• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Málaga

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Málaga.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Málaga

EasyTerra Biludlejning Málaga er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Málaga

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Málaga

Biludlejningstilbud i Málaga

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Málaga

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Málaga

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Málaga. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Goldcar Key'n Go

  8.6 (14)
  Fra kr 134 / dag
 • OK Mobility

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 47 / dag
 • Enterprise

  8.5 (1712)
  Fra kr 210 / dag
 • Alamo

  8.4 (7920)
  Fra kr 183 / dag
 • Wiber Rent a Car

  8.4 (332)
  Fra kr 82 / dag
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Flizzr

  7.9 (271)
  Fra kr 128 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4903)
  Fra kr 145 / dag
 • Budget

  7.6 (9014)
  Fra kr 140 / dag
 • Hertz

  7.6 (6177)
  Fra kr 152 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.6 (3864)
  Fra kr 124 / dag
 • Centauro

  7.6 (4527)
  Fra kr 102 / dag
 • Europcar

  7.5 (7341)
  Fra kr 160 / dag
 • Avis

  7.4 (5359)
  Fra kr 134 / dag
 • Sixt

  7.4 (2941)
  Fra kr 150 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.4 (2997)
  Fra kr 125 / dag
 • Nizacars

  7.4 (354)
  Fra kr 88 / dag
 • Drivalia

  7.1 (230)
  Fra kr 71 / dag
 • Clickrent

  7 (508)
  Fra kr 86 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.9 (3477)
  Fra kr 60 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.8 (160)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Record Rent a Car

  6.6 (1387)
  Fra kr 56 / dag
 • Goldcar

  6.5 (5112)
  Fra kr 76 / dag
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Fra kr 392 / dag
 • Everycar

  5.9 (7)
  Fra kr 166 / dag
 • Autos Aguirre

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 223 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Carwiz rent a car

  8.1 (408)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • McRent

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • offUgo

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Málaga?

Málaga - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Málaga) er November den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Málaga) er November den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Málaga), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Málaga), er November den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juni er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Málaga) er November den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Málaga) er Januar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. April er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Málaga) er Januar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Málaga) er Januar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Málaga) er November den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Málaga) er November den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Málaga) er November den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Málaga) er November den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Málaga) er Februar den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Málaga) er Januar den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. April er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Málaga) er Juni den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga - Hvornår er det billigst at leje en varevogn?

På denne destination (Málaga) er April den billigste måned at leje en varevogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje en varevogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Málaga

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Málaga, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Málaga

EasyTerra Biludlejning Málaga sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Av. de José Ortega y Gasset, 260
Av. de José Ortega y Gasset, 262
Av. de José Ortega y Gasset, km 2
Av. de Velázquez, 25
Av. del Comandante García Morato, 28
Av. General Duque de Aveiro, 4
Av. las Americas, s/n
C. Joaquín Rodrigo, 3
C. la Orotava, 33
C. Marea Baja, 11
Pl. Conde de Guadalhorce S/N

Information om Málaga

Introduktion

Malaga er en vibrerende havneby i Middelhavet. Denne meget spanske by er både historisk og moderne. Centrum tilbyder besøgende smalle gamle gader, brede boulevarder, smukke haver, imponerende monumenter, moderne shopping og kultur.

Befolkning

Malaga er den sjettestørste by i Spanien. Det er også den største by i Andalusien. I alt har byen 547.000 indbyggere.

Beliggenhed

Malaga er beliggende på den spanske østkyst ca. 150 km. fra Straits af Gibraltars smalleste strækning. Selve Malaga er beliggende i Middelhavet.

Nord og øst for Malaga er der smukke bakker, hvoraf nogle er en del af Parque Natural de los Montes de Malaga. Hvis du bevæger dig længere ned ad Malagas kyst vil du nå forbi Costa del Sol, der har sin begyndelse i Malaga.

Økonomi

Malagas økonomi har langsomt vokset siden 1950erne og 1960erne. Dette har noget at gøre med det faktum, at byen nyder godt af at være biprodukt af den stigende turisme i Costa del Sol. Byen afhænger meget af turisme, hvilket nok ikke er overraskende eftersom Costa del Sol er den mest besøgte kyst i Spanien. Byen er under fortsættelig konstruktion for at være i stand til at tilbyde turisterne bedre indkvarteringsmuligheder og restauranter. Derudover tilføjes der nye turistattraktioner for at vedligeholde og promovere turisme. Foruden forsynelsen af jobs indenfor konstruktion, forsyner turisme også med arbejde indenfor catering, servicesektoren, museums, hospitaler, osv.

Lufthavne

Malaga har en lufthavn: Malaga lufthavn. Denne lufthavn er den største i Andalusien og den er meget travl. Lufthavnen behandler flyafgange fra selve Spanien, men også fra store europæiske byer.

Offentlig transport

Hvis du ikke har en lejet bil ved din disposition vil du kunne lide Malagas offentlige transport. Fra lufthavnen kan du tage et tog ind til bycentrum, hvilket er en rejse af en varighed på ca. 11 minutter. Der er også buslinje 19 der vil tage dig fra lufthavnen til byens centrum. Derudover er der bybusser i Malaga. Fra Malaga kan du tage toget til bl.a. Madrid og Barcelona. Du kan også tage bussen til forskellige steder i Spanien.

Trafik og parkering

Malaga er ikke særlig svær at køre rundt i med din lejet bil. I løbet af højsæsonen, slutningen af juni, juli, august og begyndelsen af september, vil det være mest besværligt pga. de mange turister. I løbet af denne periode anbefaler vi, at du ikke parkerer din bil i byens centrum, men lige udenfor centrum og derefter fortsætter til fods.

Hoteller

I Malaga vil du finde et bredt udvalg af hoteller. Hvis du beslutter dig for at besøge Malaga udenfor højsæsonen er der næsten ingen grund til at booke i forvejen, selvom det måske er en meget god idé bare for at være på den sikre side. I løbet af højsæsonen er booking i forvejen højst nødvendigt.

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Goldcar Key'n Go
 • OK Mobility
 • Enterprise
 • Alamo
 • Wiber Rent a Car
 • National Car Rental
 • Flizzr
 • Thrifty
 • Budget
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • Centauro
 • Europcar
 • Avis
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Nizacars
 • Drivalia
 • Clickrent
 • FireFly Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • Record Rent a Car
 • Goldcar
 • InterRent
 • Everycar
 • Autos Aguirre
 • SurPrice car rentals
 • Carwiz rent a car
 • McRent
 • offUgo
 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning Málaga