Billeje Nice

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Nice.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Op til 20% rabat hos mange leverandører og destinationer Gælder indtil torsdag 5. november
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Nice

 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Nice
EasyTerra Biludlejning Nice er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.2 / 10
Antal anmeldelser i Nice: 80
Jan Esbensen InterRent Nice Lufthavn
“Det var god service 😊”

“God service 👍”

31-08-2020 20:50
Aino Avis Nice Lufthavn
“Alt fungerede perfekt”

“Alt fungerede perfekt. Vi rejste på en meget stor rejsedag og køen i lufthavnens biludlejning var lang - over en time, men personalet bag skranken var smilende og top professionelle, bilen var den størrelse vi havde booket, det var en bil med et godt træk ( vi skulle køre i bjergene) den var behagelig høj og havde gode køreegenskaber, det tog kun ca 5 minutter at afleverer bilen igen. Vi er meget tilfredse”

19-08-2019 20:38
Gert Jonesco Europcar Nice Lufthavn
“Pas på - de vil gerne tjene lidt extra”

“Vi følte os meget presset til at ændre vores bilvalg til en større/dyrere bil. Vi var nærmest tvunget til at tale med store bogstaver, for at få den bil/model, vi på forhånd havde bestilt og betalt. Frygtelig lang ventetid i lufthavnen ved afhentning, men da vi endelig kom afsted,var det i en dejlig bil og afleveringen foregik hurtigt og helt uden problemer. Dog synes det mærkværdigt, at man bare afleverer bilen med nøglerne i tændingen, uden den bliver gennemgået mens man er tilstede. Så man har ikke mange chancer for indsigelse, hvis de finder skrammer på bilen.”

07-08-2019 21:41

Information om Nice

Biludlejning Nice
Biludlejning Nice

Overvejer du en tur til Nice? I Nice kan man mange ting med en bil, og byen er den femtestørste i Frankrig og er en populær turistdestination, hvor der både er meget at se og at opleve. Nice er placeret ved den franske kyst ud til Middelhavet og har et attraktivt klima, der gør det til en oplagt feriedestination. Med billeje i Nice lufthavn er der desuden mange spændende steder at besøge i området omkring byen, og det er derfor et oplagt udgangspunkt for en større tur. Her kan man med fordel benytte sig af billeje i Nice for at få mest ud af sin ferie, hvilket du kan læse mere om længere nede.

Gå på opdagelse med billeje i Nice

Billeje er et godt valg, hvis du gerne vil opleve mere af området omkring, eller hvis du planlægger en længere tur rundt i Frankrig i bil.

Steder, du kan besøge i bil fra Nice inkluderer blandt andet byerne Monaco, Cannes, St. Tropez, Disse byer byder alle på kultur og historie, og er nogle af de mest populære steder at besøge i Frankrig.

Det er desuden oplagt at bruge billeje til at se mere af det smukke landskab i området. Landskabet langs kysten hedder Rivieraen og er i høj grad en køretur værd. Du kan også tage en køretur til Georges de Daluis, som er en seks kilomenter lang canyon, der er oplagt at besøge med bil.

Interessante steder at besøge i Nice

Lej bil i Nice og oplev hvad de nærliggende områder har at byde på i form af kultur og historie. Området er præget af de forskellige folkeslag, der har levet der i omkring 400.000 år, og det gør byen til en enormt oplagt destination for historieinteresserede.

Nice byder dog på noget for alle. Hvis man er til hyggeligt byliv, er Promenade des Anglais et oplagt valg. Denne promenade strækker sig langs bugten med stranden på den ene side og restauranter, caféer og hoteller på den anden. Det er derfor et sted med masser af liv både i form af turister og lokale, og Promenade des Anglais er et fast punkt på listen over steder at besøge for stort set alle, der kommer til den franske by.

Hvis du er til kunst, er MAMAC - Musée d'Art Moderne helt sikkert også et besøg værd. Dette kunstmuseum har skiftende udstillinger inden for moderne kunst, og rigtig mange af de næsten 1.300 værker er skabt af nogle af de mest kendte kunstnere i Frankrig samt mange andre internationale kunstenere. Tagterrassen på museet byder desuden på en smuk udsigt over byen.

Den gamle bydel, Vieux Nice, er desuden et absolut must-see med billeje i Nice. Bydelen byder på hyggelige, små gader og masser af restauranter, barer, pladser og specialbutikker.

Da området omkring Nice også har rigtig meget at se i form af smuk natur og andre spændende byer, er det en god idé at benytte sig af billeje i Nice lufthavn for at få set mest muligt. Med biludlejning i Nice kan I køre ud på spændende dagsture i bil, eller start en længere bilferie med Nice lufthavn som startpunkt.

Overnatningsmuligheder i Nice

Nice er en populær turistattraktion og byder derfor på masser af overnatningsmuligheder. Hvis du vil bo centralt i Nice og med et flot udsigt, er hotellerne på Promenade des Anglais oplagte valg, men der er masser af andre spændende og hyggelige steder at overnatte i byen. Her er det både muligt at vælge flotte, store hoteller, samt mindre, charmerende hoteller til billigere priser, og kan være nemt med biludlejning i Nice lufthavn.

Hvis du er til camping, er der også et stort udvalg af campingpladser i området omkring Nice. Her er det oplagt at overnatte, hvis man er i bil eller overvejer billeje i Nice lufthavn, da man hurtigt og nemt kan komme ind til byen.

Nice lufthavn

Nice har sin egen lufthavn, der hedder Nice Côte d'Azur. Denne lufthavn ligger omkring 6 km fra byen og er den tredje mest travle lufthavn i Frankrig.

For at gøre din tur fra Nice lufthavn så nem og fleksibel som muligt, kan du overveje at benytte dig af billeje i Nice lufthavn. På denne måde slipper du for at skulle sætte dig ind i den offentlige transport, og du kan køre så snart, du er klar. Det er desuden et oplagt valg med billeje i Nice lufthavn, hvis I er flere mennesker, har meget bagage eller rejser med små børn, der er trætte.

Eksterne kilder

For mere information om Nice anbefaler vi Google og de følgende eksterne kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • AbsoluteCar
 • ADA
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Autoclick
 • Avis
 • Budget
 • Citer
 • Dollar Rent a Car
 • Edel & Stark
 • Elite (Luxury)
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Payless Car Rental
 • Peugeot
 • Renault
 • Rhodium Car Rental
 • RPS Luxe
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Biludlejningssteder i Nice

EasyTerra Biludlejning Nice sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Nice, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.