• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Málaga Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Málaga Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Málaga Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Málaga Lufthavn

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Málaga Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Tilbud af udlejere på Málaga Lufthavn

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Málaga Lufthavn. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Goldcar Key'n Go

  8.6 (14)
  Fra kr 134 / dag
 • Enterprise

  8.5 (1712)
  Fra kr 210 / dag
 • OK Mobility

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 47 / dag
 • Wiber Rent a Car

  8.4 (332)
  Fra kr 82 / dag
 • Alamo

  8.3 (7920)
  Fra kr 183 / dag
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Flizzr

  7.9 (271)
  Fra kr 128 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3864)
  Fra kr 124 / dag
 • Budget

  7.6 (9014)
  Fra kr 142 / dag
 • Thrifty

  7.5 (4903)
  Fra kr 145 / dag
 • Hertz

  7.5 (6177)
  Fra kr 152 / dag
 • Centauro

  7.5 (4527)
  Fra kr 102 / dag
 • Sixt

  7.4 (2941)
  Fra kr 150 / dag
 • Nizacars

  7.4 (354)
  Fra kr 88 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.4 (2997)
  Fra kr 125 / dag
 • Europcar

  7.4 (7341)
  Fra kr 160 / dag
 • Avis

  7.3 (5359)
  Fra kr 134 / dag
 • Drivalia

  7.1 (230)
  Fra kr 71 / dag
 • Clickrent

  7 (508)
  Fra kr 86 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.9 (3477)
  Fra kr 60 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.8 (160)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Record Rent a Car

  6.6 (1387)
  Fra kr 56 / dag
 • Goldcar

  6.5 (5112)
  Fra kr 76 / dag
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Fra kr 392 / dag
 • Everycar

  5.9 (7)
  Fra kr 166 / dag
 • Autos Aguirre

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 223 / dag
 • Carwiz rent a car

  8.1 (408)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • offUgo

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Málaga Lufthavn gennemsnitlig dagspris pr. måned

Málaga Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Málaga Lufthavn) er November den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Málaga Lufthavn) er November den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Málaga Lufthavn), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Málaga Lufthavn), er November den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juni er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Málaga Lufthavn) er November den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Málaga Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. April er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Málaga Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Málaga Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Málaga Lufthavn) er November den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Málaga Lufthavn) er November den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Málaga Lufthavn) er November den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Málaga Lufthavn) er November den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Málaga Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Málaga Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. April er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Málaga Lufthavn) er Juni den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Málaga Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en varevogn?

På denne destination (Málaga Lufthavn) er Maj den billigste måned at leje en varevogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en varevogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejning destination Málaga Lufthavn

Øvrige udlejningssteder i Málaga

Ud over Málaga Lufthavn i Málaga, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Málaga:

Lokal information om Málaga Lufthavn

Hvis du overvejer at komme lidt væk fra kulden og søge sydpå, er Malaga et oplagt valg. Den spanske havneby på Costa del Sol kysten har masser at byde på i form af strande, gamle bygninger, hyggelige spisesteder, historiske ruiner og gode shoppingmuligheder. Malaga Lufthavn er desuden nem at finde flyruter til, da den er en populær destination i Spanien med over 18 mio. passagerer i bare 2017. Og hvis du gerne vil komme hurtigt fra lufthavnen og nemt rundt i området, er billeje i Malaga lufthavn en rigtig god løsning.

Info om Malaga Lufthavn

Det er forholdsvist nemt at komme til Malaga og denne lufthavn, især med billeje, da byen har sin egen lufthavn. Da denne lufthavn i Malaga er en ret populær turistdestination, er der for det meste også en masse afgange at finde. Malaga Lufthavn, AGP, er en international lufthavn, der ligger ca. 8 km sydvest fra Malaga, og bliver anvendt af mange turister, der kommer for at opleve forskellige destinationer langs Costa del Sol i Malaga. Lufthavnen har flyruter til og fra over 60 lande i verden, og den er derfor en vigtig del af den spanske turisme.

Malaga Lufthavn, AGP, har tre terminaler og et relativt stort udvalg af butikker og spisesteder, der gør ventetider sjovere for de mange passagerer, der anvender lufthavnen. Lufthavnen har desuden VIP lounges, der kan benyttes af passagerer med First eller Business class billetter, Priority Pass medlemmer og lignende.

Transport til og fra Malaga Lufthavn

Hvis du skal til Malaga og flyver til lufthavnen, er det en god idé at have sat dig ind i dine transportmuligheder på forhånd. Det er nemlig nødvendigt at finde transport ind til Malaga, da lufthavnen ikke ligger helt tæt på byen. Her er det muligt at benytte sig af bus, tog eller taxi, og lufthavnen har en "transportation hub" lige uden for terminal 3, hvor passagerer også kan købe billetter.

Hvis man gerne vil have en hurtigere og mere fleksibel transportløsning, er det oplagt at benytte sig af biludlejning fra Malaga lufthavn. Ved at leje en bil behøver man ikke at vente på tog eller bus, og man kan køre direkte hen til sin destination frem for at skulle finde vej fra en station eller en busstoppested. Det er derfor også en rigtig god løsning, hvis man ved, at man kommer til at være træt, for eksempel hvis man ankommer meget sent. Hvis I er en gruppe, kan det også ofte bedre betale sig med en bil fremfor at skulle betale for en masse individuelle billetter til offentlig transport. Biludlejning i Malaga lufthavner desuden en rigtig god løsning, hvis du rejser med børn, der er trætte og ikke kan gå særlig langt. Og sidst, men ikke mindst, er billeje enormt oplagt, hvis du har meget eller tung bagage, der er svært at bære rundt på.

Lej en bil i Malaga lufthavn

Hvis du har valgt at benytte dig af billeje som transport fra Malaga lufthavn, er det heldigvis rigtig nemt at komme fra lufthavnen. Der er firmaer for biludlejning beliggende i Malaga Lufthavn. Disse er placeret både i Terminal 2 og Terminal 3, og det er derfor nemt at finde biludlejning, når du ankommer. Det er dog anbefalet at have sat sig lidt ind i sagerne, inden du ankommer, så du er bedst muligt forberedt på priserne og udvalget. På denne måde kan du også være sikker på at finde den bedst mulige pris på billeje i Malaga lufthavn, og gøre din ferie billigere, end du havde regnet med.

Billeje i Malaga lufthavn er en god mulighed for at få set mest muligt på din ferie, og ved at leje en bil allerede i Malaga Lufthavn, gør du det så simpelt og overskueligt for dig selv som muligt.

Udforsk området med billeje i Malaga

Biludlejning er en af de bedste måder at opleve Malaga og området omkring. Det kan i flere tilfælde ende med at spare dig penge, og det sparer dig med garanti tid, og giver dig en fleksibilitet, du ikke kan opnå med nogen andre transportformer.

Costa del Sol har rigtig meget at byde på, og selvom Malaga i sig selv er en rigtig hyggelig by, er det en god idé at planlægge nogle ture rundt i området i bil på din ferie. Med biludlejning kan du køre rundt og se andre flotte byer, besøge lækre strande og opleve smukke naturområder, hvilket giver din ferie meget mere variation. Du kan vælge at besøge de mange andre populære turistbyer langs kysten som Torremolinos, Benalmádena, Fuengirola og Marbella, men du kan også søge mere ud i naturen, hvis du gerne vil væk fra bylivet. Hvis du vælger at bruge billeje, kan du altså få mest ud af din ferie og undgå frustrationer og forsinkelser fra denne lufthavn.

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Goldcar Key'n Go
 • Enterprise
 • OK Mobility
 • Wiber Rent a Car
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Flizzr
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Thrifty
 • Hertz
 • Centauro
 • Sixt
 • Nizacars
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Avis
 • Drivalia
 • Clickrent
 • FireFly Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • Record Rent a Car
 • Goldcar
 • InterRent
 • Everycar
 • Autos Aguirre
 • Carwiz rent a car
 • SurPrice car rentals
 • offUgo