Billeje Portland OR

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Portland OR.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reserverer gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Steder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Portland OR

  1. Hjem
  2. Biludlejning USA
  3. Portland OR
EasyTerra Biludlejning Portland OR er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Portland OR

Indledning 

Den amerikanske by Portland har mange facetter. Den ældste del af byen er underholdningsområdet, hvor du også finder Chinatown, selvom det kinesiske distrikt ikke er så behageligt som for eksempel den fra San Francisco. Byens businessdistrikt ligger Downtown, som er domineret af moderne bygninger, og det har også en smuk park langs floden (Tom McCall Waterfront Park). Her finder du også de fleste museer. Og endelig findes der Pearl District, som var et industriområde, men nu er det en trendy kvarter med mange kunstgallerier, barer, caféer og restauranter.

Befolkning 

Byen har omkring 580.000 indbyggere, men næsten 2,2 millioner mennesker bor i hele Portlands byområde og omgivelser. 

Beliggenhed 

Portland ligger i staten Oregon i den nordvestlige del af USA. Byen ligger ved Willamette River, lige syd for, hvor den udtømmes i Columbia River, over 120 kilometer fra kysten. Øst for Portland ligger den 3426 meter høje Mount Hood, der er synlig fra byen.

Økonomi

Portlands største arbejdsgiver er producenten af it-komponenter Intel, kendt for sit logo på mange PC'er: Intel Inside. Mange andre teknologivirksomheder er også baseret her, hvilket førte til Portlands tilnavn: 'Silicon Forest', en henvisning til de grønne omgivelser og den velkendte 'Silicon Valley'. Nogle sportstøj producenter har også deres amerikanske hovedkvarter i Portland (for eksempel Adidas og Nike). Stålindustri spiller en vigtig rolle i den lokale økonomi lige fra de gamle dage, og landbrugsprodukter fra indlandet, primært hvede, eksporteres via havnen. 

Lufthavne 

Byens lufthavn, Portland International Lufthavn, ligger 15 kilometer nordøst for byens centrum. Den er nemt tilgængelig med udlejningsbil. Fra byens centrum kører du over Morrison Bridge, og så kør til lufthavnen ad I-84 E (Banfield Expressway) og I-205 N. Vær opmærksom på krydset af de to motorveje, da du nemt kan tage den forkerte vej.

Offentlig transport

Portland har fremragende offentlig transport, der består af et omfattende netværk af busser, sporvogne, et letbane system og en tovbane. Hovedparten af busserne, sporvognene og letbane linjerne kører ad byens centrum. Sporvognene og letbane linjernene i byens centrum (Downtown) er gratis. Der er også tovbane, kaldet Portland Aerial Tram, mellem universitetets områder og South Waterfront.

Trafik og parkering

Selv indbyggerne i Portland klager over den trafikale situation i byens centrum. Gader bliver ofte spærret af, eller der pålægges uklare restriktioner. At finde en ledig parkering for din udlejningsbil er også vanskeligt og dyrt (efter amerikanske standarder). En udlejningsbil er dog et ideelt transportmiddel for at opleve resten af Oregon.

Hoteller

Portland har et godt udbud af overnatningsmuligheder, lige fra enkle pensionater til luksuriøse hoteller. Mange af de dyrere hoteller er rettet mod forretningsrejsende. Benson er et attraktivt historisk hotel i Downtown.

Eksterne kilder

For mere information om Portland, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Biludlejningssteder i Portland OR

EasyTerra Biludlejning Portland OR sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i USA, men i en anden by end Portland OR, klik venligst igennem til Biludlejning USA side, hvor du kan vælge, i hvilken by i USA du ønsker at leje en bil.