Billeje Chania Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Chania Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 14. april - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Chania Lufthavn

 1. Hjem
 2. Biludlejning Grækenland
 3. Biludlejning Kreta
 4. Biludlejning Chania
 5. Chania Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.9 / 10
Antal anmeldelser: 51
Sarah
“Dejlig oplevelse med billeje i Chania,”

“Dejlig oplevelse med billeje i Chania, Super oplevelse hele vejen igennem. Vi lejede bil igennem Alamo og fik den bil vi havde bestilt. Vi havde først bestilt en anden bil, men annulerede denne for at bestille hos Alamo, og oplevede ingen problemer med dette igennem EasyTerra. Vi valgte 'Nul bekymringer' som også gav en ekstra tryghed. Kan klart anbefales. Min foretrukne side fremover!”

06-09-2020 12:54
Paul Waters
“Works fine to date”

“Works fine to date, with no problems.”

22-10-2018 14:49
Tommy Rasmussen
“Alt fungerede som det skulle.”

“Alt fungerede som det skulle.”

06-06-2017 04:15

Lokal information om Chania Lufthavn

Chania Lufthavn i en nøddeskal

Chania Lufthavn ligger 14 kilometer øst for Chania på den vestlige del af Kreta, Grækenland. Lufthavnen er også kendt som Ionnis Daskologiannis, efter en græsk frihedskæmper fra det 18.århundrede. Chania Lufthavn håndterer 1,5 millioner passagerer om året, og er også en militær flyvestation.

Lufthavnen er let tilgængelig med bil og taxa. Der er ingen jernbaneforbindelse mellem lufthavnen og Chania. Lejlighedsvis stopper en bus tæt på lufthavnen. Der er ingen hotel i Chania Lufthavn, men et par kilometer væk findes der flere overnatningssteder.

Der er et par butikker og (snack) barer i lufthavnen. Der er ingen særlige businessfaciliteter. I terminalen er der en pengeautomat og en førstehjælpsstation.

I luftfartsindustrien er Chania Lufthavn angivet med forkortelserne CHQ (IATA lufthavnskode) og LGSA (ICAO lufthavnskode).

Link til den officielle hjemmeside for Chania Lufthavn.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Abbycar
 • Alamo Rent a Car
 • Auto Europe
 • Avis
 • Budget
 • Centauro
 • Drive Hellas
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Goldcar
 • Green Motion
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Payless Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Thrifty

Andre udlejningssteder i Chania

Ud over Chania Lufthavn i Chania, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Chania:

Steder inde i byen