Biludlejning Miami

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Miami.

Din computer skal acceptere cookies for at kunne bruge denne hjemmeside.

Vi sammenligner alle de kendte leverandører
  • Hertz
  • Thrifty
  • Europcar
  • Budget
  • Avis
  • Alamo

Billeje Miami

EasyTerra Biludlejning Miami er en uafhængig sammenligning hjemmeside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 9.6 af 10 Antal kundebedømmelser: 5
Alamo Rent a Car Miami International Lufthavn
“Nem og økonomisk”

“Det var let at leje en bil via hjemmesiden i Miami, og vi fik et gratis telefonnummer, hvor du bliver assisteret godt og klart i tilfælde af spørgsmål.”

16-03-2015 19:14
Alamo Rent a Car Miami International Lufthavn
“Fremragende”

“Vi har lejet en bil gennem EasyTerra i Miami, Florida flere gange, og indtil videre alt fungerer godt. Vi vil igen bestille vores næste bil gennem EasyTerra.”

05-01-2015 18:52
Alamo Rent a Car Miami International Lufthavn
“Jeg har altid booket min bil gennem EasyTerra og har altid været billigt”

“Jeg har haft mange gode erfaringer, og jeg kan fortælle dig, at du ikke vil fortryde at leje din bil med EasyTerra ... Jeg har gjort det hvert år ...”

05-01-2015 15:47

Information om Miami

Biludlejning Miami
Biludlejning Miami

Introduktion

Miami er en moderne amerikansk by, hvis største attraktioner er de nærliggende pragtfulde strande (Miami Beach, South Beach). Hertil kommer, at folk kommer til Miami for at gå på shopping i et af de store indkøbscentre. Byen har et pulserende natteliv med mange barer, restauranter og natklubber, hvor latinamerikansk indflydelse kan mærkes tydeligt. Art Deco Historiske Museum i Miami Beach er berømt for sin Art Deco-arkitekturen.

Befolkning

Byen selv har næsten 400.000 indbyggere, men det store byområde, som er en del (Miami-Fort Lauderdale-West Palm Beach) har en befolkning på 5.5 millioner. Befolkningen er meget multikulturel: To tredjedele af befolkningen i Miami har deres rødder i Latinamerikansk eller Caribien. Spansk er byens andet sprog.

Beliggenhed

Miami er beliggende i den sydøstlige del af USA, i den sydlige del af Florida staten. Byen ligger på Atlanterhavet og det er centrum for et stort byområde langs kysten, der omfatter Fort Lauderdale og West Palm Beach. Dette byområde er omkring 100 kilometer lang. I det sydlige Miami ligger Nationalparken 'The Everglades', et omfattende sumpområde. I den vestlige del af byen er der også sumpe. Fra kysten er der små øer. På den største af disse øer, er Miami Beach beliggende. På grund af sin placering, Miami (og resten af Florida) er ofte ramt af orkaner i 'orkan sæsonen' (juni-november).

Økonomi

Byen er den kommercielle og finansielle centrum i Florida. I Miami indre by er der mange internationale bankinstitutioner. Desuden har de store virksomheder deres Latinamerika-regionale kontorer i Miami. Byens havn er vigtig for samhandelen med Latinamerika. Desuden modtager den mange krydstogtskibe. Med 18 millioner passagerer om året er den verdens største havn for krydstogtskibe. Turisme spiller derfor en afgørende rolle i den lokale økonomi. Folk kommer for at besøge Miami, især til at tage til sine strande. Strandene i øvrigt er ikke et distrikt i Miami. Miami Beach, for eksempel, er en selvstændig kommune.

Lufthavne

Byens største lufthavn er Miami International Lufthavn, med mange forbindelser til byer i USA, Mellemamerika og Sydamerika og Europa. Lufthavnen er beliggende i den østlige del af byen og det er nemt at nå gennem SR 112 (Lufthavn Expressway). Til nord for Miami (35 km) ligger Fort Lauderdale-Hollywood International Lufthavn. Denne lufthavn er primært anvendt til regionale flyvninger og det er også populært blandt lavprisflyselskaber (Southwest Airlines, Spirit Airlines og JetBlue), fordi dens landingsrettigheder er langt billigere end i Miami Lufthavn.

Offentlig transport

Miami har et omfattende offentlig transportnet. Der er mange buslinjer (Metrobus), denne servicerer alle områder i byen og forstæderne. Busserne sidder ofte, såsom biler, fast i trafikpropper. Nær de større busterminaler i udkanten af byen er der P+R områder. Miami beach kan kun nås med bus, selv om arbejdet er i gang med at udføre en soldrevet togforbindelse mellem Miami og South Beach.
Metrorail består kun af én linje og til besøgende af Miami er det kun af interesse for forbindelsen mellem Miamis indre by og Dadeland Mall. Arbejdet er i gang om en udvidelse til Metrorail, inklusive en forbindelse til lufthavnen. 
At rejse inden i Miami centrum, er Metromover en nem (og gratis!) måde at rejse rundt. Det er en slags sporvogn med 20 stop og det er Miamis indre by mest effektive transportmåde.

Trafik og parkering

Generelt har amerikanerne en rolig måde at køre. Men i og i nærheden af Miami, er den latinamerikanske skole for kørselstendens der gælder. Især unge har en måde til at ville bevise deres manddom ved kørsel på hensynsløs hastighed. Vejens systemet er nemt at sondere, de større veje er nummereret: Lige numre normalt gør fra øst til vest, ulige numre fra nord til syd. Sørg for, at du befinder dig i den rigtige vognbane for en bestemt afgang. Det er tilladt at overhale andre biler på begge sider. Hertil kommer, at du får lov til at foretage et højresving når lyskrydset er rødt, medmindre andet er angivet ('No Turn on Red').

På beboelseskvarterer er hastighedsbegrænsningen 30 miles i timen (mil i timen), gennem veje er det 55 mil i timen og på Interstate Highways 70 mil i timen.

Der er parkometre i Miami og på de populære strande, men du skal sørge for at undersøge indikationer grundigt. Mange parkometre er beregnet til beboere med 'Opholdstilladelser'. Hvis du ikke har en sådan tilladelse vil din bil helt sikkert blive trukket væk. Miami Parkerings tilsynsmyndigheden har en hensynsløs ry!
Undgår problemer og parkere din bil i en af de mange parkeringspladser, som er tydeligt angivet. En hel dag parkering vil koste mellem $8 og $10. En parkeringsbøde er meget dyrere, for ikke at nævne omkostningerne ved at have din bil trukket væk.

Hoteller

I centrum af Miami og i nærheden af de populære strande er der et udbud af hoteller. Hoteller i Miami Beach er ret dyrt, men som et alternativ er der også mange bed & breakfast indkvarteringer. I byens centrum er der et par 4-stjernede hoteller og en 5 stjernet hotel. I Miami Beach er der endnu et 5 stjernet hotel. Miami og dens omegn er en populær feriedestination, så sørg for at booke dit hotelværelse i forvejen.

Eksterne kilder

For mere information om Miami, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: