Billeje La Palma Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på La Palma Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning La Palma Lufthavn

 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning La Palma
 4. Biludlejning Santa Cruz de la Palma
 5. La Palma Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.2 / 10
Antal anmeldelser: 23
Allan Rasmussen Avis La Palma Lufthavn
“Super sted at leje bil.”

“Super sted at leje bil.”

28-02-2020 07:00
J.t.m. Pepers Thrifty La Palma Lufthavn
“Glad for at have opdaget EasyTerra.”

“"For første gang i dette år har jeg booket en bil gennem EasyTerra. De tilbyder et passende udbud af biler og mulighederne, navnlig med hensyn til forsikring, er gode. Næste gang vil jeg igen booke gennem EasyTerra. Jeg har fortalt mine kolleger til at gøre det samme. "”

25-08-2015 10:33
Ton Polderman Budget La Palma Lufthavn
“Fremragende service og sagsbehandling”

“"God bil, intet besvær. Tanken var angiveligt fuld i starten, men det passede ikke! Ellers OK "”

17-03-2015 11:36

Lokal information om La Palma Lufthavn

La Palma Lufthavn

La Palma Lufthavn ekspederer årligt en million passagerer, men dette antal forventes at vokse i de kommende år, hvilket er grunden til, at lufthavnen er ved at blive udvidet: Et nyt kontroltårn vil blive bygget, landingsbanen vil blive renoveret og en ny terminal vil tilføjes. Arbejdet vil blive afsluttet i 2010, på hvilket tidspunkt lufthavnen vil have en kapacitet på tre millioner passagerer om året.

Lufthavnen ligger otte kilometer fra hovedstaden Santa Cruz de La Palma. Der er busforbindelser hver 30 minutter til hovedstaden gennem Mirador, Salinas og Cancajos.

Der er ingen hoteller i lufthavnen. Det er en lille lufthavn. Der er to (mellemmåltid) barer og der en restaurant. Derudover er der også et par butikker. Husk, at De Kanariske Øer har en særskilt status, hvilket betyder, at der er begrænsninger med hensyn til eksport af alkohol og tobak. Taburiente Rummet tilbyder faciliteter som fax, telefon og computere med internetforbindelse. Rummet, som kan tage imod 25 personer, kan lejes. Der er pengeautomater, og der er børnelegeområder. Lufthavnen er tilgængelige for handicappede.

I luftfartsindustrien er La Palma Lufthavn vist med forkortelserne SPC (IATA lufthavnskode) og GCLA (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside La Palma Lufthavn

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Orlando Rent a Car
 • Thrifty