/h
 • Sprog
  English, Maltese
 • Populær bilklasse
  mini
 • Populære udlejningsfirmaer
  Europcar

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • Budget
 • First Car
 • Enterprise
 • Hertz
 • Carwiz rent a car
 • Sicily by Car
 • Avis
 • Europcar
 • Thrifty
 • FireFly Car Rental
 • Target Rent
 • InterRent
 1. Hjem
 2. Biludlejning Malta
 3. Biludlejning Malta