Billeje Alicante Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Alicante Lufthavn for dig.

Din computer skal acceptere cookies for at kunne bruge denne hjemmeside.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Alicante Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 13
Europcar Alicante Lufthavn
“God service.”

“Alt var arrangeret meget godt; jeg ville bruge dem igen.”

28-08-2015 15:10
Avis Alicante Lufthavn
“Fremragende biludlejningsfirma”

“En professionel virksomhed med god kundeservice og konkurrencedygtige priser. Jeg kommer altid tilbage, især på grund af den velorganiserede hjemmeside.”

31-07-2015 05:05
Centauro Alicante Lufthavn
“God service, gode priser, god bil.”

“"Der var travlt ved servicedesken; vi måtte vente i lang tid. Når vi hentede bilen havde vi også et par folk foran os. Bilen svarede til den bil vi reserverede, endda en smule mere luksuriøs. Vi har valgt den fulde = fulde service og beløbet for diesel blev faktisk aldrig debiteret. Det var også let at returnere bilen. Så alt i alt er jeg yderst tilfreds! "”

10-03-2015 17:52

Lokal information om Alicante Lufthavn

Alicante Lufthavn i en nøddeskal

Alicante Lufthavn ligger ni kilometer mod sydvest for Alicante på den spanske østkyst. Det er porten til Costa Blanca, et vigtigt feriemål. Lufthavnen hovedsageligt ekspederer internationale flyvninger. I 2004 ekspederer lufthavnen 8.5 millioner passagerer.

I lufthavnen er der mange busser, men de er næsten alle udlejnings busser. Der er kun en buslinje med et stop uden for lufthavnens terminal, som kommer hver 40 minutter, i det mindste i henhold til tidsplanen. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Costa Blanca Plaza er lufthavnens shopping og mad området. Der er otte cafeer og fire restauranter. Desuden er der tre toldfrie butikker og et par meget rare gaveartikler. Der er ingen konferencefaciliteter, men der er en VIP-lounge med telefon, fax og internetfaciliteter. VIP-loungen er kun åben for Businessclass passagerer. Lufthavnen har også en 24-timers førstehjælpsstation, vekslingsautomater, hæveautomater og et apotek.

I luftfartsindustrien er Alicante Lufthavn vist med forkortelserne ALC (IATA lufthavnskode) og LEAL (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Alicante Lufthavn