Billeje London

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i London.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje London

 1. Hjem
 2. Biludlejning Storbritannien
 3. Biludlejning England
 4. Biludlejning London
EasyTerra Biludlejning London er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.1 / 10
Antal anmeldelser i London: 26
Jaspal Singh Binning
“Simpelt og nem at leje bil.”

“Simpelt og nem at leje bil. Indtast de ønskede billeje data, efterfølgende får man tilbudet med adresse og vilkår. De har et telefonnummer man kan ringe til, hvis der er problemer. Minus er, at man ikke får retur svar på om de har modtaget ens email, man sender til dem.”

10-09-2019 10:26
Jan Adamsen
“Very Good”

“Very Good OK Quick service”

23-10-2018 10:19
Carsten Freundt
“Udmærket bil men det var svært at finde…”

“Udmærket bil men det var svært at finde der hvor vi skulle aflevere bilen i lufthavnen. Gid service fra personalet”

05-08-2018 15:45

Information om London

Biludlejning London
Biludlejning London

Indledning

Den britiske hovedstad kaldes også ‘Europas mest svingende by’. London er (sammen med New York, Paris og Tokyo) en af de fire vigtigste hovedstæder i verden. Byen er fuld af historie, har flere store museer (de fleste med gratis adgang), rummer en af de bedste klubscene på jorden og omfatter et utroligt udbud af restauranter. Hertil kommer, at byen er et shoppingparadis med store varehuse, designerbutikker og små butikker.  

Befolkning

London city har 7,5 millioner indbyggere, men hele London Storbyområde har mere end 12 millioner indbyggere, hvilket gør den til den største metropol i Den Europæiske Union.

Beliggenhed

London blev grundlagt af romerne i 43 f.Kr. Byen er beliggende i den sydøstlige del af England på floden Thames, som løber gennem London fra vest til øst. Det er en meget stor by, Stor London består af mere end 1.500 kvadratkilometer.

Økonomi

London er et af de vigtigste handelscentrum på jorden og det mest betydningsfulde finansielt centrum af Europa. Mange store banker og selskaber har deres (europæiske) hovedkontorer i den britiske hovedstad. Byen er også et vigtigt mediecentrum, BBC er den vigtigste arbejdsgiver, men også andre radiostationer og tv-kanaler er beliggende i London, sammen med store aviser og forlag.

Endvidere er turisme vigtig for Londons økonomi med 16 millioner årlige besøgende. 

I lang tid nu, er haven i London ikke mere den største havn i Storbritannien, alligevel er omladnings volumen stadig betydelig, et årligt mængde på 50 millioner (metrisk) tons.

Lufthavne

Byen har så mange som fem lufthavne. Heathrow Lufthavn (24 kilometer mod vest for byens centrum) er den største lufthavn, derefter kommer London Gatwick, 45 kilometer til den sydlige del af byen, langs M23 motorvejen og Stansted Lufthavn, omkring 50 kilometer til nordøst for London. Luton Lufthavn er beliggende 51 kilometer mod nord for byen og er primært brugt af lavprisflyseleskaber. Den mindre City Lufthavn er den mest centralt beliggende af alle (i den østlige del af byen, i nærheden af Docklands) og bruges primært af forretningsrejsende. 

Offentlig transport

Offentlig transport i den britiske hovedstad er fremragende. Først og fremmest er der metroen (‘The Tube’), den hurtigste og mest bekvemt måde at nå din destination i London. Selv om metrosystemet er allerede meget omfattende, i de næste par år vil der arbejdes på en yderligere forlængelse i forbindelse med de Olympiske Sommerlege i 2012. 

Det er umuligt at forestille sig London uden sine røde dobbeltdækkerbusser, der er bestemt ikke det hurtigste transportmiddel, men på samme tid er rigtig sjovt og rart for sightseeing.

Om natten afgår næsten alle busser fra Trafalgar Square, være klar over, at disse busser kun stopper på anmodning.

Trafik og parkering

Selvom du kan udmærket bruge bilen uden for centrum af London, er det bestemt ikke anbefalelsesværdigt at tage til centrum med bil. Byen har også til formål at modvirke dette ved at opkræve parkeringspriser er høje. Byen har også til formål at modvirke dette ved at opkræve en afgift (‘Congestion Charge’) for at komme ind på området, desuden er det svært at finde parkeringspladser og parkeringspriser er høje.

Hoteller

London har ikke nogen mangel på hotel, som spænder fra venlige bed og breakfasts til klassiske og elegante hoteller og hypermoderne og luksuriøs indkvartering. Du er nødt til at tage hensyn til, at London er ikke kun en stor turistattraktion, men også et vigtigt business center, og det er derfor anbefalelsesværdigt at booke dit værelse i god tid, hvis du ønsker at have et værelse tæt på centrum.

Eksterne kilder

For mere information om London, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • City Inter-Rent
 • Dollar Rent a Car
 • Easirent
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Flizzr
 • Green Motion
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • McRent
 • National Car Rental
 • Peugeot
 • Renault
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent