Billeje Phoenix

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Phoenix.

Hvorfor reserverer gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Steder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
search_main.worry_free_block.title
  • search_main.worry_free_block.usp.no_worries_deductible
  • search_main.worry_free_block.usp.unlimited_mileage
  • search_main.worry_free_block.usp.top_rated_suppliers
  • search_main.worry_free_block.usp.full_full_fuel_policy

Billeje Phoenix

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Phoenix.

Book before 25 February 2019 and pick up your rental by Sunday 7 April 2019
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Phoenix

  1. Hjem
  2. Biludlejning USA
  3. Phoenix
EasyTerra Biludlejning Phoenix er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 9 af 10 Antal kundebedømmelser: 2
Rob Jansen Budget Phoenix International Lufthavn
“Bekymringsfri ferie!”

“"Jeg rejser til USA flere gange om året og altid bestiller min udlejningsbil hos EasyTerra. Fordelen er, som du altid ved på forhånd, at alt (herunder forsikringer) er blevet taget hånd om. Hurtig ekspedition af papirarbejde hos udlejningsselskabet i udlandet."”

10-03-2015 16:13

Information om Phoenix

Biludlejning Phoenix
Biludlejning Phoenix

Indledning

Arizonas hovedstad ligger i midten af Sonoran Desert. Hvorfor ville nogen ønske at bygge en by midt i en ørken? Du vil blive forbløffet over oprindelsen af Phoenix: Landbrug! De forhistoriske Hohokam-indianerne gravede mange kilometer kanaler fra Salt River og Gila River for at oversvømme deres marker. For eksempel dyrkede de majs, bønner og græskar. Hvide indvandrere opdagede resterne af denne kultur i det 19. århundrede, og besluttede at genopbygge byen. Deraf navnet Phoenix: Rejst sig fra asken. I og omkring Phoenix kan du besøge resterne af Hohokam kulturen.

Tænk ikke på dette, som er en typisk ørkenby. Phoenix er en moderne by med nogle af USA's bedste feriesteder, gode restauranter, interessante museer, hundredvis af golfbaner, verdensklasse sport teams og et pulserende natteliv.

Desuden kan du køre smukke ture i din udlejningsbil gennem den omkringliggende ørken og bjerge.

Befolkning

Phoenix har en befolkning på omkring 4.5 millioner.

Beliggenhed

Phoenix ligger ved Salt Rivers dal (også kendt som Valley of the Sun), i det centrale Arizona, i det sydvestlige USA. I byens centrum er dette Salt River ofte tør, fordi vandet (ligesom i oldtiden) anvendes til vanding. Byen er omgivet af bjerge: McDowell Mountains i nordøst, White Tank Mountains i vest, Superstition Mountains i øst og Sierra Estrella i sydvest.

Økonomi

Som anført overfor, startede Phoenix som et landbrugscenter, især vedrørende bomuld og citrusfrugter. Da Phoenix er hovedstaden i Arizona, arbejder mange mennesker for regeringen. Takket være et højt respekteret universitet, findes mange virksomheder inden for forskning og udvikling (hightech, telekommunikation og bioteknologi).

Og fordi solen næsten altid skinner i Phoenix, er turisme også vigtigt for byen. Desuden er der en stor militærbase vest for byen, Luke Air Force Base.

Lufthavne

Byens lufthavn ligger kun fem kilometer øst for centrummet. Phoenix Sky Harbor International Lufthavn er lettilgængelig gennem Papago Freeway (I-10) eller Hohokam Freeway. Længere mod øst er der en mindre lufthavn i nabolandet Mesa. Phoenix-Mesa Gateway Lufthavn ligger langs Santan Freeway.

Offentlig transport

Phoenix har gratis busser, der kører langs de vigtigste turistattraktioner. Disse såkaldte DASH buses kører hvert 4 og 10 minutter, indtil 23:00. Desuden har Phoenix en letbane, der kører fra North Phoenix gennem byen til lufthavnen og Tempe og Mesa.

Trafik og parkering

Da Phoenix har relativt få højhuse, er den en meget stor by. Den bedste måde at se seværdigheder i og omkring byen, er ved at udleje en bil. Bortset fra det travle distrikt Scottsdale, er det ikke svært at køre rundt og finde en parkeringsplads.

Hoteller

I Scottsdale og Paradise Valley (omkring Camelback Mountain), vil du finde de fleste af luksushotellerne og feriesteder. Der er også en koncentration af butikker og restauranter. Derfor er det et attraktivt område, men priserne er høje. Hvis du gerne vil have en flot udsigt over bjergene, så bestilt et hotel i North Phoenix. Hvis du gerne vil besøge byen i højsæsonen (februar til maj) anbefaler vi dig på det kraftigste at bestille din indkvartering i god tid. Bemærk også, at priserne i højsæsonen er de højeste i Amerika. Lige før og efter højsæsonen er priserne betydeligt lavere.

Eksterne kilder

For mere information om Phoenix, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Phoenix

EasyTerra Biludlejning Phoenix sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i USA, men i en anden by end Phoenix, klik venligst igennem til Biludlejning USA side, hvor du kan vælge, i hvilken by i USA du ønsker at leje en bil.