Billeje Keflavík International Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Keflavík International Lufthavn for dig.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Keflavík International Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Island
  3. Biludlejning Reykjavik
  4. Keflavik International Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.9 af 10 Antal kundebedømmelser: 102
Marlene Bonnesen Budget Keflavík International Lufthavn
“Der var en fin og nem kommunikation med…”

“Der var en fin og nem kommunikation med firmaet, og der var generel god service, dog var bilen mindre end forventet, og udgiften på 4300 DKK i forsikring kom oveni - hvilket var noget mere, end hvad vi havde kalkuleret med.”

13-08-2019 17:43
Brian Eisner Budget Keflavík International Lufthavn
“100% god oplevelse”

“Let, klar og forståelig bestilling af bilen. God og tydelig oversigt over hvad der var, og ikke var, inkluderet i betalingen. Problemfri afhentning og aflevering af bilen. En 100% god oplevelse.”

12-07-2019 04:09
Stina K Johansen Budget Keflavík International Lufthavn
“Vi har nu booket bil 2 gange igennem…”

“Vi har nu booket bil 2 gange igennem EasyTerra og det har fungeret godt og gnidningsløst. Vi har så haft lidt udfordringer med selve biludlejningen, begge gange Budget der ikke havde den forventede bil ledig og så må man igang på selv afhentningstedet for at få en aftale på plads. Men det er jo ikke noget EazyTerra kan påvirke.”

12-11-2018 07:18

Lokal information om Keflavík International Lufthavn

Keflavik Lufthavn i en nøddeskal

Keflavik Lufthavn er den internationale lufthavn på Island, cirka 40 kilometer mod sydvest for Reykjavik. Den blev bygget af amerikanerne under Anden Verdenskrig. I lang tid har lufthavnen været en vigtig militærbase, men siden afslutning af den Kolde Krig har amerikanerne trukket deres tropper tilbage fra Island. Lufthavnen ekspederer to millioner passagerer om året; Reykjavik Lufthavn - i nærheden af hovedstaden - er anvendt til indenlandske flyvninger.

En særlig pendulbus vedligeholder forbindelsen mellem lufthavnen og hovedstaden. Der er også en særlig pendulbus til et Motel i nærheden.

Leifur Eiríksson Fly Terminalen tilbyder en bred vifte af butikker. I modsætning til mange andre lufthavne, toldfrie varer kan købes ved ankomsten. Fordi alkoholholdige drikkevarer er meget dyre på Island, mange mennesker køber her, især islændingene selv. Lufthavnen huser et par business faciliteter. Desuden er der banker, vekselkontorer og hæveautomater samt trådløs Internet.

I luftfartsindustrien er Keflavik Lufthavn vist med forkortelserne KEF (IATA lufthavnskode) og BIKF (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Keflavik Lufthavn.

Andre udlejningssteder i Reykjavik

Ud over Keflavík International Lufthavn i Reykjavik, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Reykjavik: