Biludlejning Tampa

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Tampa.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Tampa

  1. Hjem
  2. Biludlejning USA
  3. Tampa

EasyTerra Biludlejning Tampa er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 10 af 10 Antal kundebedømmelser: 1
Jan Becker Alamo Rent a Car Tampa Lufthavn
“Leje en bil er nemt”

“"I en årrække har jeg lejet biler til mine ferier gennem EasyTerra. Interfacet er ligetil; der vises omfattende resultater og efter sammenligning af priser og muligheder på konkurrencedygtige steder, ender jeg altid med at komme tilbage og booke med EasyTerra. En fremragende oplevelse indtil videre! "”

10-12-2014 07:11

Information om Tampa

Biludlejning Tampa
Biludlejning Tampa

Indledning

Tampa er en by på den Mexicanske Golf på Floridas østkyst. Det er en attraktiv by med masser af tropisk grønt og smukke strande i nærheden. En af de største attraktioner er Busch Gardens forlystelsespark, som har en stor safaripark i tilknytning til det. Den historiske Ybor City er et et besøg værd både om dagen og om aften. I løbet af dagen for de historiske bygninger og om aften for sine natklubber, barer og restauranter. Omkring Tampa vil du finde mange gode golfbaner.

Befolkning

Tampa har en befolkning på 350.000 indbyggere. Byen er en del af den såkaldte Tampa Bay Area (som omfatter St.Petersburg og Clearwater), hvor cirka 2,7 millioner mennesker bor.

Beliggenhed

Tampa ligger i den vestlige del af Florida, på Tampa Bay, en vig på den Mexicanske Golf. Resten af byområdet ligger på en halvø mellem bugten og den Mexicanske Golf.

Økonomi

Servicebranchen er den vigtigste faktor for den lokale økonomi. Her er banker, forsikringsselskaber og teleselskaber deres kontorer. Havnen er også vigtig: Næsten halvdelen af alle kommercielle skibsfart i Florida går gennem Tampas havn. Desuden spiller turismen en vigtig rolle: Havnen er en vigtig destination for både regionale og internationale krydstogtskibe.

Lufthavne

Lufthavnen ligger elleve kilometer vest for byens centrum, lige på Tampa Bugten. Tampa International Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil. Lufthavnen ligger langs Interstate 275. Frakørslen til lufthavnen er tydeligt angivet.

En alternativ lufthavn er Saint Petersburg Lufthavn, som især anvendes af lavprisflyselskaber.

Offentlig transport

Tampa har fremragende offentlige transport. Der er busser, sporvogne og trolleys. For turister er TECO Streetcar (sporvogn) meget praktisk. Linjen går fra Dick Greco Plaza i byens centrum til Centennial Park i Ybor City. Der er to trolleylinjer. Disse trolleys ligner sporvogne, men rent faktisk er de busser. Den grønne linje kører kun om fredage og om lørdage fra 06:00 til 02:00.

Trafik og parkering

Bortset fra morgen- og aftenmyldretiden, er det ikke svært at køre i en udlejningsbil i Tampa. Gademønster er tydelig og byen gennemskæres af flere motorveje: Interstate 275, Interstate 4, Veterans Expressway (vejafgift) og Leroy Selmon Crosstown Expressway (vejafgift).

Der er flere parkeringsmuligheder i byens centrum. Du kan også parkere på gaden, men vær forsigtig med ikke at overskride parkeringstiden. I nogle distrikter er det gratis at parkere på gaden efter 18:00, i andre distrikter efter midnat. Parkeringspladser kan også være forbeholdt kun til beboere. Vær venlig at læse vejledningen på parkometrene.

Hoteller

Tampa har en bred vifte af hoteller. Både for budget rejsende og for dem, der søger luksuriøs indkvartering, vil være i stand til at finde et egnet værelse. Dog har Tampa meget travlt i løbet af sommeren. I den tid anbefaler vi, at du booker dit hotelværelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Tampa, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Tampa

EasyTerra Biludlejning Tampa sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i USA, men i en anden by end Tampa, klik venligst igennem til Biludlejning USA side, hvor du kan vælge, i hvilken by i USA du ønsker at leje en bil.