• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Anchorage

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Anchorage.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Anchorage

EasyTerra Biludlejning Anchorage er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Anchorage

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Anchorage

Biludlejningstilbud i Anchorage

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Anchorage

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Anchorage

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Anchorage. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • National Car Rental

  9.4 (414)
  Fra kr 637 / dag
 • Alamo

  8.7 (9008)
  Fra kr 635 / dag
 • Enterprise

  8.7 (2032)
  Fra kr 635 / dag
 • Hertz

  8.4 (7097)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  8.2 (6194)
  Fra kr 1689 / dag
 • Budget

  7.6 (9906)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (4522)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Thrifty

  7.4 (5688)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • NÜ Car Rentals

  6.6 (20)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Anchorage?

Biludlejere i og omkring Anchorage

Hvis du søger efter en lejebil i USA, men i en anden by end Anchorage, klik venligst igennem til Biludlejning USA side, hvor du kan vælge, i hvilken by i USA du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Anchorage

EasyTerra Biludlejning Anchorage sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Anchorage

Indledning

Anchorage blev bygget i 1914 i forbindelse med opførelsen af Alaska Railroad. I 1964 blev byen ramt af et stort jordskælv. Derfor er der ikke mange gamle bygninger. Bortset fra nogle museer har byen meget lidt til at tilbyde, men dens omgivelser gør. Anchorage er primært et forsyningssted og porten til den barske Alaska.

Befolkning

Anchorage har næsten 300.000 indbyggere, det betyder næsten halvdelen af Alaskas befolkning.

Beliggenhed

Byen ligger i den sydlige Alaska, på Cook Inlet, en dyb fjord i Stillehavet. Anchorage ligger bare lidt mere mod nord end Oslo, men ikke så langt nordpå som Islands hovedstad Reykjavik. Øst for byen ligger Chugach Mountains, og mod nord ligger bjergene Alaska Range. Når vejret er klart kan du se den snedækkede top af Mount McKinley (6194 meter).

På grund af sin nordlige beliggenhed, er vintrene i Anchorage hårde og somre relativt kolde (mellem 11 og 19 grader celsius i juli).

Økonomi

Den lokale økonomi er baseret på fem søjler: Olie og gas, militær, transport, offentlig administration og turisme. Selv om olie- og gasudvinding foregår langt væk, har olie- og gasselskaberne deres kontorer i Anchorage. Ud over det, er der ikke mindre end tre store militærbaser nær lufthavnen. Lufthavnen er et vigtigt knudepunkt for luftfragt mellem Asien og Nordamerika. En stor del af Alaskas varer kommer gennem havnen. Selv om Juneau er Alaskas hovedstad, er der flere embedsmænd, der bor og arbejder i Anchorage. Desuden er byen porten til resten af Alaska: Anchorage byder velkommen til omkring fire millioner rejsende om året.

Lufthavne

Byens lufthavn ligger omkring syv kilometer sydvest for byens centrum. Ted Stevens Anchorage International Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil. Lufthavnen ligger på International Airport Road, som forbindes til Minnesota Drive. Ruten til lufthavnen er tydeligt angivet på skiltene.

Offentlig transport

Anchorages bus system kaldes PeopleMover. På de fleste strækninger er der kun én bus i timen i begge retninger. Desuden følger chauffører ofte ikke den officielle tidsplan.

Trafik og parkering

Bortset fra byens centrum, er Anchorage en bredt udspændt by. Derfor er en udlejningsbil en ideel transportmiddel. Gaderne, der går fra nord til syd, kaldes Avenue (det begynder med First Avenue i nord), øst-vest forbindelser er kaldet Street (det begynder med A Street). Takket være dette system er det ikke svært at bestemme din position i Anchorage.

De fleste mennesker lejer en bil for at udforske byens omgivelser. Vær opmærksom på, at vejene ofte er beskadiget på grund af det barske vintervejr.

Hoteller

Anchorage har en bred vifte af hoteller i alle prisklasser. Derfor er det ikke svært at finde en egnet indkvartering uden for højsæsonen. De fleste turister opholder sig på hoteller nær Museum of History and Art. Uden for Anchorage, i the Mat-Su Valley, er der mange hytter, kahytter, feriecentre og moteller. Hvis du gerne vil tage til Alaska om sommeren, anbefaler vi at booke dit hotelværelse i forvejen.

Eksterne kilder

For mere information om Anchorage, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  United States Dollar
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  25 - 70 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 - 130 km/h
 • Sprog
  English
 • Populær bilklasse
  Familiebil

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Enterprise
 • Hertz
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • NÜ Car Rentals
 1. Hjem
 2. Biludlejning USA
 3. Biludlejning Anchorage