Billeje Dallas

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Dallas.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Dallas

  1. Hjem
  2. Biludlejning USA
  3. Biludlejning Dallas
EasyTerra Biludlejning Dallas er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Dallas

Indledning 

Dallas er den tredjestørste by i den amerikanske stat Texas. Byen har mange ansigter: fra den historiske West End i Dallas centrum til de glitrende skyskrabere i det kommercielle distrikt. 

Befolkning

I selve byen bor 1,3 millioner mennesker. Dallas er en del af hovedstadsområdet Dallas–Fort Worth–Arlington, hvor 6,5 millioner mennesker bor. 

Beliggenhed

Dallas ligger i den nordøstlige del af staten Texas, ved Trinity floden.

Økonomi

Dallas er et af de vigtigste industrielle og kommercielle centre i den sydvestlige del af USA. I gamle dage var bomuldshandel en af økonomiens vigtigste søjler, men siden opdagelsen af olie, ikke langt fra byen, er denne industri den vigtigste, og efter dét de finansielle tjenesteydelser. (Dele af) flyvemaskiner, landbrugsmaskiner og biler fremstilles også her, og der er en elektrisk-, kemisk- og cementindustri. 

Lufthavne 

Byen huser to lufthavne. Den vigtigste er Dallas/Fort Worth International Lufthavn, den travleste lufthavn i Texas. Denne lufthavn ligger nord for byen, halvvejs mellem Dallas centrum og centrum af Forth Worth. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil via Interstate 35 East. Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Dallas Love Field ligger tættere på byen, omkring ti kilometer fra byens centrum.

Offentlig transport

Dallas har et godt offentligt busnetværk, selv om det virker lidt forvirrende for udlændinge. De tre letbanelinjer er lettere at forstå, men disse bringer dig ikke overalt. 

Trafik og parkering

Dallas er fuldstændig rettet mod bilister. Når du bliver fortrolig med gademønstret, vil du derfor intet problem få til at køre rundt i Dallas med en udlejningsbil. Det betyder heller ikke et problem, at finde en parkeringsplads på gaden eller et af de parkeringshuse.  

Hoteller

Der er et enormt udbud af overnatningsmuligheder i Dallas. Beslut, hvad du ønsker at gøre i Dallas, og på dette grundlag vælg på hvilket område ønsker du at bo i. Du finder en koncentration af hoteller i den nordlige del af byen, langs I-635 og I-35 East. Flere luksuriøse hoteller ligger hovedsagelig i byens centrum.

Eksterne kilder

For mere information om Dallas, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Dallas

EasyTerra Biludlejning Dallas sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i USA, men i en anden by end Dallas, klik venligst igennem til Biludlejning USA side, hvor du kan vælge, i hvilken by i USA du ønsker at leje en bil.