Om os

Denne hjemmeside ejes og drives af EasyTerra B.V.

EasyTerra Biludlejning er et selvstændigt selskab, der beskæftiger sig med online prissammenligning af udlejningsbiler. På vores hjemmeside sammenligner vi priserne fra flere leverandører, hvilket vil spare dig for en masse tid. EasyTerra samarbejder med store leverandører, såsom Hertz, Europcar, Avis, Budget og Alamo. Vi har også inkluderet et par meget konkurrencedygtige og små selskaber på lokalt plan. På denne måde hjælper vores hjemmesider dig altid til at finde konkurrencedygtige priser uden at miste overblikket over servicekvaliteten.

Grundlæggelse og udvikling

EasyTerra blev grundlagt i 2005 med det formål at skaffe indsigt i markedet for biludlejning på Internettet. Med en voksende mængde af hjemmesider, som oftest tilbyder lignende tjenester, viste det sig, at der var behov for paraply-sider, der giver et klart overblik over de tilgængelige muligheder.

Hjemmesiden er nu tilgængelig på mange forskellige sprog og vi arbejder med talrige leverandører på mere end 7000 steder verden over. Hvert år tager vi os af tusindvis af kunder, hvoraf mange kommer hyppigt tilbage.

Om grundlæggerne

EasyTerra B.V. er en del af WAKR! Holding B.V., en virksomhed, der fokuserer på udvikling af Internet koncepter primært rettet mod businessrejser. Virksomheden har stor erfaring i denne sektor.

Det samlede netværk af hjemmesider servicerer mere end 500000 unikke besøgende hver måned, og dækker en lang række kommercielle produkter og informative forbrugerguides.

EasyTerra B.V. er registreret hos Handelskammeret Leeuwarden, Holland, nummer 01104443.

Over 500.000 kunder er kommet før dig.

Jeg lejede biler gennem EasyTerra flere gange og i forskellige lande og har altid haft en god oplevelse. Vær dog opmærksom på, at for eksempel i Spanien kan du vælge brændstoftype. Alligevel gør denne hjemmeside det meget let at vælge dette.

Maarten Kloppenburg
Leeuwarden, Holland

Jeg vil bare bruge et sted, når jeg sammenligner tilbuddene, og så vidt jeg ved, gør EasyTerra netop det!

Sanneke Arends
Zwolle, Holland