Billeje Philadelphia

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Philadelphia.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Philadelphia

 1. Hjem
 2. Biludlejning USA
 3. Biludlejning Philadelphia
EasyTerra Biludlejning Philadelphia er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Philadelphia

Indledning 

Den amerikanske by Philadelphia var engang den næststørste by i det britiske imperium (efter London), og centrum for de oprindelige tretten amerikanske kolonier. Byen spillede en central rolle i kampen for USAs uafhængighed. Byens gamle centrum med Independence Hall er stadig et bevis for dette. Philadelphia huser også den største samling af Rodins værker uden for Frankrig, på Rodin Museum.

Befolkning 

Selve byen har over halvanden million indbyggere, men næsten seks millioner mennesker bor i hele Philadelphias byområde. 

Beliggenhed 

Philadelphia ligger i den nordøstlige del af USA på Delaware River, og over halvfjerds kilometer sydvest for New York. Byen ligger på Fall Line i Piedmont plateauet og det laveste kystområde. Dette illustreres af forskellene mellem byens højde: det højeste punkt er 145 meter højt, mens det laveste punkt er ved havoverfladen.

Økonomi

Philadelphia har en forskelligartet økonomi. Flere store virksomheder har hovedkvarter i byen, som for eksempel internetselskabet Comcast, store forsikringsselskaber, elselskaber, og kemisk- og farmaceutiskselskaber. Turisme spiller en betydelig rolle i den lokale økonomi.

Lufthavne 

Lufthavnen i Philadelphia ligger lige syd for byen, lige ved Delaware River. Philadelphia International Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra centrum af Philadelphia følger du Delaware Expressway (I-95), som fører direkte til lufthavnen. Ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Philadelphia har et godt offentligt bustransportsystem, selv om det ikke er den hurtigste måde at bevæge sig rundt i byen. Bortset fra de 'normale' buslinjer, er der otte trolleybuslinjer. Derudover er der tre metrolinjer (to der kører under jorden og én over jorden). I sommermånederne (maj-oktober) kører en trolleybus for turister forbi de fleste seværdigheder, mellem Museum of Art i den vestlige del af byen, til Penns landgang i øst.

Trafik og parkering

Philadelphia er en stor og travl by, og det kan derfor være svært at finde rundt. At finde en parkeringsplads i byens centrum er heller ikke altid let, og det er også temmelig dyrt. Der er to måder at betale for gadeparkering: via parkometre (kun mønter), eller ved at købe en billet i en kiosk. I og omkring byens centrum er der flere parkeringshuse, hvor du kan parkere din udlejningsbil, men disse er også ret dyre.

Hoteller

Philadelphia har et stort udbud af værelser, selv om udbuddet af billige overnatningsmuligheder er begrænset sammenlignet med andre amerikanske byer. Mange konferencer afholdes i byen, og det er også et populært turistmål. Derfor anbefales det, at bestille dit hotelværelse i Philadelphia i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Philadelphia, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Hertz
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Philadelphia

EasyTerra Biludlejning Philadelphia sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i USA, men i en anden by end Philadelphia, klik venligst igennem til Biludlejning USA side, hvor du kan vælge, i hvilken by i USA du ønsker at leje en bil.