Billeje Lanzarote

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Lanzarote.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Lanzarote.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Lanzarote

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Lanzarote
EasyTerra Biludlejning Lanzarote er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 12
Lasse M. Petersen Hertz Lanzarote Lufthavn
“Supert”

“Super service, dejlig bil”

16-12-2017 21:10
Gerard Coppens Europcar Lanzarote Lufthavn
“Fremragende”

“God information. God service.”

11-03-2015 11:24

Information om Lanzarote

Introduktion

Lanzarote er den østligste og fjerdestørste i øgruppen De Kanariske Øer. Ligesom de andre øer er Lanzarote af vulkanisk oprindelse. Dens jordbund er derfor mest lavet af sort lava, hvilket ikke betyder at alle dens strande består af sort sand, for der er også smukke hvide strande. De smukkeste kan findes i de østlige og sydlige dele af øen. Kunstneren Cesar Manrique boede på Lanzarote; der er mange små og syv større værker der blev bragt til livs på denne ø. Det er takket være Manriques modvillighed overfor masseturisme på øen, at meget høje bygninger ikke er tilladt på Lanzarote. Øens plantevækst består hovedsagligt af kaktus og palmetræer.

Befolkning

Øen har 110.000 indbyggere, hvoraf halvdelen bor i hovedstaden Arrecife. Antallet af turister er begrænset og mere end 80.000 besøgende er ikke tilladt på øen samtidigt.

Beliggenhed

Lanzarote er 60 km. lang og er ved dens bredeste punkt ca. 25 km. bred. Den er beliggende øst for Fuerteventura og 125 km. fra Marokkos kyst. Det er den tørreste af De Kanariske Øer og bliver endda sommetider ramt af sandstorme fra Sahara ørken. Nord for øen ligger øhavet Chinijo: nogle få små øer udgør et naturreservat sammen med Lanzarotes nordlige kyst.

Økonomi

Turisme er økonomiens rygrad. Omkring 90% af den arbejdende befolkning er på den ene eller anden måde - direkte eller indirekte - afhængig af de halvanden millioner turister der besøger øen hvert år. En fiskelandsby som Puerto del Carmen har udviklet sig til værende et turistisk centrum. Ikke desto mindre er den oprindelige levemåde - fiskeri - ikke fuldstændig forsvundet. Derudover er der vinmarker på øen; dets vine anses for værende de bedste på De Kanariske Øer. Andre former for landbrug (hovedsagligt løg, tomater og kartofler) spiller en sekundær rolle.

Lufthavne

Arrecife lufthavn er beliggende fem km. vest for hovedstaden, langs vejen til den populære badestedsby Puerto del Carmen. De fleste charterfly ankommer om torsdagen, hvilket er den travleste dag i lufthavnen, hvilket betyder folk sommetider må vente på deres baggage i lang tid. Der er en busforbindelse mellem lufthavnen og Arrecife, men den sidste bus afgår kl. 19:00. Derefter er det enten en taxa eller en lejebil.

Offentlig transport

Der er regelmæssige busforbindelser mellem de forskellige badestedsbyer og hovedstaden Arrecie. Der er også masser af taxaer, hvilke er meget billigere end på det spanske fastland. Sommetider kører de til bestemte destinationer til en fast takst, sommetider tænder de taxameteret. Vær sikker på at du aftaler dette i forvejen!

Fra Arrecife er der mange færge forbindelser til de andre Kanariske Øer og til Cadiz på Spaniens fastland.

Trafik og parkering

At køre på Lanzarote kan tage lidt tid at vænne sig til. Biler har en vane med pludselig at træde hårdt på bremsen, at dreje eller lave en u-vending uden at give varsel om det først. Hold en god afstand og forvent det uventede - især på landet - som f.eks. mennesker eller dyr på kørebanen.

I centrum af Arrecife og de travle feriesteder kan det være svært at finde et sted at parkere. Parkering er ikke tilladt ved kantstene med en gul eller hvid linje. En blå linje indikerer at du er nødt til at betale for parkering. Den lokale befolkning parkerer deres biler hvorend det er belejligt. Følg ikke deres eksempel! Parker heller ikke foran en skraldespand. De indsamles dagen lang og hvis din bil er i vejen vil den blive bugseret. Der er ingen skilte der fortæller, at du ikke kan parkere der, men den lokale befolkning ved man ikke kan.

Hoteller

De fleste besøgende tager til ferietilholdssteder ved kysten. Puerto del Carmen er det travleste turistiske sted. Der er mange hoteller og lejligheder, men som vi nævnte før i "Introduktion", er der ingen massehoteller som der er på f.eks. Gran Canaria eller Tenerife. Hvis du vil opholde dig et mere stille sted er der mange muligheder for at leje en hytte på indlandet og sommetider også ved kysten.
Antallet af turister på Lanzarote er begrænset og som resultat deraf er antallet af indkvarteringsmuligheder også. I løbet af højsæsonen bør du booke dit husly på forhånd.

Eksterne kilder

For mere information om Lanzarote anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Alle byer i Lanzarote

EasyTerra Biludlejning Lanzarote sammenligner priserne for biludlejning i de følgende byer: