Billeje New York

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i New York.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 14. april - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje New York

 1. Hjem
 2. Biludlejning USA
 3. Biludlejning New York
EasyTerra Biludlejning New York er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.4 / 10
Antal anmeldelser i New York: 13
Henrik Saugbjerg
“Super service.”

“Super service.”

11-06-2019 05:49
Jes Erik Mundbjerg Iversen
“New York-Miami”

“Vi bestilte 10 måneder i forvejen en 12 personers bil i New York og skulle aflevere den i Miami. Nemt at bestille, hurtigt udlevering og aflevering. Ingen problemer overhoved. En rigtig god oplevelse, kan kun anbefale Easyterra og vil helt sikkert bruge dem igen næste gang.”

19-08-2018 08:01
John
“Everything as expected”

“Easy booking and everything worked as expected. We had no troubles, so no experience with potential support. A bit confusing as Autoeurope takes care of the actual rent.”

27-07-2017 08:42

Information om New York

Biludlejning New York
Biludlejning New York

Introduktion

New York er det bankende hjerte og økonomiske motor i USA. Dynamisk, hektisk og en by, som aldrig sover. New York har noget at tilbyde for alle: Imponerende skyskrabere, den store Central Park, den trendy Greenwich Village, den imponerende Brooklyn Bridge over Hudson Floden, Frihedsstatuen, teatre 'on' og 'off' Broadway, mange indkøbsmuligheder, osv. Efter ødelæggelsen af Tvillingetårnet er Empire State Building endnu en gang den højeste bygning på Manhattan. Men den vil ikke være for længe da på grunden i det tidligere WTC ('Ground Zero') endnu et højere tårn vil blive bygget.
I det 17. århundrede var New York en hollandsk bosættelse, New Amsterdam. Peter Stuyvesant byggede en defensiv mur på det sted, hvor Wall Street nu ligger. På den anden side af East River var der en anden bosættelse, Breukelen, der blev Brooklyn på engelsk. Ligesom andre steder i verden, kæmpede englændere og nederlændere for herredømme over området. I 1674 byttede Nederlandene New Amsterdam til Surinam.

Befolkning

Byen selv har omkring 8 millioner indbyggere. Hele 'storbyområde' har en befolkning på 22 millioner. Hvis der er ét sted, hvor betegnelsen 'smeltedigel' finder anvendelse, er helt sikkert befolkningen i New York. Folk har mere til denne by fra hele verden og de har gjort det til deres nye hjem.

Beliggenhed

New York er beliggende i den nordøstlige del af USA på munden af Hudson Floden. Det er hovedstaden i New York staten, der har form af en ventilator med byen som sit håndtag. Staten strækker sig til Erie Flod, Ontario Flod og Saint Lawrence Floden, grænsen til Canada. Til øst for New York ligger Long Island, en halvø, der rager ud i Atlanterhavet. Den vestlige del er en lang række forstæder. Den østlige del har smukke strande og landet har ejendommene af velhavende New Yorkers.
Byen selv består af fem dele ('bykommuner'). Først og fremmest Manhattan, en halvø mellem Hudson Floden og East Floden. Mod nord ligger Bronx på den anden side af East Floden ligger Queens, syd for hvor Brooklyn ligger, som er tilsluttet til Staten Island gennem Verrazano-Narrows Bridge. Denne bro er porten til havnen i New York.

Økonomi

Selv i kolonitiden var New York et vigtigt økonomisk center og det fortsætter med at være den dag i dag. Faktisk er byen verdens finansielle hovedstad med mange internationale banker og New York Stock Exchange på Wall Street. Der er mange andre børser, herunder dem hvor guld, sølv, olie, bomuld, kakao og kaffe handles. Landets største avis er New York Times. To af landets største tv-selskaber - CBS og ABC - har deres hovedkvarter i New York. Servicesektoren er også meget vigtig: Konsulentvirksomheder, markedsføring, public relations, reklamer. Og selvfølgelig indenlandske og udenlandske turister yder også et bidrag ligesom diplomater gør (FN´s hovedkontorer ligger i New York) og de mennesker, der besøger kongresser. New York modtager 40 millioner besøgende hvert år. 

Lufthavne

Den vigtigste lufthavn i New York er John F. Kennedy Lufthavn, som ofte bare kaldes 'JFK'. Det er placeret i Queens bykommune mod sydøst for Manhattan. Den nye AirTrain forbinder alle lufthavnens terminaler til byens undergrundsbanesystem. Brugen af AirTrain mellem terminaler og pendulbussens stand er gratis.
Taxaer kører til Manhattan for en normalsats (i 2006: $45). Businessrejsende vælger ofte at tage en helikopter fra JFK til Manhattan (8 minutter). En yderligere fordel for dem er, at de kan undgå sikkerhedskontrollen i lufthavnen fordi helikopteren firma har sin egen sikkerhedscheck. 
Newark Liberty International Lufthavn ligger i New Jersey, sydvest for Manhattan. Der er tog og busforbindelser til New York. For bilister kan vejnettet omkring Newark være meget forvirrende: Det er en labyrint af gader, motorveje, udgange og motorvejsbroer.
La Guardia er en ældre lufthavn, der ligger temmelig tæt på Manhattan. Den bruges primært til flyvninger inden for USA og til Canada, men der er også flyrejser til Aruba, Bahamas og Bermuda.

Offentlig transport

Byens metrosystem er fremragende, meget omfattende og effektiv. I næsten alle metrostationer er der gratis kort over det offentlige transportnet (metro og bus) til rådighed. Du betaler med mønter eller med en såkaldt MetroCard, som du kan købe for det ønskede antal tur (med 10 eller flere, får du en gratis). Du kan skifte til en anden metro eller bus inden for 2 timer efter stempling af kortet. Nogle mennesker mener, at metrostationer er usikre, men det er ikke længere tilfældet. Dette gælder for hele byen New York: Byen har gjort en masse for at bekæmpe (mindre alvorlig) kriminalitet og det har været en succes. New York er nu sikrere end mange andre amerikanske byer.
En af fordelene ved at tage bussen er, at det giver dig mulighed for at se byen på vej til din destination. Busser undertiden bevæger sig meget langsomt fordi de gør et stop hver to 'blocks'.

Trafik og parkering

Bilkørsel i New York, især på Manhattan, er ikke noget vi vil anbefale. Mange New Yorkers har ikke engang en bil. Ikke alene er trafikken meget travlt, det er yderst vanskeligt at finde et sted at parkere din bil og hvis du finder et sted vil du betale det hvide ud af øjnene. Med det fremragende undergrundsbanesystem og den allestedsnærværende af byens berømte 'gule taxaer', er der ingen grund til at køre bil i New York. Hvis du beslutter dig for at tage bilen ind i byen, husk, at du vil oftest se ensrettet gader. Generelt bevæger trafikken sig fra vest til øst i lige nummererede gader og fra øst til vest i ulige nummererede gader. De store avenuer er også ensrettede, kun med undtagelse af Park Avenue, York Avenue og 11th Avenue.
I den indre Manhattan er der højst 2 timers parkering i Leonard Street Municipal Parking Field. Nogle hoteller i Manhattan tilbyder parkeringspladser, men ofte på en høj pris.

En udlejningsbil er meget velegnet til udforskning af New York Staten eller andre amerikanske byer. Sørg for, at du køber et godt vejkort og planlæg din tur. Vejskilte er fremragende, men de forskellige motorvejenumre kan være forvirrende. Husk at skrive numrene på vejene på din tur i forvejen og du får ingen problemer med at finde vejen. Selvfølgelig anbefaler vi at undgå myldretiden.

Hoteller

New York har masser af hoteller, men du skal booke i forvejen. Indkvarteringer er ikke billige: Du vil ikke finde et rimeligt hotelværelse for mindre end $100 per aften. Der er billige alternativer i New Jersey, for eksempel i Weehawken, ikke langt fra færgen til New York. De fleste af de luksuriøse hoteller er beliggende langs avenuers. Husk, at mange hoteller udfører byggearbejde i juli og august. 

Eksterne kilder

For mere information om New York, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Apollo Car Rental
 • Avis
 • Britz Motorhomes
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Eaglerider
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Road Bear
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i New York

EasyTerra Biludlejning New York sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i USA, men i en anden by end New York, klik venligst igennem til Biludlejning USA side, hvor du kan vælge, i hvilken by i USA du ønsker at leje en bil.