Biludlejning West Palm Beach

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i West Palm Beach.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje West Palm Beach

  1. Hjem
  2. Biludlejning USA
  3. West Palm Beach

EasyTerra Biludlejning West Palm Beach er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om West Palm Beach

Indledning 

Utroligt smukke strande danner den største attraktion i West Palm Beach. Der er en strand i nærheden af byens centrum, men der er omkring fyrre andre strande i nærheden. Dem, der kan lide snorkling, kan forkæle sig selv på John D. MacArthur Beach State Park på Singer Island. Der er også en smuk strand på øen, meget mere roligere end de trendy strande i nærheden af byen.

Befolkning

Byen har 100.000 indbyggere, men er en del af et langstrakt byområde (Miami-Fort Lauderdale-West Palm Beach), hvor mere end 5 millioner mennesker bor.  

Beliggenhed

West Palm Beach ligger i den sydvestlige del af USA, på Floridas vestkyst, og er den nordlige del af et langstrakt byområde, der begynder lige nord for Everglades.

Økonomi

Udover turisme, som er en vigtig indtægtskilde, har havnen i West Palm Beach en vigtig økonomisk betydning. Størrelsesmæssig er havnen Floridas fjerde containerhavn. Krydstogtskibe, især små skibe, lægger også for anker her. Luftfartsindustrien er også til stede, for eksempel en filial af Pratt & Whitney Rocketdyne (motorleverandører til fly) og Sikorsky Aircraft.

Lufthavne

West Palm Beach International Lufthavn ligger cirka 6 kilometer vest for byens centrum. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil. Der er adskillige ruter: ad I-95, Southern Boulevard eller Congress Avenue. Transporttiden til og fra byens centrum i West Palm Beach, er ikke mere end 5-10 minutter.

Offentlig transport

West Palm Beach har god offentlig transport. Den centrale busstation ligger i nærheden af vejkrydset af Quadrille Boulevard og Clematis Street. Udover de faste bybusser, er der Molly's Trolley, en gamle trolleybus, der kører fra Flagler Drive, ved havet, ad Clematis Street til Rosemary Boulevard. Det er gratis og en ideel måde at rejse gennem centrummet i West Palm Beach.

Trafik og parkering

Ligesom mange andre amerikanske byer, har West Palm Beach' centrum et firkant gademønster, hvilket gør det nemt at finde rundt med en udlejningsbil. Det er også nemt at finde en ledig parkeringsplads. Der er to store parkeringspladser lige nord for Clematis Street, på 1st Street: Municipal Parking og All American Parking. Der er også to P+R områder på Okeechobee Boulevard, i byens vestlige side, langs Florida Turnpike. Herfra kan du tage offentlig transport til byens centrum. Sørg for at du har en god bilforsikring, da i Florida er du ansvarlig for alle skader, også hvis de er forårsaget af en anden!

Hoteller

West Palm Beach har et enormt udvalg af overnatningsmuligheder. Der er filialer af internationale hotelkæder som Marriott og Hyatt, men der er også hyggelige familiehoteler. De fleste hoteller ligger i byens centrum, hvor der nogle billige muligheder (moteller) i nærheden af I-95. Singer Island, nord for West Palm Beach, har også en masse indkvarteringsmuligheder. Bestilt dit værelse på forhånd for at sikre dig, at du kan bo på et hotel efter dit valg.

Eksterne kilder 

For mere information om West Palm Beach, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Biludlejningssteder i West Palm Beach

EasyTerra Biludlejning West Palm Beach sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i USA, men i en anden by end West Palm Beach, klik venligst igennem til Biludlejning USA side, hvor du kan vælge, i hvilken by i USA du ønsker at leje en bil.