Billeje Málaga Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Málaga Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 14. april - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Málaga Lufthavn

 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning Málaga
 4. Malaga Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.0 / 10
Antal anmeldelser: 168
Niels Schoubye
“Fik først en vogn udleveret med udslidt…”

“Fik først en vogn udleveret med udslidt bøsning i bærearm etc. Man byttede lynhurtigt til en anden vogn. Ved modtagelsen af begge køretøjer var oplyste skadesfotos kun 30 % af de egentlige skader! Ved aflevering ingen problemer da samtlige skader var på min tablet. Et meget smilende og venligt personale. Må meddele at jeg selv er proff.bilmand . Mvh. Niels Senior”

05-06-2019 17:42
Alexander Ted Trim
“Fremragende service.”

“Jeg har allerede lejet en bil i Spanien gennem dem 3 gange nu, og deres priser og service er virkelig fremragende.”

25-08-2015 09:13
Rene
“Effektiv, men besværligt, når noget går galt.”

“Hjemmesiden og service er særdeles god. Det eneste problem er, at når noget går galt, er du fanget i midten mellem EasyTerra og det endelige udlejningsselskab. De er gode, så længe alt går godt.”

09-08-2015 19:28

Lokal information om Málaga Lufthavn

Biludlejning Málaga Lufthavn
Biludlejning Málaga Lufthavn

Hvis du overvejer at komme lidt væk fra kulden og søge sydpå, er Malaga et oplagt valg. Den spanske havneby på Costa del Sol kysten har masser at byde på i form af strande, gamle bygninger, hyggelige spisesteder, historiske ruiner og gode shoppingmuligheder. Malaga Lufthavn er desuden nem at finde flyruter til, da den er en populær destination i Spanien med over 18 mio. passagerer i bare 2017. Og hvis du gerne vil komme hurtigt fra lufthavnen og nemt rundt i området, er billeje i Malaga lufthavn en rigtig god løsning.

Info om Malaga Lufthavn

Det er forholdsvist nemt at komme til Malaga og denne lufthavn, især med billeje, da byen har sin egen lufthavn. Da denne lufthavn i Malaga er en ret populær turistdestination, er der for det meste også en masse afgange at finde. Malaga Lufthavn, AGP, er en international lufthavn, der ligger ca. 8 km sydvest fra Malaga, og bliver anvendt af mange turister, der kommer for at opleve forskellige destinationer langs Costa del Sol i Malaga. Lufthavnen har flyruter til og fra over 60 lande i verden, og den er derfor en vigtig del af den spanske turisme.

Malaga Lufthavn, AGP, har tre terminaler og et relativt stort udvalg af butikker og spisesteder, der gør ventetider sjovere for de mange passagerer, der anvender lufthavnen. Lufthavnen har desuden VIP lounges, der kan benyttes af passagerer med First eller Business class billetter, Priority Pass medlemmer og lignende.

Transport til og fra Malaga Lufthavn

Hvis du skal til Malaga og flyver til lufthavnen, er det en god idé at have sat dig ind i dine transportmuligheder på forhånd. Det er nemlig nødvendigt at finde transport ind til Malaga, da lufthavnen ikke ligger helt tæt på byen. Her er det muligt at benytte sig af bus, tog eller taxi, og lufthavnen har en "transportation hub" lige uden for terminal 3, hvor passagerer også kan købe billetter.

Hvis man gerne vil have en hurtigere og mere fleksibel transportløsning, er det oplagt at benytte sig af biludlejning fra Malaga lufthavn. Ved at leje en bil behøver man ikke at vente på tog eller bus, og man kan køre direkte hen til sin destination frem for at skulle finde vej fra en station eller en busstoppested. Det er derfor også en rigtig god løsning, hvis man ved, at man kommer til at være træt, for eksempel hvis man ankommer meget sent. Hvis I er en gruppe, kan det også ofte bedre betale sig med en bil fremfor at skulle betale for en masse individuelle billetter til offentlig transport. Biludlejning i Malaga lufthavner desuden en rigtig god løsning, hvis du rejser med børn, der er trætte og ikke kan gå særlig langt. Og sidst, men ikke mindst, er billeje enormt oplagt, hvis du har meget eller tung bagage, der er svært at bære rundt på.

Lej en bil i Malaga lufthavn

Hvis du har valgt at benytte dig af billeje som transport fra Malaga lufthavn, er det heldigvis rigtig nemt at komme fra lufthavnen. Der er firmaer for biludlejning beliggende i Malaga Lufthavn. Disse er placeret både i Terminal 2 og Terminal 3, og det er derfor nemt at finde biludlejning, når du ankommer. Det er dog anbefalet at have sat sig lidt ind i sagerne, inden du ankommer, så du er bedst muligt forberedt på priserne og udvalget. På denne måde kan du også være sikker på at finde den bedst mulige pris på billeje i Malaga lufthavn, og gøre din ferie billigere, end du havde regnet med.

Billeje i Malaga lufthavn er en god mulighed for at få set mest muligt på din ferie, og ved at leje en bil allerede i Malaga Lufthavn, gør du det så simpelt og overskueligt for dig selv som muligt.

Udforsk området med billeje i Malaga

Biludlejning er en af de bedste måder at opleve Malaga og området omkring. Det kan i flere tilfælde ende med at spare dig penge, og det sparer dig med garanti tid, og giver dig en fleksibilitet, du ikke kan opnå med nogen andre transportformer.

Costa del Sol har rigtig meget at byde på, og selvom Malaga i sig selv er en rigtig hyggelig by, er det en god idé at planlægge nogle ture rundt i området i bil på din ferie. Med biludlejning kan du køre rundt og se andre flotte byer, besøge lækre strande og opleve smukke naturområder, hvilket giver din ferie meget mere variation. Du kan vælge at besøge de mange andre populære turistbyer langs kysten som Torremolinos, Benalmádena, Fuengirola og Marbella, men du kan også søge mere ud i naturen, hvis du gerne vil væk fra bylivet. Hvis du vælger at bruge billeje, kan du altså få mest ud af din ferie og undgå frustrationer og forsinkelser fra denne lufthavn.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Atesa
 • AurigaCrown Car Hire
 • Avis
 • Budget
 • Centauro
 • Clickrent
 • Daperton
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • Maggiore
 • National Car Rental
 • Nizacars
 • OK Rent a car
 • Record Rent a Car
 • Rent Bull
 • Rhodium Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Solmar
 • Thrifty
 • Wiber Rent a Car

Andre udlejningssteder i Málaga

Ud over Málaga Lufthavn i Málaga, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Málaga: