Billeje Palma de Mallorca

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Palma de Mallorca.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reserverer gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Steder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Palma de Mallorca

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Mallorca
  4. Palma de Mallorca
EasyTerra Biludlejning Palma de Mallorca er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 68
Kurt Lennert Larsen Wiber Rent a Car Palma de Mallorca Lufthavn
“Alt fungerede fint”

“Alt fungerede fint! Shuttlebus var klar i lufthavnen og transport til lufthavn gik også glat. Eneste kritikpunkter var, at ham der betjente mig ihærdigt forsøgte at sælge en dyr selvrisikoforsikring på trods af, at jeg allerede havde sikret mig. Og så var der dokumentationen for skader på bilen, som jeg fik i en mail som fotos med spanske undertekster. Det var nærmest umuligt at tyde billederne på skærmen på en smart-phone og teksten var ikke til megen hjælp.”

30-10-2018 07:25
Bente Bilberg SIXT Rent a Car Palma de Mallorca Lufthavn
“Billeje i Palma lufthavn”

“Bestilling, modtagelse og aflevering gik perfekt.”

21-10-2018 19:20
Dhr Bal Avis Palma de Mallorca Lufthavn
“God og velorganiseret mægler.”

“Jeg har brugt EasyTerra flere gange, som værende en pålidelig, gennemsigtig og klar mellemmand for biludlejning i udlandet. Fremragende dokumenter og klar kommunikation med hensyn til priserne, hvilket reducerer yderligere omkostninger ved afhentningssteder.”

05-01-2015 12:30

Information om Palma de Mallorca

Biludlejning Palma de Mallorca
Biludlejning Palma de Mallorca

Indledning 

Palma de Mallorca er hovedstaden på Mallorca, og den største by på de spanske Baleariske Øer. Palma har et smukt historisk centrum med bl.a. en imponerende katedral og et arabisk kvarter.

Befolkning

Byen har mere end 400.000 indbyggere, næsten halvdelen af den samlede befolkning på Mallorca.

Beliggenhed

Palma ligger i den sydvestlige del af Mallorca. Kysten sydvest for byen er stenet. De bedste turiststrande ligger øst for Palma.

Økonomi

Landbrug på Mallorca producerer citrusfrugter, mandler og oliven, som eksporteres via havnen, eller Palma lufthavn. Derudover er der en tekstil- og papirindustri i hovedstaden. Alligevel er turisme den vigtigste indtægtskilde for Palma og hele Mallorca.

Lufthavne

Lufthavnen på Palma de Mallorca ligger otte kilometer øst for byens centrum. Aeropuerto de Palma de Mallorca er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byens centrum følger du Ma-19 (Autovia de Levante), som fører direkte til lufthavnen. Ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

I hovedstaden Palma de Mallorca er bustransporten arrangeret af Empresa Municipal de Transportes Urbanes de Palma de Mallorca (EMT). Der er gode forbindelser med nærliggende strande. Linje 50 er en turistbus, som stopper ved de vigtigste attraktioner og indkøbscentre. Det er en dobbeltdækker, hvoraf den øverste del er åben. Derudover er der natbusser på Palma, der afgår fra forlystelsesområde Passeig Maritim.

Palma har også en metrolinje fra byens centrum til universitetet campussen. 

Trafik og parkering

Specielt i sommermånederne er Palma de Mallorca er travl by. Trafikken kan være kaotisk, og finde en gratis parkeringsplads er ikke altid let. I byens centrum skal man betale til parkometre for at parkere din udlejningsbil. I blå zoner kan du kun parkere i begrænset tid. Det er forbudt at parkere ved siden af en kontinuerlig gul linje. Alligevel er der flere parkeringshuse, hvor du kan parkere din bil.

Hoteller

Mallorca er en af de travleste feriedestinationer i Europa. Derfor er der ikke mangel på værelser i og omkring hovedstaden Palma. Det er dog nødvendigt at bestille dit hotelværelse i god tid. Ikke kun i travle sommermåneder, men også om vinteren, når mange hoteller holder lukket og udbuddet er begrænset.

Eksterne kilder

For mere information om Palma de Mallorca, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Palma de Mallorca

EasyTerra Biludlejning Palma de Mallorca sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Palma de Mallorca, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.