Billeje Australien

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Australien.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 14. april - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Australien

 1. Hjem
 2. Biludlejning Australien
EasyTerra Biludlejning Australien er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.5 / 10
Antal anmeldelser: 19
Michael Felding
“Udemærket service og meget fin Toyota…”

“Udemærket service og meget fin Toyota rav 4 vi lejede i Australien.”

22-07-2018 19:37
Peter Lammerding
“Fremragende selskab”

“God hjemmeside. Klare betingelser. God service. Tilfreds kunde!”

21-03-2015 15:34
Ron Krancher
“Fremragende erfaring”

“"Vi bookede en bil til Australien gennem deres klar og velorganiseret hjemmeside. Bilen var klar i Melbourne Lufthavn i henhold til den aftalte (og konkurrencedygtige priser) pris. Det var en fremragende 4WD, der havde meget lidt kilometertal og vi nød det grundigt. EasyTerra tilbød os en fremragende aftale. Hilsener, Ron og Hitty Krancher "”

12-03-2015 05:50

Information om Australien

Biludlejning Australien
Biludlejning Australien

Introduktion

Australien: et land såvel som et kontinent. Australien er et fascinerende land med et mangfoldigt landskab. Betagende strande, smukke vandfalde, regnskove såvel som kilometer af tørt land. Australien er et vaskeægte paradis for enhver naturelsker. Opleverer kan rafte på vilde floder, surfe på høje vande eller dykke blandt det storslåede koralrev. Aboriginerne er landets oprindelige beboere. Nu til dags er mindre end 2% af befolkningen Aboriginere. Australien er en samling af forskellige kulturer. Størstedelen af dens indbyggere er af europæisk oprindelse. De første immigranter kom til Australien for mere end to hundrede år siden. Mellem årene 1779 og 1901 var Australien en britisk koloni. Dets officielle navn er Australiens statsforbund.

Historie

I mere end 40.000 år har Australien været beboet af Aboriginere. De er i oprindelse et nomadisk folk fra sydøstasien. De fordelte sig i hundredvis af stammer, som levede spredt ud over hele landet. Nogle stammer strejfede omkring mens andre bosatte sig. 

I det syttende århundrede begyndte nysgerrige europærer at lede efter Australien. Den hollandske kaptajn Willem Jansz var den første europærer til at sætte fod på australsk jord. I 1770 gjorde den britiske kaptajn James Cook krav på det østlige Australien og 18 år senere blev landet en britisk koloni. Australien blev i begyndelsen anvendt som en straffekoloni for britiske fanger. Flere og flere kolonier blev opsat rundt omkring i landet. 

I midten af det nittende århundrede blev guld opdaget i New South Wales og Victoria. Fra det øjeblik af rejste guldgravere fra hele verden til Australien i håb om at blive rige. Selvom landet var i højkonjuktur blev økonomien ramt af en tilbagegang i slutningen af århundredet.  Derfor blev det besluttet at indlemme de seks kolonier under et forbund: Australiens statsforbund.      

Under 1. og 2. verdenskrig støttede Australien dets moderland Storbritannien. Efter 2. verdenskrig kom op i mod to millioner europærer til Australien. De viste sig meget nyttige i landets industri og landbrug. 

I disse dage er Australien et selvstændigt og rigt land med en stærk og konkurrencedygtig økonomi. Den politiske situation er stabil og den professionelle befolkning er veluddannet.  

Samfund og kultur

Australien har omkring 20 millioner indbyggere. Ikke mindre end 70% af befolkningen er af britisk afstammelse. Australien er et af de mest tyndt befolket lande i verden. Befolkingen er spredt ujævnt over landet. De fleste folk lever i det østlige og sydøstlige kyst-areal mellem Melbourne og Brisbane. Queensland er den stat hvor flest Aboriginere bor.  

Immigration spiller en vigtig rolle i Australiens kultur. Siden 1945 er tallet af indbyggere fordoblet. Mange mennesker emigrerer fortsat til det rige kontinent. Foruden Storbritannien kommer de ofte fra Hongkong og New Zealand.    

Til trods for dets adskillige kulturer lader Australien dog til at have en sammenhængende kultur. Australiere er kendt som værende et gæstfrit folkefærd. De nyder livet og elsker sportsgrene. Når du er i Australien vil du helt sikkert høre, at der bliver talt om en "Aussie Barbie". Dette er ikke en dukke, men en grill! Australiere elsker at grille og de inviterer ofte turister med til en bid.    

Engelsk er Australiens officielle sprog. Australsk engelsk har en unik accent og der er specifikke udtryk og forkortelser. 

Rundt regnet er 3/4 af befolkningen kristne. Størstedelen af de kristne tilhører Den romerskkatolske- og anglikanske Kirke. De øvrige australiere er buddister, muslimer, græsk ortodokse, baptister osv. Endeligt er 16% af australierne ikke-religiøse.    

Politisk situation

Australiens statsforbund, normalt refereret til som Australien, er et indskrænket monarki. Forbundsregeringen er skabt af et parlament, som er valgt af folket. Regeringen ledes af premierminister Kevin Rudd fra the Labour Party. Til trods for det faktum at Australien nu til dags er selvstændig er dronningen af Storbritannien, Dronning Elizabeth II, også dronning af Australien.

Der findes tre politiske hovedpartier: "Labour Party", "Liberal Party" og "National Party". Dertil er der adskillige mindre partier. Fra 1966 til 2007 blev landet styret af en sammenslutning af "the Liberal Party" og "the National Party".

Australiens seks stater har hver især deres egne regeringer med en premierminister og en grundlov. Regionalt set har disse regeringer stor indflydelse.    

Økonomi

I det seneste årti overførte Australien sin markedsøkonomi til en internationalt konkurrencedygtig økonomi. I 1990'erne havde Australien et af de hurtigst voksende økonomier i verden, takket være økonomiske reformer som var realiserede i 1980'erne.

Australien har udviklet sig fra værende et dominerende landbrugsland til et land med en rig industri over meget kort tid. Det lader til at det verdensomspændende økonomiske nedfald i de seneste år ikke påvirker Australien specielt meget: ledigheden fortsatte med at falde og eksporten indbragte vigtige indtægter. Australien handler med mange forskellige lande. Dets hovedsaglige eksportpartnere er Japan, Kina, USA, Sydkorea og New Zealand.

Australiens valuta er den australske dollar. En australsk dollar har en cirka værdi på € 0,61. Hvis du beslutter dig for at blive i Australien over en længere periode, bør du anskaffe dig en australsk bankkonto.   

Geografi og klima

Australien har som helhed en landoverflade på næsten 8 millioner kvadratmeter. Størstedelen af landet (3/4!) er ørken. Australien er som det tøreste kontinent i verden kun overgået af Antarktis. Australierne kalder ørken "the outback". I landets centrum, i midten af outbacken, er der berømte bjerge og klipper såsom Uluru (Ayers Rock) og Kata Tjuta (Mount Olga). I det nordøstlige af Australien findes der pragtfulde regnskove, som huser mange dyrearter. Australiens kystlinje er 34218 kilometer lang. Australien er i besiddelse af verdens største koralrev: the Great Barrier Reef.   

De to største byer i Australien er Sydney og Melbourne. De huser tilsammen 40% af alle australiere. De andre større byer er Adelaide, Brisbane, Hobart, Perth, Darwin, Alice Springs og Broome. Australiens hovedstad er Canberra, hvor du vil finde vigtige regeringsbygninger og monumenter.

Takket være dets enorme overflade har Australien mange klimazoner. Den nordlige del har tropisk klima. Outbacken har ørken klima med varme dage og kolde nætter. Sydøst og sydvest har moderate klimaer. Husk på sommer -og vinter Australien! For at opleve den australske sommer må du besøge landet mellem december og februar, hvorimod det er vinter i landet mellem juni og august. 

Trafik og infrastruktur

Lange afstande kan hurtigst tilbagelægges med fly. Der er mange interne flyafgange og alle større byer har lufthavne. De fleste internationale flyafgange lander i Sydney lufthavn. Andre lufthavne inkluderer Melbourne lufthavn, Cairns lufthavn og Perth lufthavn. 

Der er også et omfattende busnetværk. At rejse med bus er temmelig billigt. Busselskaber som Greyhound, McCafferty's og Premier vil tage dig overalt og til alle de interessante steder.   

Jernbanenetværket  er ikke ligeså omfattende som bus netværket. Derimod er rejse med tog behageligt og tillader dig at nyde de vidunderlige landskaber. Togets hovedruter er fra Perth til Sydney og Melbourne (via Adelaide) og fra Adelaide til Darwin.

Den bedste måde at rejse på er i bil. Først og fremmest tillader bilen dig mere frihed. Dertil tillader den dig, at besøge flere fjerne områder. På grund af de lange afstande er det vigtigt, at du er sikker på, du har nok brændstof. Du skal have et internationalt kørekort for at køre bil i Australien.

Mad og drikke

Storbritanniens koloniindflydelse er at finde i det australske køkken. Det betyder det er almindeligt, at kunne bestille en engelsk morgenmad. Derudover er Australien også berømt for deres "barbie". Du vil ikke kun kunne bestille grillkød i restauranter, da der også er offentlige grille på parkeringspladser og på campingpladser. Selvfølgelig skal kødelskere prøve at smage kænguru -og krokodille kød. 

Restauranter i Australien er forholdsvist billige. Dette har noget at gøre med det faktum at restauranterne tillader folk at medbringe egen drikkelse: "Bring Your Own" eller "BYO". Dette gør det billigere at spise ude. Drikkepenge er ikke almindeligt, men det er påskønt. Drikkepenge på omkring 10% er rimeligt. 

Australiere elsker at drikke, så du kan derfor nyde øl og vin overalt. Minimumsalderen for køb og nydelse af alkohol er 18 år.

Tidszoner

Australien har tre forskellige tidszoner: Eastern Standard Time (GMT+10), Central Australian Time (GMT+9,5) og Western Standard Time (GMT+8). De fleste stater har dagslys sparetid, med undtagelse af nogle stater, såsom Queensland.

Husly

Australien er indstillet på turisme og du vil ikke mangle et sted at sove. Du kan vælge luksusen som hoteller tilbyder, men der er også mange campingpladser. De er billige og giver dig chancen for at nyde de smukke omgivelser. Mange turister bor på hosteller. Der er gode forsyninger og værelsestyperne er mangfoldige. Du kan dele et værelse med 12 andre backpackere eller have et værelse for dig selv. På grænsen af byer og småbyer finder du moteller. Motellet er et godt valg, hvis du rejser i bil  Afslutningsvist kan du tilbringe dine nætter på en vaskeægte "Aussie bondegård" og opleve Australiens unikke atmosfære ude på landet. Ofte kan du endda hjælpe til på bondegården og lære at genne får eller kvæg sammen. Dette er en mulighed du ikke vil gå glip af!

Eksterne kilder

For yderligere information omkring Australien henviser vi dig til Google og de efterfølgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Ace Rental Cars
 • Alamo Rent a Car
 • Apollo Car Rental
 • Avis
 • Bargain Car Rentals
 • Britz Motorhomes
 • Budget
 • Eaglerider
 • East Coast Car Rentals
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • KEA Campers
 • Keddy By Europcar
 • M2000 Car Rental
 • Mighty Cars & Campers
 • Red Spot Car Rental
 • Thrifty

Alle byer i Australien

EasyTerra Biludlejning Australien sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende byer: