Billeje Keflavík International Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Keflavík International Lufthavn for dig.

Din computer skal acceptere cookies for at kunne bruge denne hjemmeside.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Keflavík International Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.5 af 10 Antal kundebedømmelser: 13
Procar Keflavík International Lufthavn
“Gennemskuelig og hjælpsom”

“Klart hjemmeside og kundeservicen reagerer hurtigt i tilfælde af en booking skal ændres. Servicedesken reagerer også venlige, når du senere har spørgsmål.”

26-05-2015 19:14
Budget Keflavík International Lufthavn
“God, gennemskuelig og komplet”

“Vi har allerede brugt EasyTerra to gange for at leje en bil i Island, og begge gange var de den billigste.”

17-03-2015 10:47
Procar Keflavík International Lufthavn
“Alt var godt arrangeret.”

“Bookingen er let. Aftalen for at afhente bilen er godt organiseret og biler er gode. Sidste gang i februar fik jeg en fremragende opgradering.”

10-03-2015 13:25

Lokal information om Keflavík International Lufthavn

Keflavik Lufthavn i en nøddeskal

Keflavik Lufthavn er den internationale lufthavn på Island, cirka 40 kilometer mod sydvest for Reykjavik. Den blev bygget af amerikanerne under Anden Verdenskrig. I lang tid har lufthavnen været en vigtig militærbase, men siden afslutning af den Kolde Krig har amerikanerne trukket deres tropper tilbage fra Island. Lufthavnen ekspederer to millioner passagerer om året; Reykjavik Lufthavn - i nærheden af hovedstaden - er anvendt til indenlandske flyvninger.

En særlig pendulbus vedligeholder forbindelsen mellem lufthavnen og hovedstaden. Der er også en særlig pendulbus til et Motel i nærheden.

Leifur Eiríksson Fly Terminalen tilbyder en bred vifte af butikker. I modsætning til mange andre lufthavne, toldfrie varer kan købes ved ankomsten. Fordi alkoholholdige drikkevarer er meget dyre på Island, mange mennesker køber her, især islændingene selv. Lufthavnen huser et par business faciliteter. Desuden er der banker, vekselkontorer og hæveautomater samt trådløs Internet.

I luftfartsindustrien er Keflavik Lufthavn vist med forkortelserne KEF (IATA lufthavnskode) og BIKF (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Keflavik Lufthavn.