Billeje Málaga

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Málaga.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Málaga.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Málaga

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Málaga
EasyTerra Biludlejning Málaga er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 162
Niels Schoubye Wiber Rent a Car Málaga Lufthavn
“Fik først en vogn udleveret med udslidt…”

“Fik først en vogn udleveret med udslidt bøsning i bærearm etc. Man byttede lynhurtigt til en anden vogn. Ved modtagelsen af begge køretøjer var oplyste skadesfotos kun 30 % af de egentlige skader! Ved aflevering ingen problemer da samtlige skader var på min tablet. Et meget smilende og venligt personale. Må meddele at jeg selv er proff.bilmand . Mvh. Niels Senior”

05-06-2019 17:42
Alexander Ted Trim Europcar Málaga Lufthavn
“Fremragende service.”

“Jeg har allerede lejet en bil i Spanien gennem dem 3 gange nu, og deres priser og service er virkelig fremragende.”

25-08-2015 09:13
Rene Centauro Málaga Lufthavn
“Effektiv, men besværligt, når noget går galt.”

“Hjemmesiden og service er særdeles god. Det eneste problem er, at når noget går galt, er du fanget i midten mellem EasyTerra og det endelige udlejningsselskab. De er gode, så længe alt går godt.”

09-08-2015 19:28

Information om Málaga

Biludlejning Málaga
Biludlejning Málaga

Introduktion

Malaga er en vibrerende havneby i Middelhavet. Denne meget spanske by er både historisk og moderne. Centrum tilbyder besøgende smalle gamle gader, brede boulevarder, smukke haver, imponerende monumenter, moderne shopping og kultur.

Befolkning

Malaga er den sjettestørste by i Spanien. Det er også den største by i Andalusien. I alt har byen 547.000 indbyggere.

Beliggenhed

Malaga er beliggende på den spanske østkyst ca. 150 km. fra Straits af Gibraltars smalleste strækning. Selve Malaga er beliggende i Middelhavet.

Nord og øst for Malaga er der smukke bakker, hvoraf nogle er en del af Parque Natural de los Montes de Malaga. Hvis du bevæger dig længere ned ad Malagas kyst vil du nå forbi Costa del Sol, der har sin begyndelse i Malaga.

Økonomi

Malagas økonomi har langsomt vokset siden 1950erne og 1960erne. Dette har noget at gøre med det faktum, at byen nyder godt af at være biprodukt af den stigende turisme i Costa del Sol. Byen afhænger meget af turisme, hvilket nok ikke er overraskende eftersom Costa del Sol er den mest besøgte kyst i Spanien. Byen er under fortsættelig konstruktion for at være i stand til at tilbyde turisterne bedre indkvarteringsmuligheder og restauranter. Derudover tilføjes der nye turistattraktioner for at vedligeholde og promovere turisme. Foruden forsynelsen af jobs indenfor konstruktion, forsyner turisme også med arbejde indenfor catering, servicesektoren, museums, hospitaler, osv.

Lufthavne

Malaga har en lufthavn: Malaga lufthavn. Denne lufthavn er den største i Andalusien og den er meget travl. Lufthavnen behandler flyafgange fra selve Spanien, men også fra store europæiske byer.

Offentlig transport

Hvis du ikke har en lejet bil ved din disposition vil du kunne lide Malagas offentlige transport. Fra lufthavnen kan du tage et tog ind til bycentrum, hvilket er en rejse af en varighed på ca. 11 minutter. Der er også buslinje 19 der vil tage dig fra lufthavnen til byens centrum. Derudover er der bybusser i Malaga. Fra Malaga kan du tage toget til bl.a. Madrid og Barcelona. Du kan også tage bussen til forskellige steder i Spanien.

Trafik og parkering

Malaga er ikke særlig svær at køre rundt i med din lejet bil. I løbet af højsæsonen, slutningen af juni, juli, august og begyndelsen af september, vil det være mest besværligt pga. de mange turister. I løbet af denne periode anbefaler vi, at du ikke parkerer din bil i byens centrum, men lige udenfor centrum og derefter fortsætter til fods.

Hoteller

I Malaga vil du finde et bredt udvalg af hoteller. Hvis du beslutter dig for at besøge Malaga udenfor højsæsonen er der næsten ingen grund til at booke i forvejen, selvom det måske er en meget god idé bare for at være på den sikre side. I løbet af højsæsonen er booking i forvejen højst nødvendigt.

Biludlejningssteder i Málaga

EasyTerra Biludlejning Málaga sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Málaga, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.