Biludlejning Fort Lauderdale

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Fort Lauderdale.

Din computer skal acceptere cookies for at kunne bruge denne hjemmeside.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Fort Lauderdale

EasyTerra Biludlejning Fort Lauderdale er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.5 af 10 Antal kundebedømmelser: 5
Alamo Rent a Car Fort Lauderdale International Lufthavn
“Fantastisk oplevelse”

“Alt gik som planlagt, uden nogen problemer. Anbefales stærkt efter min mening, og jeg vil helt sikkert komme tilbage.”

19-12-2014 16:22

Information om Fort Lauderdale

Biludlejning Fort Lauderdale
Biludlejning Fort Lauderdale

Indledning

Fort Lauderdale i Florida er et populært feriemål: Byen byder velkomne til mere end 10 millioner besøgende hvert år. Strandene i nærheden af byen trækker mange mennesker, men der er også masser af lystbådehavne. Byens navn henviser til fæstningerne, der blev bygget under krigen mod Seminole indianerne i det 19. århundrede. På grund af sine mange kanaler bliver byen også kaldet "Amerikas Venedig", et kaldenavn, der endnu står på det officielle bysegl.

Befolkning

Fort Lauderdale har en befolkning på mere end 170,000.

Beliggenhed

Fort Lauderdale ligger på Atlanterhavskysten i den sydlige del af den amerikanske stat Florida. Beliggende i et stort byområde på 180 kilometer lang, der går fra Miami-Dade i syd indtil West Palm Beach i nord.

Økonomi

Den lokale økonomi er meget afhængig af turisme. Dens besøgende er ikke kun soldyrkere og vandsport entusiaster, omtrent en tredjedel af alle de mennesker, der besøger Fort Lauderdale deltager i møder, udstillinger og konferencer. Sydvest for centrummet ligger det store Convention Centre. Den er vært for den største bådudstilling i verden: Fort Lauderdale International Boat Show. Konstruktion og vedligeholdelse af både er en vigtig del af økonomien.

Lufthavne

Lufthavnen ligger fire kilometer for byens centrum. Fort Lauderdale/Hollywood International Lufthavn bruges primært af lavprisflyselskaber. Lufthavnen er let tilgængelig gennem South Federal Highway, som forbindes til Port Everglades Expressway.

Den større Miami lufthavn ligger fyrre kilometer syd for Fort Lauderdale. Miami International Lufthavn er tilgængelige gennem Interstate 95. Fra Fort Lauderdale kan du komme til denne lufthavn i omkring fyrre minutter (undtagen ved morgen og aften myldretiden).

Offentlig transport

Fort Lauderdale har offentlige busser. Disse busser forbindes til offentlig transport i de tilgrænsende amter i Miami-Dade og Palm Beach. Sun Trolley er en busforbindelse mellem de vigtigste punkter i Fort Lauderdale. Du kan stoppe denne bus ved blot at vifte med hånden, og der er ingen busstoppested. På hverdage kører Sun Trolley primært i centrummet, i weekenden kører disse busser mellem strandene og to indkøbscentre (Coral Ridge Mall og Harbor Shops).

Trafik og parkering

Øst for Fort Lauderdale – mellem centrummet og stranden – består af en labyrint af kanaler. Et godt kort vil vise sig meget nyttigt her. For resten af Fort Lauderdale, med sit rektangulære gademønster, er let at udforske med en udlejningsbil. Der er mange parkeringspladser, men om sommeren kan det være svært at finde en ledig plads. En udlejningsbil er det mest anbefalede transportmiddel for at udforske området.

Hoteller

I byens centrum og især i den East Las Olas Boulevard er mange hoteller blevet bygget i de seneste år. Der er også en masse nye restauranter, barer, butikker og kunstgallerier. Hotellerne i dette område er middelklasse eller højere. Billigere indkvartering kan findes i West Las Olas. For at være sikker på en passende indkvartering, anbefaler vi at du booker din overnatning i Fort Lauderdale i god tid, specielt om sommeren.

Eksterne kilder

For mere information om Fort Lauderdale, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: