Biludlejning Nice

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Nice.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Nice

  1. Hjem
  2. Biludlejning Frankrig
  3. Nice

EasyTerra Biludlejning Nice er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 25
Bas Thrifty Nice Lufthavn
“Fremragende service”

“Fremragende service, en aftale er en aftale.”

26-05-2015 18:32
Paul Hendriks Citer Nice Lufthavn
“Billeje i det sydlige Frankrig”

“Hver eneste gang den bedste aftale gennem EasyTerra. Hvert år er endelige aftaler i Nice og Marseille også blevet nemmere, hurtigere og mere behageligt.”

11-03-2015 19:52
P.h.m. Pluymen Thrifty Nice Lufthavn
“Kvalitet-pris”

“"Vi er meget tilfredse med vores bookinger gennem EasyTerra. Hurtig og klar. God kontakt via telefon i tvivlstilfælde. "”

11-03-2015 10:31

Information om Nice

Biludlejning Nice
Biludlejning Nice

Introduktion

Rige engelske mennesker, for eksempel dronning Victoria, var den første til at slå Nice til en moderne by for sund, afslappende ferie ved havet. I dag mange mennesker fra hele verden stadig kommer til at nyde Nices smukke strande, prægtige lange promenades og storslåede hav. Nice, også kendt som hovedstaden i Rivieraen, er en god base, hvorfra man kan opdage Cote d'Azur. Når alt kommer til alt er Nice velsignet med fremragende museer, et pulserende natteliv, smalle gader, en gammel havn, haver og markeder.

Befolkning

Nice har over 340,000 indbyggere (som i 2005), hvilket gør den til det femte største by i Frankrig. Byen er også hovedstaden i det franske departement (en slags provins), Alpes Maritimes. Nice har relativt mange studerende, over 30,000.

Beliggenhed

Nice ligger ved Cote d'Azur. Dette vand igen grænser op til Middelhavet. Tyve kilometer mod øst for Nice ligger landet Monaco. Cirka10 kilometer efter det ligger den franske-italienske grænse. Til nord for Nice ligger Alperne Maritimes og mod øst ligger Provence.

Økonomi

Nices økonomi i høj grad afhænger af turisme. Det er det andet mest populære turistområde i Frankrig. I 1999 tiltrak Nice over 3.2 millioner besøgende. Turisterne er tiltrukket af blandt andet de 19 museer. Desuden den pragtfulde strand, med dens blå vand, virkelig trækker mange turister. Byen har også dejlige haver, fornøjelige restauranter, et pulserende natteliv, osv. Der er også en stor aktivitet. Der er omkring 27,000 virksomheder i byen, 83 % er aktive inden for handel og tjenesteydelser (herunder turisme). Nice har den næststørste lufthavn, målt på antallet af passagerer, i Frankrig. Lufthavnen ekspederer over 8.6 millioner passagerer om året, og er tilsluttet til 80 destinationer i 28 lande. Dette giver arbejdspladser til folk i Nice.

Lufthavne

Nice har en lufthavn kaldet Lufthavn International Nice-Cote d'Azur. Det er den næststørste lufthavn i Frankrig, og ligger cirka 6 kilometer mod vest for byen. Nice er tilsluttet til 80 destinationer i 28 forskellige lande.

Offentlig transport

Den hurtigste og billigste båd fra det franske fastland til Korsika er i Nice. Omkring to dusin busselskaber bruger Nices Intercity Busstation. Du kan tage bussen til mange andre (franske) byer. Nice har flere busstationer. Det vigtigste er Gare Nice Ville. Fra Nice kan du tage et TGV-tog til Paris. Der er to busselskaber: Sunbus og ANT, der tilbyder forbindelser mellem Nice og Nices Lufthavn. De er Sunbus 23, ANT 99 og ANT lufthavnsbus. Sunbus er den virksomhed, der tilbyder offentlig transport i Nice. En enkeltbillet koster 1,30 euro, og når den er blevet stemplet har en gyldighed på en time. Det er også muligt at købe en flere dages pas.

Trafik og parkering

Ligesom andre større byer er Nice et kaotisk sted at køre. Men med en smule nerve og erfaringer bør der ikke være reelle problemer. I løbet af turistsæsonen, parkering i byens centrum kan være en smule problematisk, så du skal ikke være for krævende når det kommer til parkeringsplads, og ikke blive overrasket over, hvad de tager for at parkere i byens centrum. 

Hoteller

Fordi Nice er populære blandt unge har byen mange lavbudget hoteller. Disse hoteller primært er placeret i nærheden af  togstationen Gare Nice Ville. I den ældre del af byen, er der færre hoteller. Tæt ved stranden er der masser af hoteller, selv om der er tilbøjelige til at være lidt dyrere. I Nice alle stjerneklasse er repræsenteret. Hvis du har en beliggenhed og kvalitet i tankerne til dit hotel anbefaler vi at du booker i forvejen. Der er mindre behov for at gøre det i løbet af lavsæsonen, hvor der normalt er masser af valgmuligheder.

Eksterne kilder

For mere information om Nice anbefaler vi Google og de følgende eksterne kilder:

Biludlejningssteder i Nice

EasyTerra Biludlejning Nice sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Lufthavne

Togstationer

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Nice, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.