• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Nice

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Nice.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Nice

EasyTerra Biludlejning Nice er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Nice

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Nice

Biludlejningstilbud i Nice

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Nice

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Nice

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Nice. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Rent a car

  8.7 (25)
  Fra kr 227 / dag
 • Enterprise

  8.4 (1712)
  Fra kr 289 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8.4 (14)
  Fra kr 267 / dag
 • Alamo

  7.9 (7920)
  Fra kr 314 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2997)
  Fra kr 257 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3864)
  Fra kr 249 / dag
 • Sixt

  7.8 (2941)
  Fra kr 297 / dag
 • National Car Rental

  7.7 (384)
  Fra kr 403 / dag
 • Sicily by Car

  7.5 (3035)
  Fra kr 288 / dag
 • Hertz

  7.5 (6177)
  Fra kr 247 / dag
 • Budget

  7.4 (9014)
  Fra kr 267 / dag
 • Avis

  7.2 (5359)
  Fra kr 281 / dag
 • LUTAM

  7.4 (13)
  Fra kr 244 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3477)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  7.1 (7341)
  Fra kr 256 / dag
 • Thrifty

  7 (4903)
  Fra kr 158 / dag
 • Goldcar

  6.8 (5112)
  Fra kr 229 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.3 (160)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • InterRent

  6.1 (5931)
  Fra kr 465 / dag
 • RPS Luxe

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • CITROEN

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ADA

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Edel & Stark

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Carwiz rent a car

  8.1 (408)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • AbsoluteCar

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Elite (Luxury)

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Travel Car

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • AVIS Car-Away

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Nice?

Nice - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Nice) er Februar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Nice) er Januar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Nice), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Nice), er Februar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Nice) er Januar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Nice) er Februar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Nice) er Januar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Nice) er Februar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Nice) er Januar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Nice) er Februar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Nice) er Januar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Nice) er Februar den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Nice) er November den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Nice) er Februar den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Nice) er September den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Nice

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Nice, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Nice

EasyTerra Biludlejning Nice sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

10 Quai Papacino
119 Av. Simone Veil
155 Bd Napoléon III
16 Bd des Jardiniers
161 Av. Simone Veil, 06200 Nice, France
2 Av. des Phocéens
229 Prom. des Anglais
3 Av. Gustave V
33 Chem. des Arboras
370 Rte de Grenoble
380 Rte des Vespins
6 Avenue de Suède
6bis Rue Lamartine
8 Rue Grimaldi
9 Av. Gustave V

Information om Nice

Overvejer du en tur til Nice? I Nice kan man mange ting med en bil, og byen er den femtestørste i Frankrig og er en populær turistdestination, hvor der både er meget at se og at opleve. Nice er placeret ved den franske kyst ud til Middelhavet og har et attraktivt klima, der gør det til en oplagt feriedestination. Med billeje i Nice lufthavn er der desuden mange spændende steder at besøge i området omkring byen, og det er derfor et oplagt udgangspunkt for en større tur. Her kan man med fordel benytte sig af billeje i Nice for at få mest ud af sin ferie, hvilket du kan læse mere om længere nede.

Gå på opdagelse med billeje i Nice

Billeje er et godt valg, hvis du gerne vil opleve mere af området omkring, eller hvis du planlægger en længere tur rundt i Frankrig i bil.

Steder, du kan besøge i bil fra Nice inkluderer blandt andet byerne Monaco, Cannes, St. Tropez, Disse byer byder alle på kultur og historie, og er nogle af de mest populære steder at besøge i Frankrig.

Det er desuden oplagt at bruge billeje til at se mere af det smukke landskab i området. Landskabet langs kysten hedder Rivieraen og er i høj grad en køretur værd. Du kan også tage en køretur til Georges de Daluis, som er en seks kilomenter lang canyon, der er oplagt at besøge med bil.

Interessante steder at besøge i Nice

Lej bil i Nice og oplev hvad de nærliggende områder har at byde på i form af kultur og historie. Området er præget af de forskellige folkeslag, der har levet der i omkring 400.000 år, og det gør byen til en enormt oplagt destination for historieinteresserede.

Nice byder dog på noget for alle. Hvis man er til hyggeligt byliv, er Promenade des Anglais et oplagt valg. Denne promenade strækker sig langs bugten med stranden på den ene side og restauranter, caféer og hoteller på den anden. Det er derfor et sted med masser af liv både i form af turister og lokale, og Promenade des Anglais er et fast punkt på listen over steder at besøge for stort set alle, der kommer til den franske by.

Hvis du er til kunst, er MAMAC - Musée d'Art Moderne helt sikkert også et besøg værd. Dette kunstmuseum har skiftende udstillinger inden for moderne kunst, og rigtig mange af de næsten 1.300 værker er skabt af nogle af de mest kendte kunstnere i Frankrig samt mange andre internationale kunstenere. Tagterrassen på museet byder desuden på en smuk udsigt over byen.

Den gamle bydel, Vieux Nice, er desuden et absolut must-see med billeje i Nice. Bydelen byder på hyggelige, små gader og masser af restauranter, barer, pladser og specialbutikker.

Da området omkring Nice også har rigtig meget at se i form af smuk natur og andre spændende byer, er det en god idé at benytte sig af billeje i Nice lufthavn for at få set mest muligt. Med biludlejning i Nice kan I køre ud på spændende dagsture i bil, eller start en længere bilferie med Nice lufthavn som startpunkt.

Overnatningsmuligheder i Nice

Nice er en populær turistattraktion og byder derfor på masser af overnatningsmuligheder. Hvis du vil bo centralt i Nice og med et flot udsigt, er hotellerne på Promenade des Anglais oplagte valg, men der er masser af andre spændende og hyggelige steder at overnatte i byen. Her er det både muligt at vælge flotte, store hoteller, samt mindre, charmerende hoteller til billigere priser, og kan være nemt med biludlejning i Nice lufthavn.

Hvis du er til camping, er der også et stort udvalg af campingpladser i området omkring Nice. Her er det oplagt at overnatte, hvis man er i bil eller overvejer billeje i Nice lufthavn, da man hurtigt og nemt kan komme ind til byen.

Nice lufthavn

Nice har sin egen lufthavn, der hedder Nice Côte d'Azur. Denne lufthavn ligger omkring 6 km fra byen og er den tredje mest travle lufthavn i Frankrig.

For at gøre din tur fra Nice lufthavn så nem og fleksibel som muligt, kan du overveje at benytte dig af billeje i Nice lufthavn. På denne måde slipper du for at skulle sætte dig ind i den offentlige transport, og du kan køre så snart, du er klar. Det er desuden et oplagt valg med billeje i Nice lufthavn, hvis I er flere mennesker, har meget bagage eller rejser med små børn, der er trætte.

Eksterne kilder

For mere information om Nice anbefaler vi Google og de følgende eksterne kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Rent a car
 • Enterprise
 • Goldcar Key'n Go
 • Alamo
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • National Car Rental
 • Sicily by Car
 • Hertz
 • Budget
 • Avis
 • LUTAM
 • FireFly Car Rental
 • Europcar
 • Thrifty
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • RPS Luxe
 • CITROEN
 • ADA
 • Edel & Stark
 • Your Rent
 • Carwiz rent a car
 • AbsoluteCar
 • Elite (Luxury)
 • Travel Car
 • AVIS Car-Away
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Nice