• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Chania Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Chania Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Chania Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Chania Lufthavn

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Chania Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker

Tilbud af udlejere på Chania Lufthavn

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Chania Lufthavn. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • OK Mobility

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 150 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.5 (53)
  Fra kr 211 / dag
 • Yours Carrental

  8.5 (12)
  Fra kr 165 / dag
 • Alamo

  8.4 (7920)
  Fra kr 209 / dag
 • National Car Rental

  8.3 (384)
  Fra kr 276 / dag
 • Thrifty

  8 (4903)
  Fra kr 230 / dag
 • Budget

  8 (9014)
  Fra kr 230 / dag
 • Drive Hellas

  7.9 (237)
  Fra kr 201 / dag
 • Sixt

  7.8 (2941)
  Fra kr 233 / dag
 • Volta4u

  7.8 (27)
  Fra kr 198 / dag
 • Payless Car Rental

  7.8 (456)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  7.7 (1712)
  Fra kr 239 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.7 (408)
  Fra kr 166 / dag
 • Centauro

  7.7 (4527)
  Fra kr 151 / dag
 • Europcar

  7.6 (7341)
  Fra kr 171 / dag
 • Hertz

  7.7 (6177)
  Fra kr 270 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.5 (747)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  7.4 (5359)
  Fra kr 269 / dag
 • Abbycar

  7.2 (556)
  Fra kr 146 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.2 (448)
  Fra kr 160 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.5 (3477)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Global Rent a Car

  6.2 (137)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Goldcar

  6.1 (5112)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Green Motion

  6 (1717)
  Fra kr 154 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2997)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Drive On Holidays

  7.5 (1107)
  Fra kr 156 / dag
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ACE Rent A Car

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • WHEEGO

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 210 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3864)
  Fra kr 214 / dag

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Chania Lufthavn gennemsnitlig dagspris pr. måned

Chania Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Chania Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Chania Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Chania Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Chania Lufthavn), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Chania Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Chania Lufthavn), er Januar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Chania Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Chania Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Chania Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Chania Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Chania Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Chania Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Chania Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Chania Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Chania Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Chania Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Chania Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Chania Lufthavn) er November den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Chania Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Chania Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Chania Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Chania Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Chania Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Chania Lufthavn) er April den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Chania Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Chania Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejning destination Chania Lufthavn

Lokal information om Chania Lufthavn

Chania Lufthavn i en nøddeskal

Chania Lufthavn ligger 14 kilometer øst for Chania på den vestlige del af Kreta, Grækenland. Lufthavnen er også kendt som Ionnis Daskologiannis, efter en græsk frihedskæmper fra det 18.århundrede. Chania Lufthavn håndterer 1,5 millioner passagerer om året, og er også en militær flyvestation.

Lufthavnen er let tilgængelig med bil og taxa. Der er ingen jernbaneforbindelse mellem lufthavnen og Chania. Lejlighedsvis stopper en bus tæt på lufthavnen. Der er ingen hotel i Chania Lufthavn, men et par kilometer væk findes der flere overnatningssteder.

Der er et par butikker og (snack) barer i lufthavnen. Der er ingen særlige businessfaciliteter. I terminalen er der en pengeautomat og en førstehjælpsstation.

I luftfartsindustrien er Chania Lufthavn angivet med forkortelserne CHQ (IATA lufthavnskode) og LGSA (ICAO lufthavnskode).

Link til den officielle hjemmeside for Chania Lufthavn.

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Greek (modern)
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • OK Mobility
 • Autounion Car Rental
 • Yours Carrental
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Budget
 • Drive Hellas
 • Sixt
 • Volta4u
 • Payless Car Rental
 • Enterprise
 • Carwiz rent a car
 • Centauro
 • Europcar
 • Hertz
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Avis
 • Abbycar
 • SurPrice car rentals
 • FireFly Car Rental
 • Global Rent a Car
 • Goldcar
 • Green Motion
 • Keddy By Europcar
 • Drive On Holidays
 • InterRent
 • ACE Rent A Car
 • WHEEGO
 • Dollar Rent a Car