Billeje Houston

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Houston.

Hvorfor reserverer gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Steder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
search_main.worry_free_block.title
  • search_main.worry_free_block.usp.no_worries_deductible
  • search_main.worry_free_block.usp.unlimited_mileage
  • search_main.worry_free_block.usp.top_rated_suppliers
  • search_main.worry_free_block.usp.full_full_fuel_policy

Billeje Houston

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Houston.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Houston

  1. Hjem
  2. Biludlejning USA
  3. Houston
EasyTerra Biludlejning Houston er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 9.1 af 10 Antal kundebedømmelser: 4
Walter Alamo Rent a Car Houston International Lufthavn
“Fremragende”

“Hjemmesiden er god (og) god organiseret. En bil lejes hurtigt og nemt.”

08-12-2014 18:46

Information om Houston

Biludlejning Houston
Biludlejning Houston

Indledning

Houston er den fjerdestørste by i USA. Det er en stor by, der dækker et areal på 1500 kvadratkilometer. Til sammenligning dækker London omtrent det samme areal, men har næsten fire gange flere mennesker! Du skal ikke miste pusten på grund af sin umådelige størrelse, da de fleste af seværdighederne findes i Houston. Downtown og Midtown er byens kulturelle centrum, med berømte balletter og operaer og mange andre teatre. Museerne er bekvemt samlet på Museum District, herunder Contemporary Arts Museum, Museum of Fine Arts, Children's Museum og Museum of Natural Science. Kunne du tænke dig at opleve historiske Houston, tager til The Heights og Sixth Ward.

Befolkning

Houstons befolkning er forholdsvis lille sammenlignet med dets areal. I Houston bor mere end to millioner mennesker. Det er en multikulturel by, mange beboere har deres rødder i Latinamerika, Indien eller Pakistan.

Beliggenhed

Houston ligger i den sydøstlige del af den sydlige delstat Texas, vest for Galveston Bay, som forbindes til den Mexicanske Golf. Om sommeren og om efteråret bliver byen ofte ramt af tropiske storme eller orkaner.

Økonomi

Houstons økonomi er baseret på energi, især olie og gas. Byen er strategisk placeret med hensyn til de vigtigste olie- og gasfelter i den Mexicanske Golf og Texas. Derfor er den petrokemiske industri godt repræsenteret. Anlæggene for olie- og gasudvinding er også bygget i Houston. Bortset fra dette, har Houston også sat fokus på alternative energikilder, som vind og solenergi. Desuden er Houston centrummet for bemandet rumfart hos NASA, for eksempel Mission Control Center ligger ved Lyndon B. Johnson Space Center.

Lufthavne

Byens vigtigste lufthavn – George Bush Intercontinental Lufthavn – ligger 32 kilometer nord for byens centrum. Den ligger lige ved siden af ringene (Beltway 8), i mellem frakørsler IH-45 North og US-59 North. Vejen til lufthavnen er tydeligt angivet.

William P. Hobby Lufthavn er en mindre lufthavn for indenrigsflyvninger, kun elleve kilometer sydøst for byen. Du kan komme til denne lufthavn gennem I-45 South.

Offentlig transport

Houstons letbaner er en lettelse for turister. Denne linje forbinder de største attraktioner i Downtown, Midtown, Museum District og Reliant Park. Desuden er der et omfattende netværk af bybusser.

Trafik og parkering

Befolkning i Houston er – endnu mere end andre amerikanere – afhængig af deres biler. Byrådet tager højde for dette. Byen gennemskæres af store motorveje, og der er to ringveje. Derfor er det nemt at komme fra en del af Houston til den anden. Undtagen selvfølgelig i myldretiden, men det er det samme for andre store byer. Mange veje er betalingsveje (herunder de fleste af ringen Beltway 8).

I centrummet er der mange parkeringspladser, men på hverdage kan det være svært at finde en ledig plads. Alternativt kan du parkere din udlejningsbil på Fannin South Park And Ride-området og fortsætte med offentlig transport.

Hoteller

De fleste af luksus hoteller ligger i Downtown og Uptown/Galleria. I East End finder du flere mellemklasser hoteller og i South Main (herunder Museum District) findes overnatningssteder i alle prisklasser. Husk at Houston er en businessby, og ofte vil du være i stand til at forhandle store rabatter for weekendophold!

Eksterne kilder

For mere information om Houston, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: