• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Alicante Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Alicante Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Alicante Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Alicante Lufthavn

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Alicante Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Tilbud af udlejere på Alicante Lufthavn

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Alicante Lufthavn. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Goldcar Key'n Go

  8.8 (14)
  Fra kr 133 / dag
 • Sixt

  8.7 (2941)
  Fra kr 152 / dag
 • Wiber Rent a Car

  8.6 (332)
  Fra kr 82 / dag
 • OK Mobility

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 48 / dag
 • Alamo

  8.5 (7920)
  Fra kr 197 / dag
 • Leasys

  8.5 (902)
  Fra kr 275 / dag
 • Enterprise

  8.3 (1712)
  Fra kr 192 / dag
 • KeyGo Rent

  8.3 (57)
  Fra kr 56 / dag
 • Avis

  8.2 (5359)
  Fra kr 133 / dag
 • Budget

  8.2 (9014)
  Fra kr 129 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.2 (3864)
  Fra kr 124 / dag
 • Flizzr

  7.9 (271)
  Fra kr 127 / dag
 • Europcar

  7.9 (7341)
  Fra kr 160 / dag
 • Hertz

  7.9 (6177)
  Fra kr 152 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4903)
  Fra kr 144 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.7 (3477)
  Fra kr 60 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2997)
  Fra kr 125 / dag
 • Centauro

  7.5 (4527)
  Fra kr 102 / dag
 • Goldcar

  7.1 (5112)
  Fra kr 76 / dag
 • Record Rent a Car

  7.1 (1387)
  Fra kr 56 / dag
 • Rhodium Car Rental

  7.1 (160)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Clickrent

  6.8 (508)
  Fra kr 86 / dag
 • Drivalia

  6.7 (230)
  Fra kr 71 / dag
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Fra kr 398 / dag
 • Everycar

  6.2 (7)
  Fra kr 166 / dag
 • Carwiz rent a car

  8.1 (408)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ACE Rent A Car

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • offUgo

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Alicante Lufthavn gennemsnitlig dagspris pr. måned

Alicante Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Alicante Lufthavn) er November den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Alicante Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Alicante Lufthavn) er November den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Alicante Lufthavn), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Alicante Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Alicante Lufthavn), er November den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Alicante Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Alicante Lufthavn) er November den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Alicante Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Alicante Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Alicante Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Alicante Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Alicante Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Alicante Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Alicante Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Alicante Lufthavn) er November den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Alicante Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Alicante Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Alicante Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Alicante Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Alicante Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Alicante Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Alicante Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Alicante Lufthavn) er November den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Alicante Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Alicante Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Maj er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Alicante Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Alicante Lufthavn) er Maj den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Alicante Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en varevogn?

På denne destination (Alicante Lufthavn) er August den billigste måned at leje en varevogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje en varevogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejning destination Alicante Lufthavn

Øvrige udlejningssteder i Alicante

Ud over Alicante Lufthavn i Alicante, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Alicante:

Lokal information om Alicante Lufthavn

Overvejer du en ferie til Spanien? Alicante er en oplagt og populær destination, der har en masse at byde på. Alicante Lufthavn, Aeropuerto de Alicante-Elche er den femte mest travle lufthavn i Spanien. Lufthavnen er placeret i Elche kommunen og ligger cirka 10 km fra Elche og cirka 9 km sydvest for Alicante. Lufthavnen benyttes af mange andre byer i området og har igennem de seneste år haft et voksende antal passagerer med omkring 15.047.840 passagerer i 2019 som vil besøge Alicante og områderne omkring. Læs videre for at lære mere om Alicante som feriedestination samt dine muligheder for at komme nemt rundt ved brug af billeje i Alicante lufthavn.

Info om Alicante Lufthavn

Alicante Lufthavn har tre terminaler, men benytter på nuværende tidspunkt kun deres nyeste terminal, Terminal N eller NAT, hvilket står for Nueva Área Terminal, altså "Nye terminalområde". Terminalen har over 25 gates og byder på mange daglige afgange og ankomster. Der er altså masser af muligheder i denne lufthavn, især når det kommer til billeje.

Terminalbygningen har 4 etager med forskellige funktioner. På nederste etage finder du transportmuligheder i form af busser og shuttles. Her er der også et mødepunkt for passagerer med særlige behov. På etagen over, P0, er der ankomster fra både nationale og internationale destinationer. Her får passagererne deres bagage og andre services kan også findes her som for eksempel apotek, lost & found, valutaveksling, turistinformation og firmaer der tilbyder billeje i Alicante lufthavn. Det er desuden muligt at komme frem til transportmulighederne herfra. Næste etage er for afgange og indeholder blandt check-in diske, hæveautomater, legeområde til børn samt muligheder for at købe mad og drikke. På øverste etage finder du VIP lounges og møde/konferencelokaler.

Transport til og fra Alicante Lufthavn

Der er flere forskellige transportmuligheder fra Alicante Lufthavn, du kan benytte dig af. Det er blandt andet muligt at tage bus fra Alicante lufthavn, hvor både lokalbusser og regionalbusser er mulige at finde i Alicante lufthavn, der kan tage dig til forskellige steder i Alicante samt de nærliggende områder som Calpe, Murcia, Torrevieja, Torrellano, Guardamar og Santa Pola.

Hvis du vil med tog, er det nødvendigt at tage bussen hen til de nærmeste togstationer Luceros og Mercado. Buslinje C6 kan bruges til at komme fra lufthavnen og hen til disse stationer.

Hvis du gerne vil have en nem, hurtig og fleksibel løsning - især hvis du rejser med flere mennesker - er biludlejning i Alicante lufthavn et godt valg som transportmulighed. Det giver jer muligheden for at komme afsted med det samme og køre direkte og hurtigt hen til jeres destination.

Lej en bil i Alicante Lufthavn

Alicante lufthavn byder på mange muligheder for billeje. Billeje i Alicante Lufthavn gør det ikke kun nemt at komme fra lufthavn til hotel, men det giver dig også masser af muligheder for at planlægge ture rundt i området. Med billeje i Alicante lufthavn kan du nå at se mange seværdigheder uden at skulle bruge tid på offentlig transport, og biludlejning gør det generelt nemmere at være fleksibel og planlægge ferien præcis, som du gerne vil have den. Det er nemt at finde billeje i Alicante lufthavn, da biludlejningsfirmaerne ligger placeret ved P1 parkering, som er lige foran terminalen ved ankomst. Vær opmærksom på chaufførens alder, da der er nogle regler der skal overholdes i forbindelse med billeje - disse krav til chaufførens alder kan du få oplyst på stedet.

Når det kommer til billeje i Alicante, er der flere ting, der er gode at have styr på. Først og fremmest kan det ofte godt betale sig at lave bookingen hjemmefra, da du sparer tid, når du ankommer og oftest kan finde billigere tilbud. Det er desuden en god idé at lave bookingen så start og slut tidspunkt er samme klokkeslæt på dagen, så du får mest ud af dine penge uden at komme til at betale for en hel ekstra dag. Derudover er det relevant at overveje ting som størrelse og pladsbehov samt om bilen skal have manuelt eller automatgear.

Udforsk Spanien med billeje

Billeje i Alicante lufthavn er en god mulighed for at se landet. Spanien byder på rigtig meget at se både i form af natur og byer og med biludlejning Alicante kan man planlægge sin ferie præcis, som man vil have den. Brug billeje til at kæde en tur sammen af forskellige destinationer, du gerne vil opleve og gør ferien både fleksibel og oplevelsesrig. Du kan vælge at starte i Alicante Lufthavn og benytte dig af de mange muligheder for billeje, der er et finde der. Herfra kan du selv vælge, om du vil køre til Alicante eller nogle af de andre spændende steder i området. Især hvis I er en gruppe er det i høj grad anbefalet at bruge billeje, hvis I gerne vil have mulighed for at bevæge jer rundt i Costa Blanca området. Alle strandende, parkerne og turistdestinationerne er nemme at komme til i bil.

Med bil fra Alicante er det blandt andet nemt at komme til byerne Calpe, Valencia, Murcia og Guadalest, og ofte er køreturene dertil og tilbage enormt smukke i sig selv. Du kan også besøge Canelobre Caves, der er et spændende grottesystem eller de smukke Algar vandfald.

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Goldcar Key'n Go
 • Sixt
 • Wiber Rent a Car
 • OK Mobility
 • Alamo
 • Leasys
 • Enterprise
 • KeyGo Rent
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Flizzr
 • Europcar
 • Hertz
 • Thrifty
 • FireFly Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Centauro
 • Goldcar
 • Record Rent a Car
 • Rhodium Car Rental
 • Clickrent
 • Drivalia
 • InterRent
 • Everycar
 • Carwiz rent a car
 • ACE Rent A Car
 • National Car Rental
 • offUgo