• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Barcelona Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Barcelona Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 20% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 4. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Barcelona Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Barcelona Lufthavn

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Barcelona Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Tilbud af udlejere på Barcelona Lufthavn

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Barcelona Lufthavn. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Enterprise

  8.7 (1983)
  Fra kr 193 / dag
 • Sixt

  8.3 (3436)
  Fra kr 219 / dag
 • Thrifty

  8.3 (5588)
  Fra kr 170 / dag
 • Alamo

  8.3 (8848)
  Fra kr 192 / dag
 • Avis

  8 (6078)
  Fra kr 179 / dag
 • Nizacars

  7.9 (433)
  Fra kr 91 / dag
 • Leasys

  7.7 (904)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Drivalia

  7.7 (569)
  Fra kr 92 / dag
 • Clickrent

  7.7 (681)
  Fra kr 86 / dag
 • Record Go

  7.7 (1603)
  Fra kr 62 / dag
 • Budget

  7.6 (9771)
  Fra kr 157 / dag
 • OK Mobility

  7.6 (258)
  Fra kr 63 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.1 (4456)
  Fra kr 192 / dag
 • Hertz

  7 (6996)
  Fra kr 187 / dag
 • Centauro

  7 (5020)
  Fra kr 68 / dag
 • Flizzr

  7 (309)
  Fra kr 198 / dag
 • Keddy By Europcar

  6.9 (3484)
  Fra kr 159 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  6.8 (131)
  Fra kr 178 / dag
 • Europcar

  6.6 (8274)
  Fra kr 168 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (163)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Goldcar

  6 (5591)
  Fra kr 68 / dag
 • InterRent

  6 (5827)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • FireFly Car Rental

  5.8 (3861)
  Fra kr 78 / dag
 • National Car Rental

  8.5 (407)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Carwiz rent a car

  7.7 (558)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • CITROEN

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Barcelona Lufthavn gennemsnitlig dagspris pr. måned

Biludlejning destination Barcelona Lufthavn

Øvrige udlejningssteder i Barcelona

Ud over Barcelona Lufthavn i Barcelona, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Barcelona:

Lokal information om Barcelona Lufthavn

Barcelona Lufthavn kaldes også El Prat og liger 10 kilometer sydvest for Barcelona. El Prat er den næst-travleste lufthavn i Spanien, mens lufthavnen i Madrid er den travleste. Hvert år rejser mere end 24 millioner passagerer fra Barcelona Lufthavn.

Lufthavnen har tre terminaler forbundet med fodgængerbroer, og er desuden veludstyret med alt inden for hævemuligheder, mad og shopping. Når du lander i Barcelona Lufthavn, har du frit valg på alle hylder. Barcelona Lufthavn ligger nemlig tæt på motorvejen, så du kan med billeje hurtigt kan komme videre på din ferie i Spanien.

I de følgende afsnit bliver du blandt andet klogere på transporten til og fra lufthavnen, samt hvordan du nemt klarer billeje i Barcelona Lufthavn.

Info om Barcelona Lufthavn

El Prat er ikke den værste lufthavn, at opholde sig i, hvis man skal have nogle timer til at gå. I lufthavnen kan du nemlig finde mange forskellige butikker og spisesteder. Desuden har Barcelona Lufthavn et konferencerum samt VIP-lounge. De behagelige VIP-lounges er at finde bag toldvæsenet i hver terminal.

I lufthavnen har du desuden mulighed for at koble på WiFi. Dermed har du rig mulighed for underholdning eller for at undersøge din feriedestination, mens du venter. Desuden finder du i Barcelona Lufthavn et udstillingsrum, spilleområder til børn, hæveautomater, 24-timers medicinsk service, vekselkontorer og banker. Kort fortalt kan du altså finde det meste i lufthavnen. Det er også her du finder billeje når du vil rundt i Barcelona.

Transport til og fra Barcelona Lufthavn

Mellem Barcelona og Barcelona Lufthavn afgår der tog hver halve time. Det betyder, at du har mulighed for at tage offentlig transport inde fra byen og ud til Barcelona Lufthavn eller omvendt. Hvis du ikke vil tage toget, har du desuden mulighed for at køre i bus ind til centrum. Dog er busserne ofte forsinkede på grund af den tunge trafik i Barcelona. Billeje i Barcelona lufthavn er for mange den nemmeste løsning.

Hvis du vælger at tage toget, skal du regne med, at det tager cirka 25 minutter. Toget stoppet blandt andet på Barcelona Sants, som er hovedbanegården og Passeig de Gràcia, som ligger tæt på Ramblaen. Selvom togforbindelsen mellem centrum og lufthavn fungerer godt, kan det dog godt betale sig med billeje i Barcelona lufthavn. Om ikke andet, kan en bil være en rar frihed at have, mens du opholder dig i byen, så du har mulighed for at tage på endags-ture uden for Barcelona.

Lej en bil i Barcelona Lufthavn

Når du ankommer til Barcelona Lufthavn har du rig mulighed for billeje hos flere forskellige biludlejningsselskaber. Derfor kan du med fordel sammeligne priser på billeje på vores hjemmeside, EasyTerra. På den måde kan du finde den helt rigtige bil til din ferie i Spanien.

Hvis du booker hjemmefra, kan du nemt og hurtigt afhente din bil i Barcelona Lufthavn. Alt efter hvilket selskab du gør brug af, vil der være en anelse forskel på proceduren. Typisk vil du dog få udleveret nøgler og ekstraudstyr i én skranke i Barcelona Lufthavn, hvorefter du kan gå ned i parkeringspladsen og afhente din lejebil.

Ved afhentningen, er det vigtigt, at du tjekker bilen for eventuelle skader. Hvis der er skader på bilen, bør du altid tage et billede af disse, så du kan dokumentere, at det er en tidligere fører, der er skyld i skaderne. På den måde slipper du for at hæfte for buler og ridser, som du ikke selv har forårsaget.

Når du har fået din bil i Barcelona lufthavn, er du klar til at opleve Spanien. Barcelona Lufthavn er et godt sted at starte din ferie, da du her er tæt på C31 motorvejen. Fra denne motorvej har du nemlig adgang til hele den Iberiske halvø.

Udforsk Spanien med billeje

Har du booket billeje i Barcelona Lufthavn, er der lagt op til en rigtig god ferie. Fra lufthavnen har du nemlig utrolig mange muligheder for at opleve Spanien, hvad enten du kører ind til byen eller du kører i en helt anden retning.

Mens du stadig befinder dig i nærheden af Barcelona, er det naturligvis oplagt tage et smut ind og kigge på byen. Her kan du blandt andet tage et kig på Sagrada Família tegnet af arkitekten Antoni Gaudí. Denne kirke ses som Gaudís helt store mesterværk, og er derfor bestemt et besøg værd.

Når du først har været et smut forbi Barcelona, kan det være, at du vil køre afsted på en længere tur. Med billeje i Barcelona Lufthavn har du nemlig alle muligheder åbne. Med en lejebil har du for eksempel mulighed for at køre rundt i Madrid-regionen og besøge Madrid, Segovia og Toledo. Med billeje er der rig mulighed for at se kunst og flot arkitektur.

Er du mere til brede sandstrande og historiske monumenter, kan du desuden vælge at køre sydpå. Her er det blandt andet oplagt at besøge byer som Málaga, Sevilla og Granda, hvor du blandt andet finder Alhambra. Med billeje i Spanien er der lagt op til utallige uforglemmelige oplevelser.

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Enterprise
 • Sixt
 • Thrifty
 • Alamo
 • Avis
 • Nizacars
 • Leasys
 • Drivalia
 • Clickrent
 • Record Go
 • Budget
 • OK Mobility
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Centauro
 • Flizzr
 • Keddy By Europcar
 • Goldcar Key'n Go
 • Europcar
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • InterRent
 • FireFly Car Rental
 • National Car Rental
 • Carwiz rent a car
 • CITROEN