Billeje Tenerife Lufthavn Reina Sofia

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Tenerife Lufthavn Reina Sofia for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Tenerife Lufthavn Reina Sofia

 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning Tenerife
 4. Biludlejning Granadilla de Abona
 5. South Tenerife Reina Sofia Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.9 / 10
Antal anmeldelser: 44
Simon Brix Justesen Budget Tenerife Lufthavn Reina Sofia
“Det funger”

“Super pris, super service og super nemt at afhente/aflevere bil. Kan anbefales.”

27-03-2018 15:44
Job Avis Tenerife Lufthavn Reina Sofia
“Altid en konkurrencedygtig pris og et bredt udvalg af biler”

“"Jeg bruger altid EasyTerra for at booke en bil, idet de altid tilbyder den mest konkurrencedygtige pris. Også sammenlignet med andre rabattilbud gennem min arbejdsgiver. Klar og velorganiseret hjemmeside og nemt at booke. "”

26-05-2015 19:28
Karel Logghe Budget Tenerife Lufthavn Reina Sofia
“Fremragende valg”

“Behagelig bil, med al den komfort du har brug for. Alligevel lidt langsomt, især når den kører op ad bakkerne, når den er fuldt pakket med kufferter. En fremragende bil.”

13-03-2015 09:00

Lokal information om Tenerife Lufthavn Reina Sofia

Tenerife lufthavn - Reina Sofia i en nøddeskal

Reina Sofia (Tenerife Syd) er den travleste og største lufthavn på Tenerife, hvor mange feriefly lander og letter. I den nordlige del af øen er der en mindre lufthavn - Los Rodeos - hvilken primært anvendes til afgange mod de andre Kanariske Øer og mod det spanske fastland. Lufthavnen er beliggende 60 km. sydvest for hovedstaden Santa Cruz og 16 km. øst for Playa de Las Américas. Lufthavnen behandler årligt ni millioner passagerer.

Der er ingen togforbindelse på Tenerife, lufthavnens udgang er tydeligt påvist og fra ankomsthallen er der fem busservicer mod adskillige destinationer.

Der er ingen hoteller ved lufthavnen. Der er et udmærket antal butikker og steder man kan spise og drikke. Husk, at De Kanariske Øer har en adskilt status, hvilket betyder at eksporten af tobak og alkohol er genstand for begrænsninger. På den anden side er priserne overvejende lavere end de er på det spanske fastland. På første etage er der en VIP Lounge, hvilken kan blive organiseret på forskellige måder til møder og konferencer. Der er også faciliteter såsom fax, telefon og computere med internet forbindelse. Der er en bank, et postkontor, et apotek, en førstehjælpsstation og i centralhallen er der et legeområde for børn. Lufthavnen er tilgængelig for handicappede mennesker.

I aviationsindustrien er Reina Sofia lufthavn indikeret med forkortelserne TFS (IATA lufthavnskode) og GCTS (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Reina Sofia lufthavn

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Budget
 • Canarias Rent a car
 • Europcar
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Orlando Rent a Car
 • Record Rent a Car
 • Rhodium Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty