Billeje Denver

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Denver.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Denver

 1. Hjem
 2. Biludlejning USA
 3. Biludlejning Denver
EasyTerra Biludlejning Denver er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.8 af 10 Antal kundebedømmelser: 4
Gennemsnitlig bedømmelse: 7.8 / 10
Antal anmeldelser i Denver: 4
Nicole Humblet Alamo Rent a Car Denver Lufthavn
“VÆRDI FOR PENGENE”

“GIVER ALTID GODE SAMMENLIGNINGER MELLEM FORSKELLIGE VIRKSOMHEDER. DERES PRISSÆTNING OG HVILKEN FORSIKRINGER ER INKLUDERET I PRISEN ER OGSÅ TEMMELIG KLAR.”

08-12-2014 15:52
Rick Alamo Rent a Car Denver Lufthavn
“Velorganiseret, varieret udbud med en god pris/kvalitet oversigt”

“Til sidst ender jeg altid på dette websted, når jeg ønsker at leje en bil!”

08-12-2014 15:33

Information om Denver

Biludlejning Denver
Biludlejning Denver

Indledning

Denver er hovedstaden i den amerikanske stat Colorado. På grund af dets beliggenhed er det en ideel by for mennesker, der nyder aktive udendørsaktiviteter, men ønsker ikke at undvære typiske urbane nydelser, såsom museer, barer, restauranter og butikker. Denver Art Museum har en fin samling af moderne og indiske kunst. Denver ligger på den østlige fod af Rocky Mountains, og den kaldes også ‘Mile High City’, på grund af sin højde på 1600 meter. Et af trinene på Capitol State Building er præcis en mile over havets overflade.

Befolkning

Byen har næsten 600.000 indbyggere. I Denvers byområde lever 2.5 millioner mennesker.

Beliggenhed

Denver er centralt beliggende i USA, øst for Rocky Mountains og vest for High Plains. Byen ligger i dalen af South Platte River, som løber ud i Cherry Creek vest for byen.

Økonomi

På grund af sin centrale beliggenhed er Denver et knudepunkt for varer. Disse transporteres ad landevej, jernbane og lufthavnen. Desuden producerer Denver computerdele (oplagring og medier anordninger), men også maskiner til landbrug og minedrift. Byen fokuserer på yderligere udvikling af højteknologiske virksomheder. Det ønsker at blive high tech centret i den såkaldte Southwest.

Lufthavne

Byens lufthavn ligger tredive kilometer nordøst for byens centrum. Denver International Lufthavn er let tilgængelig fra centrummet med udlejningsbil. Turen tager en halv time. Peña Boulevard er den vigtigste vej til lufthavnen, som er tilgængelig fra Interstate 70, Tower Road og betalingsvejen E-470.

Offentlig transport

Denver har et omfattende busnet. Langs 16th Street shoppingsområde er der en gratis linje, som forbinder de to busstationer fra Market Street og Civic Center. Desuden er der en letbane, som vil blive udvidet i de kommende år. De to nuværende linjer kører både gennem centrummet gennem Convention Center til Union Station.

Trafik og parkering

De city is quite large and a rental car is an ideal means of transport. Byen er ganske stor og en udlejningsbil er en ideel transportmiddel. Gaderne i centrummet går fra nordvest til sydøst og fra nordøst til sydvest. Uden for centrummet følger gaderne de vigtigste vindretninger. Det kan være lidt forvirrende, især da mange gader i centrummet er ensrettede gader. Køb et godt bykort!   The streets in the center run from northwest to southeast and from northeast to southwest. Outside the center the streets follow the main wind directions. This can be somewhat confusing, especially since many streets in the center are one-way streets. Buy a good city-map!

På hverdage er det svært at finde en gratis parkeringsplads i byens centrum. Ofte kan du parkere din bil lige uden for indre Denver (20th St, Speer, Wynkoop St, Colfax og Broadway). Du er nødt til at betale ved et parkometer på hverdage indtil 18:00. Lige nordvest for centrummet, bag jernbanen, kan du parkere gratis, højst to timer.

Hoteller

Nær Museum of Nature & Science er der mange hoteller i forskellige prisklasser. Dette er et populært område at bo i. Hvis du ønsker at blive i kvarteret, bliver du nødt til at bestille dit værelse i god tid. Denver har en bred vifte af overnatningsmuligheder. Uden for højsæsonen er det som regel nemt at finde et værelse, som du vil kunne lide.

Eksterne kilder

For mere information anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Apollo Car Rental
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Eaglerider
 • Enterprise
 • Europcar
 • Fox Rent A Car
 • Hertz
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Denver

EasyTerra Biludlejning Denver sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i USA, men i en anden by end Denver, klik venligst igennem til Biludlejning USA side, hvor du kan vælge, i hvilken by i USA du ønsker at leje en bil.