• 9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Washington DC

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Washington DC.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Washington DC

EasyTerra Biludlejning Washington DC er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Washington DC

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Washington DC
 • For eksempel: Chrysler Pacifica
  Mini klasse
  For eksempel: Chrysler Pacifica
 • Populær klasse
  For eksempel: Ford Fiesta
  Økonomi klasse
  For eksempel: Ford Fiesta
 • For eksempel: Nissan Versa
  Kompakt klasse
  For eksempel: Nissan Versa
 • For eksempel: Toyota Corolla
  Mellemklasse klasse
  For eksempel: Toyota Corolla
 • For eksempel: VW Jetta
  Standard klasse
  For eksempel: VW Jetta
 • For eksempel: Chevy Malibu
  Familiebil klasse
  For eksempel: Chevy Malibu
 • For eksempel: Chevy Impala
  Luksus klasse
  For eksempel: Chevy Impala
 • For eksempel: Nissan Rogue
  Firehjulstrækker klasse
  For eksempel: Nissan Rogue

Biludlejningsfirmaer i Washington DC

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Washington DC. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.
 • Enterprise
  8.9 (1478)
  Fra / dag
 • National Car Rental
  8.6 (322)
  Fra / dag
 • Alamo
  8.6 (7109)
  Fra / dag
 • Hertz
  8.2 (5429)
  Fra / dag
 • Avis
  8 (4699)
  Fra / dag
 • Budget
  7.8 (7743)
  Fra / dag
 • Sixt
  7.6 (2260)
  Fra / dag
 • Dollar Rent a Car
  7.4 (3541)
  Fra / dag
 • Thrifty
  7.4 (4155)
  Fra / dag
De viste priser er dagspriser baseret på en lejeperiode på mindst 7 dage. Skatter og yderligere omkostninger for ekstraudstyr kan forekomme. Klik venligst her for nærmere information om disse omkostninger.

Seneste anmeldelser

9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140

Hvornår vil du reservere en lejebil i Washington DC?

Gennemsnitlig dagspris pr. måned

Biludlejere i og omkring Washington DC

Hvis du søger efter en lejebil i USA, men i en anden by end Washington DC, klik venligst igennem til Biludlejning USA side, hvor du kan vælge, i hvilken by i USA du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Washington DC

EasyTerra Biludlejning Washington DC sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Washington DC

Indledning

Det officielle navn på den amerikanske hovedstad er District of Columbia, men alle kender den som Washington DC. Ikke færre end seks bygninger fra Amerikas top ti over foretrukne arkitektur ligger i Washington: White House, National Cathedral, Thomas Jefferson Monument, Capitol, the Lincoln Monument og Monument for Vietnam Veterans. Bortset fra Domkirken, ligger alle disse bygninger på eller i nærheden af The Mall, en stor park langs Constitution Avenue. I denne park er der ofte udendørsforestillinger og andre festligheder. Hver aften klokken 18:00 er der fri forestillinger (musik, teater eller dans på Millennium Stage, taget Kennedy Center). Museerne i Washington er også gratis, såsom Museum of Natural History, Museum of the American Indian, og den populære National Air and Space Museum.

Befolkning

Byen i sig selv - for en hovedstad til et stort og magtfuldt land - har et beskedent befolkning på 600.000 indbyggere. Men i hele Washington byområdet bor mere end fem millioner mennesker.

Beliggenhed

Washington DC ligger i den østlige del af USA på den nordlige bred af Potomac River. Det er næsten udelukkende omgivet af staten Maryland, bortset fra sydvest, der grænser op til Virginia.

Økonomi

Størstedelen af befolkning arbejder for den føderale regering, semi-offentlige institutioner eller relaterede tjenester (advokatfirmaer, lobbyister, ambassader, fagforeninger, nonprofit organisationer osv.).  Fannie Mae hovedkvarter ligger også i Washington med rivaliserende Freddie Mac in McLean, på tværs af Potomac-floden. Tilsammen beskæftiger disse to giganter mere end 10.000 mennesker. Desuden er Washington et pædagogiskcenter med tre universiteter.

Lufthavne

Der er tre lufthavne omkring den amerikanske hovedstad. Den vigtigste lufthavn er Washington Dulles International Lufthavn, 42 kilometer vest for byen. Fra byens centrum tager Interstate 66, frakørsel 67. Ruten er tydeligt angivet.

Baltimore-Washington International Lufthavn ligger mere end halvtreds kilometer nord for byen og er tilgængeligt gennem I-195 (Washington-Baltimore Parkway).

Den mindre Ronald Reagan Lufthavn ligger på den anden side af Potomac-floden og er hovedsageligt brugt til indenrigsflyvninger.

Offentlig transport

Washington DC har et fremragende metrosystem med stationer til de fleste seværdigheder. Desuden er der to busruter for turister langs seværdigheder: Den Old Town Trolley og Tourmobile. Med en dagsbillet kan du stå af og på så tit du vil. Ducks amfibiekøretøjer tager dig også til alle de seværdigheder, men med en bonus: En bådtur på Potomac.

Trafik og parkering

Washington DC centrum er meget travlt og finde en parkeringsplads er svært. Desuden er det ikke tilladt at parkere længere end to timer på gaden, med undtagelse af lørdag aften og søndag. Der er underjordiske parkeringsgarager, men disse er meget dyre og ofte ligger det ikke i nærheden af seværdighederne. Kort sagt: I Washingtons centrum er metroen det rette transportmiddel. For ture rundt i USA´s hovedstad er en udlejningsbil ideel.

Hoteller

Mange turister vælger et hotel tæt på The Mall, ofte i East End. Dette synes at være det bedste valg, men også den dyreste. Det er en god mulighed at booke et hotel i et andet område, men sørg for at der er en metrostation i nærheden. Omkring Dupont Circle og Logan Circle er der mange hoteller, ligesom i det historiske område af Capitol Hill. Det er endda billigere at bo på et hotel i en forstad, der har en undergrundsforbindelse til byen Washington, såsom Arlington, Alexandria, Bethesda eller Silver Spring.

Eksterne kilder

For mere information om Washington DC, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  United States Dollar
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  25 - 70 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 - 130 km/h
 • Sprog
  English
 • Populær bilklasse
  intermediate
 • Populære udlejningsfirmaer
  Alamo

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Hertz
 • Avis
 • Budget
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 1. Hjem
 2. Biludlejning USA
 3. Biludlejning Washington DC