Billeje Málaga Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Málaga Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Málaga Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Málaga
  4. Málaga Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.7 af 10 Antal kundebedømmelser: 51
Alexander Ted Trim Europcar Málaga Lufthavn
“Fremragende service.”

“Jeg har allerede lejet en bil i Spanien gennem dem 3 gange nu, og deres priser og service er virkelig fremragende.”

25-08-2015 09:13
Rene Centauro Málaga Lufthavn
“Effektiv, men besværligt, når noget går galt.”

“Hjemmesiden og service er særdeles god. Det eneste problem er, at når noget går galt, er du fanget i midten mellem EasyTerra og det endelige udlejningsselskab. De er gode, så længe alt går godt.”

09-08-2015 19:28
Johannes Mutsaers Centauro Málaga Lufthavn
“Fremragende partner for billeje!”

“I februar lejede jeg en bil med Centauro gennem EasyTerra. EasyTerra's service er fremragende. Udlejningsselskabet vi indgik aftalen med, gav os bilen vi valgte. Men som med enhver udlejningsfirmaet forsøger de at sælge dig ekstra forsikringer, og der er altid lidt af en ballade om udgifterne til brændstof. Jeg er dog ikke utilfreds med Centauro, og endnu mindre med EasyTerra.”

10-03-2015 20:00

Lokal information om Málaga Lufthavn

Malaga lufthavn i en nøddeskal

Lufthavnen i Malaga, i det sydlige Spanien, er beliggende otte km. sydvest for byen. Det er en af Spaniens ældste lufthavne. Lufthavnen blev engang kaldt El Rompezido. I 2005 behandlede Malaga lufthavn mere end 12,5 millioner passagerer. I højsæsonen er Malaga lufthavn så travl at ventetiden ved check-in skrankene kan være meget lange. Dette er grundet i det voksende væld af turister, der er på vej mod Costa del Sol i Spanien. I begyndelsen af 2006 begyndte arbejdet på en udvidelse med hensigt på at reducere de lange ventetider.

Der er en direkte jernbaneforbindelse til Malaga og lufthavnen er også let at nå via vej. Selvom der ikke er nogen hoteller ved lufthavnen er der en skranke for hotel reservationer.

Der er et begrænset antal butikker, der er ingen forretningscentre og lufthavnen tilbyde ikke faciliteter for baggageopbevaring. Folk der er interesserede i Spaniens aviationshistorie kan besøge Det Nationale Aviationsmuseum der er beliggende i lufthavnen.

I aviationsindustrien er Malaga lufthavn indikeret med forkortelserne AGP (IATA lufthavnskode) og LEMG (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Malaga lufthavn

Andre udlejningssteder i Málaga

Ud over Málaga Lufthavn i Málaga, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Málaga: