• 6.6 / 10 Antal anmeldelser: 234
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Lanzarote

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Lanzarote.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, sÃ¥ giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Lanzarote

EasyTerra Biludlejning Lanzarote er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Lanzarote

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Lanzarote
 • For eksempel: Volkswagen Up
  Mini klasse
  For eksempel: Volkswagen Up
 • Populær klasse
  For eksempel: Ford Fiesta
  Økonomi klasse
  For eksempel: Ford Fiesta
 • For eksempel: Mini One
  Kompakt klasse
  For eksempel: Mini One
 • For eksempel: Renault Grand Scenic 5 pax
  Mellemklasse klasse
  For eksempel: Renault Grand Scenic 5 pax
 • For eksempel: Hyundai Tucson
  Standard klasse
  For eksempel: Hyundai Tucson
 • For eksempel: BMW X1
  Familiebil klasse
  For eksempel: BMW X1
 • For eksempel: Audi A6
  Luksus klasse
  For eksempel: Audi A6
 • For eksempel: Skoda Fabia Estate
  Stationcar klasse
  For eksempel: Skoda Fabia Estate
De viste priser er dagspriser baseret på en lejeperiode på mindst 7 dage. Skatter og yderligere omkostninger for ekstraudstyr kan forekomme. Klik venligst her for nærmere information om disse omkostninger.

Seneste anmeldelser

6.6 / 10 Antal anmeldelser: 234

Hvornår vil du reservere en lejebil i Lanzarote

Gennemsnitlig dagspris pr. måned

Biludlejningssteder i Lanzarote

EasyTerra Biludlejning sammenligner priserne for biludlejning på nedenstående destinationer

Information om Lanzarote

Introduktion

Lanzarote er den østligste og fjerdestørste i øgruppen De Kanariske Øer. Ligesom de andre øer er Lanzarote af vulkanisk oprindelse. Dens jordbund er derfor mest lavet af sort lava, hvilket ikke betyder at alle dens strande består af sort sand, for der er også smukke hvide strande. De smukkeste kan findes i de østlige og sydlige dele af øen. Kunstneren Cesar Manrique boede på Lanzarote; der er mange små og syv større værker der blev bragt til livs på denne ø. Det er takket være Manriques modvillighed overfor masseturisme på øen, at meget høje bygninger ikke er tilladt på Lanzarote. Øens plantevækst består hovedsagligt af kaktus og palmetræer.

Befolkning

Øen har 110.000 indbyggere, hvoraf halvdelen bor i hovedstaden Arrecife. Antallet af turister er begrænset og mere end 80.000 besøgende er ikke tilladt på øen samtidigt.

Beliggenhed

Lanzarote er 60 km. lang og er ved dens bredeste punkt ca. 25 km. bred. Den er beliggende øst for Fuerteventura og 125 km. fra Marokkos kyst. Det er den tørreste af De Kanariske Øer og bliver endda sommetider ramt af sandstorme fra Sahara ørken. Nord for øen ligger øhavet Chinijo: nogle få små øer udgør et naturreservat sammen med Lanzarotes nordlige kyst.

Økonomi

Turisme er økonomiens rygrad. Omkring 90% af den arbejdende befolkning er på den ene eller anden måde - direkte eller indirekte - afhængig af de halvanden millioner turister der besøger øen hvert år. En fiskelandsby som Puerto del Carmen har udviklet sig til værende et turistisk centrum. Ikke desto mindre er den oprindelige levemåde - fiskeri - ikke fuldstændig forsvundet. Derudover er der vinmarker på øen; dets vine anses for værende de bedste på De Kanariske Øer. Andre former for landbrug (hovedsagligt løg, tomater og kartofler) spiller en sekundær rolle.

Lufthavne

Arrecife lufthavn er beliggende fem km. vest for hovedstaden, langs vejen til den populære badestedsby Puerto del Carmen. De fleste charterfly ankommer om torsdagen, hvilket er den travleste dag i lufthavnen, hvilket betyder folk sommetider må vente på deres baggage i lang tid. Der er en busforbindelse mellem lufthavnen og Arrecife, men den sidste bus afgår kl. 19:00. Derefter er det enten en taxa eller en lejebil.

Offentlig transport

Der er regelmæssige busforbindelser mellem de forskellige badestedsbyer og hovedstaden Arrecie. Der er også masser af taxaer, hvilke er meget billigere end på det spanske fastland. Sommetider kører de til bestemte destinationer til en fast takst, sommetider tænder de taxameteret. Vær sikker på at du aftaler dette i forvejen!

Fra Arrecife er der mange færge forbindelser til de andre Kanariske Øer og til Cadiz på Spaniens fastland.

Trafik og parkering

At køre på Lanzarote kan tage lidt tid at vænne sig til. Biler har en vane med pludselig at træde hårdt på bremsen, at dreje eller lave en u-vending uden at give varsel om det først. Hold en god afstand og forvent det uventede - især på landet - som f.eks. mennesker eller dyr på kørebanen.

I centrum af Arrecife og de travle feriesteder kan det være svært at finde et sted at parkere. Parkering er ikke tilladt ved kantstene med en gul eller hvid linje. En blå linje indikerer at du er nødt til at betale for parkering. Den lokale befolkning parkerer deres biler hvorend det er belejligt. Følg ikke deres eksempel! Parker heller ikke foran en skraldespand. De indsamles dagen lang og hvis din bil er i vejen vil den blive bugseret. Der er ingen skilte der fortæller, at du ikke kan parkere der, men den lokale befolkning ved man ikke kan.

Hoteller

De fleste besøgende tager til ferietilholdssteder ved kysten. Puerto del Carmen er det travleste turistiske sted. Der er mange hoteller og lejligheder, men som vi nævnte før i "Introduktion", er der ingen massehoteller som der er på f.eks. Gran Canaria eller Tenerife. Hvis du vil opholde dig et mere stille sted er der mange muligheder for at leje en hytte på indlandet og sommetider også ved kysten.
Antallet af turister på Lanzarote er begrænset og som resultat deraf er antallet af indkvarteringsmuligheder også. I løbet af højsæsonen bør du booke dit husly på forhånd.

Eksterne kilder

For mere information om Lanzarote anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed pÃ¥ motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Spanish
 • Populær bilklasse
  economy
 • Populære udlejningsfirmaer
  InterRent

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Enterprise
 • Flizzr
 • Hertz
 • Orlando Rent a Car
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • Europcar
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • Goldcar
 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning Lanzarote