• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Australien

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Australien.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Australien

EasyTerra Biludlejning Australien er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Australien

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Australien

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker
Elbil

Hvornår skal man reservere en udlejningsbil i Australien

Biludlejningslokaliteter i Australien

EasyTerra Biludlejning sammenligner priserne på billeje på nedenstående destinationer

Adelaide Airlie Beach Albany Albany, WA Albury Albury, NSW Alexandria Alice Springs Armidale Artarmon Ascot Ayers Rock Bairnsdale Ballarat Ballina Balwyn Bassendean Bathurst Bendigo Blackburn Blacktown Boondall Brisbane Broken Hill Brookvale Broome Brunswick Heads Bunbury Bundaberg Burnie Busselton Byron Bay Caboolture Cairns Campbelltown Canberra Capalaba Carnarvon Castle Hill Cessnock Charleville Cheltenham Chinchilla Clayton Coburg Coffs Harbour Collie Coober Pedy Coolangatta Cooma Croydon Dandenong Darling Harbour Darwin Dee Why Derby Devonport Dubbo Emerald Esperance Essendon Exmouth Exmouth Gulf Footscray Frankston Fremantle Fyshwick Geelong Gepps Cross Geraldton Gladstone Gold Coast Gosford Grafton Griffith Gunnedah Hamilton Hastings Hendra Hervey Bay Hobart Hoppers Crossing Horsham Hurstville Ipswitch Kalgoorlie Karratha Katherine Kenmore Kingscote Kununurra Launceston Leeton Lismore Liverpool Logan City Longreach Mackay Maidstone Maitland Malvern Maroochydore Maryborough Mayfield Melbourne Merimbula Mildura Milperra Mitcham Moorabbin Moranbah Morayfield Moree Mount Barker Mount Gambier Mount Isa Mudgee Narrabri Newcastle Newman Noosa Heads Nowra Olympic Dam Orange Osborne Park Paraburdoo Parkes Parramatta Penneshaw Penrith Perth Plympton Port Augusta Port Douglas Port Hedland Port Lincoln Port Macquarie Portland Preston Prosperine Pyrmont Redcliffe Richmond Rockhampton Rocklea Roma Sale Shepparton Singleton South Melbourne South Yarra Springwood St Kilda Strathpine Surfers Paradise Sydney Tamworth Taree Taren Point Tingalpa Toowoomba Townsville Traralgon Tullamarine Tumut Ulladulla Victor Harbor Wagga Wagga Wangaratta Warragul Weipa Welshpool Werribee West Ryde Whyalla Wollongong Yulara
Biludlejning Australien

Information om Australien

Australien oplever du bedst med en lejet bil. EasyTerra Biludlejning har ca. 286 afhentningslokaliteter i Australien. Der er således altid en afhentningslokalitet i nærheden af dit bestemmelsessted.

Introduktion

Australien: et land såvel som et kontinent. Australien er et fascinerende land med et mangfoldigt landskab. Betagende strande, smukke vandfalde, regnskove såvel som kilometer af tørt land. Australien er et vaskeægte paradis for enhver naturelsker. Opleverer kan rafte på vilde floder, surfe på høje vande eller dykke blandt det storslåede koralrev. Aboriginerne er landets oprindelige beboere. Nu til dags er mindre end 2% af befolkningen Aboriginere. Australien er en samling af forskellige kulturer. Størstedelen af dens indbyggere er af europæisk oprindelse. De første immigranter kom til Australien for mere end to hundrede år siden. Mellem årene 1779 og 1901 var Australien en britisk koloni. Dets officielle navn er Australiens statsforbund.

Historie

I mere end 40.000 år har Australien været beboet af Aboriginere. De er i oprindelse et nomadisk folk fra sydøstasien. De fordelte sig i hundredvis af stammer, som levede spredt ud over hele landet. Nogle stammer strejfede omkring mens andre bosatte sig. 

I det syttende århundrede begyndte nysgerrige europærer at lede efter Australien. Den hollandske kaptajn Willem Jansz var den første europærer til at sætte fod på australsk jord. I 1770 gjorde den britiske kaptajn James Cook krav på det østlige Australien og 18 år senere blev landet en britisk koloni. Australien blev i begyndelsen anvendt som en straffekoloni for britiske fanger. Flere og flere kolonier blev opsat rundt omkring i landet. 

I midten af det nittende århundrede blev guld opdaget i New South Wales og Victoria. Fra det øjeblik af rejste guldgravere fra hele verden til Australien i håb om at blive rige. Selvom landet var i højkonjuktur blev økonomien ramt af en tilbagegang i slutningen af århundredet.  Derfor blev det besluttet at indlemme de seks kolonier under et forbund: Australiens statsforbund.      

Under 1. og 2. verdenskrig støttede Australien dets moderland Storbritannien. Efter 2. verdenskrig kom op i mod to millioner europærer til Australien. De viste sig meget nyttige i landets industri og landbrug. 

I disse dage er Australien et selvstændigt og rigt land med en stærk og konkurrencedygtig økonomi. Den politiske situation er stabil og den professionelle befolkning er veluddannet.  

Samfund og kultur

Australien har omkring 20 millioner indbyggere. Ikke mindre end 70% af befolkningen er af britisk afstammelse. Australien er et af de mest tyndt befolket lande i verden. Befolkingen er spredt ujævnt over landet. De fleste folk lever i det østlige og sydøstlige kyst-areal mellem Melbourne og Brisbane. Queensland er den stat hvor flest Aboriginere bor.  

Immigration spiller en vigtig rolle i Australiens kultur. Siden 1945 er tallet af indbyggere fordoblet. Mange mennesker emigrerer fortsat til det rige kontinent. Foruden Storbritannien kommer de ofte fra Hongkong og New Zealand.    

Til trods for dets adskillige kulturer lader Australien dog til at have en sammenhængende kultur. Australiere er kendt som værende et gæstfrit folkefærd. De nyder livet og elsker sportsgrene. Når du er i Australien vil du helt sikkert høre, at der bliver talt om en "Aussie Barbie". Dette er ikke en dukke, men en grill! Australiere elsker at grille og de inviterer ofte turister med til en bid.    

Engelsk er Australiens officielle sprog. Australsk engelsk har en unik accent og der er specifikke udtryk og forkortelser. 

Rundt regnet er 3/4 af befolkningen kristne. Størstedelen af de kristne tilhører Den romerskkatolske- og anglikanske Kirke. De øvrige australiere er buddister, muslimer, græsk ortodokse, baptister osv. Endeligt er 16% af australierne ikke-religiøse.    

Politisk situation

Australiens statsforbund, normalt refereret til som Australien, er et indskrænket monarki. Forbundsregeringen er skabt af et parlament, som er valgt af folket. Regeringen ledes af premierminister Kevin Rudd fra the Labour Party. Til trods for det faktum at Australien nu til dags er selvstændig er dronningen af Storbritannien, Dronning Elizabeth II, også dronning af Australien.

Der findes tre politiske hovedpartier: "Labour Party", "Liberal Party" og "National Party". Dertil er der adskillige mindre partier. Fra 1966 til 2007 blev landet styret af en sammenslutning af "the Liberal Party" og "the National Party".

Australiens seks stater har hver især deres egne regeringer med en premierminister og en grundlov. Regionalt set har disse regeringer stor indflydelse.    

Økonomi

I det seneste årti overførte Australien sin markedsøkonomi til en internationalt konkurrencedygtig økonomi. I 1990'erne havde Australien et af de hurtigst voksende økonomier i verden, takket være økonomiske reformer som var realiserede i 1980'erne.

Australien har udviklet sig fra værende et dominerende landbrugsland til et land med en rig industri over meget kort tid. Det lader til at det verdensomspændende økonomiske nedfald i de seneste år ikke påvirker Australien specielt meget: ledigheden fortsatte med at falde og eksporten indbragte vigtige indtægter. Australien handler med mange forskellige lande. Dets hovedsaglige eksportpartnere er Japan, Kina, USA, Sydkorea og New Zealand.

Australiens valuta er den australske dollar. En australsk dollar har en cirka værdi på € 0,61. Hvis du beslutter dig for at blive i Australien over en længere periode, bør du anskaffe dig en australsk bankkonto.   

Geografi og klima

Australien har som helhed en landoverflade på næsten 8 millioner kvadratmeter. Størstedelen af landet (3/4!) er ørken. Australien er som det tøreste kontinent i verden kun overgået af Antarktis. Australierne kalder ørken "the outback". I landets centrum, i midten af outbacken, er der berømte bjerge og klipper såsom Uluru (Ayers Rock) og Kata Tjuta (Mount Olga). I det nordøstlige af Australien findes der pragtfulde regnskove, som huser mange dyrearter. Australiens kystlinje er 34218 kilometer lang. Australien er i besiddelse af verdens største koralrev: the Great Barrier Reef.   

De to største byer i Australien er Sydney og Melbourne. De huser tilsammen 40% af alle australiere. De andre større byer er Adelaide, Brisbane, Hobart, Perth, Darwin, Alice Springs og Broome. Australiens hovedstad er Canberra, hvor du vil finde vigtige regeringsbygninger og monumenter.

Takket være dets enorme overflade har Australien mange klimazoner. Den nordlige del har tropisk klima. Outbacken har ørken klima med varme dage og kolde nætter. Sydøst og sydvest har moderate klimaer. Husk på sommer -og vinter Australien! For at opleve den australske sommer må du besøge landet mellem december og februar, hvorimod det er vinter i landet mellem juni og august. 

Trafik og infrastruktur

Lange afstande kan hurtigst tilbagelægges med fly. Der er mange interne flyafgange og alle større byer har lufthavne. De fleste internationale flyafgange lander i Sydney lufthavn. Andre lufthavne inkluderer Melbourne lufthavn, Cairns lufthavn og Perth lufthavn. 

Der er også et omfattende busnetværk. At rejse med bus er temmelig billigt. Busselskaber som Greyhound, McCafferty's og Premier vil tage dig overalt og til alle de interessante steder.   

Jernbanenetværket  er ikke ligeså omfattende som bus netværket. Derimod er rejse med tog behageligt og tillader dig at nyde de vidunderlige landskaber. Togets hovedruter er fra Perth til Sydney og Melbourne (via Adelaide) og fra Adelaide til Darwin.

Den bedste måde at rejse på er i bil. Først og fremmest tillader bilen dig mere frihed. Dertil tillader den dig, at besøge flere fjerne områder. På grund af de lange afstande er det vigtigt, at du er sikker på, du har nok brændstof. Du skal have et internationalt kørekort for at køre bil i Australien.

Mad og drikke

Storbritanniens koloniindflydelse er at finde i det australske køkken. Det betyder det er almindeligt, at kunne bestille en engelsk morgenmad. Derudover er Australien også berømt for deres "barbie". Du vil ikke kun kunne bestille grillkød i restauranter, da der også er offentlige grille på parkeringspladser og på campingpladser. Selvfølgelig skal kødelskere prøve at smage kænguru -og krokodille kød. 

Restauranter i Australien er forholdsvist billige. Dette har noget at gøre med det faktum at restauranterne tillader folk at medbringe egen drikkelse: "Bring Your Own" eller "BYO". Dette gør det billigere at spise ude. Drikkepenge er ikke almindeligt, men det er påskønt. Drikkepenge på omkring 10% er rimeligt. 

Australiere elsker at drikke, så du kan derfor nyde øl og vin overalt. Minimumsalderen for køb og nydelse af alkohol er 18 år.

Tidszoner

Australien har tre forskellige tidszoner: Eastern Standard Time (GMT+10), Central Australian Time (GMT+9,5) og Western Standard Time (GMT+8). De fleste stater har dagslys sparetid, med undtagelse af nogle stater, såsom Queensland.

Husly

Australien er indstillet på turisme og du vil ikke mangle et sted at sove. Du kan vælge luksusen som hoteller tilbyder, men der er også mange campingpladser. De er billige og giver dig chancen for at nyde de smukke omgivelser. Mange turister bor på hosteller. Der er gode forsyninger og værelsestyperne er mangfoldige. Du kan dele et værelse med 12 andre backpackere eller have et værelse for dig selv. På grænsen af byer og småbyer finder du moteller. Motellet er et godt valg, hvis du rejser i bil  Afslutningsvist kan du tilbringe dine nætter på en vaskeægte "Aussie bondegård" og opleve Australiens unikke atmosfære ude på landet. Ofte kan du endda hjælpe til på bondegården og lære at genne får eller kvæg sammen. Dette er en mulighed du ikke vil gå glip af!

Eksterne kilder

For yderligere information omkring Australien henviser vi dig til Google og de efterfølgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Australian dollar
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  100 - 130 km/h
 • Sprog
  English
 • Populær bilklasse
  Firehjulstrækker

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Hertz
 • Europcar
 • Enterprise
 • Avis
 • Budget
 • Bargain Car Rentals
 • Alamo
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • East Coast Car Rentals
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Goldcar
 • Ace Rental Cars
 • ACE Rent-a-car
 • Travel Car
 • Mighty Cars & Campers
 • Britz Motorhomes
 • Carwiz rent a car
 • Flizzr
 • Green Motion
 • Easirent
 • Alpha Car Hire
 • Drivalia
 • FireFly Car Rental
 • NÜ Car Rentals
 • M2000 Car Rental
 • Apollo Car Rental
 • National Car Rental
 1. Hjem
 2. Biludlejning Australien