Biludlejning Orlando

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Orlando.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Orlando

  1. Hjem
  2. Biludlejning USA
  3. Orlando

EasyTerra Biludlejning Orlando er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 9.5 af 10 Antal kundebedømmelser: 3
Vibeke Søgaard Madsen Alamo Rent a Car Orlando International Lufthavn
“Virkede upåklageligt..”

“Virkede upåklageligt... nem og overskuelig booking”

25-07-2017 06:24
Natascha Van Gurp Alamo Rent a Car Orlando International Lufthavn
“Altid godt organiseret.”

“"Jeg havde aldrig nogen problemer med EasyTerra. Det er rart, at du kan arrangere alle forsikringer på forhånd og på denne måde kan undgå uventede overraskelser. "”

17-09-2015 10:26
Henk Van Blerk Alamo Rent a Car Orlando International Lufthavn
“Hvad du ser, er hvad du får!”

“"Simpelthen tydeligt; du ved præcis, hvad du skal forvente, når du lejer din bil! Ingen skjulte omkostninger og fuld dækning, hvis det er det du ønsker. Jeg tror, at jeg har reserveret 6 gange gennem EasyTerra nu, og har altid været fuldt ud tilfreds! Jeg anbefaler altid EasyTerra til min familie og venner, idet det sparer en masse penge! Bare gør det! "”

10-03-2015 14:21

Information om Orlando

Biludlejning Orlando
Biludlejning Orlando

Introduktion

Orlando i den amerikanske Florida stat er kendt først og fremmest på grund af nærliggende forlystelsespark Disney World. Der er også andre forlystelsesparker, ligesom Sea World, Universal-film studie filmkompleks og krokodille park Gatorland, en af de ældste attraktioner i Orlando. Byen selv er populær frem for alt som en shopping paradis. I det omkringliggende område er der mange søer.

Befolkning

Byen selv har kun 215.000 indbyggere, men omkring Orlando er der omfattende forstæder med i alt 2 millioner indbyggere. Ligesom andre byer i Florida, Orlando har en betydelig latinamerikansk befolkning ('Hispanics'), især fra Puerto Rico.

Beliggenhed

Orlando er beliggende i centrum af Florida staten i den sydøstlige del af USA. Dens placering var afgørende for beslutningen om at åbne Disney World her: Orlando er mindre plaget af orkaner end kystnære byer som Tampa i Miami.

Økonomi

Turisme er den vigtigste indtægtskilde for Orlando. Hvert år tiltrækker byen 50 millioner indenlandske og udenlandske besøgende, der tiltrækkes mest af alt til forlystelsesparkerne. Byen arrangerer også mange konferencer og udstillinger på Orlando County Convention Centre (200.000 kvadrat meter). Der er også nogle luft- og rumfartsindustri, samt fabrikanter af computer software og hardware.

Lufthavne

Orlando International Lufthavn ligger 10 kilometer mod sydøst for byen. Det har direkte forbindelser til byer i Amerika og Europa. Fra lufthavnen er der pendulbusforbindelser til byens centrum og til de vigtigste attraktioner. Disney World har sin egen pendulservice, Magical Express. Der er også en tog forbindelse. Hvis du ønsker at besøge de vigtigste attraktioner med udlejningsbil, tag lufthavnens Nord Afkørsel og følg SR 528 Vest til International Drive. Disney World kan nås ved at tage Syd Afkørsel til SR 417 Syd. Fra Afkørsel 5 følger du SR 536 lige til Disney. I begge tilfælde er der betalingsbokse. 

Mod nord for byen ligger Orlando Sanford International Lufthavn. Ud over indenlandske flyvninger er der chartrede fly til byer i Storbritannien og Irland. Andre europæiske byer betjenes af Icelandair, gennem Reykjavik.

Orlando Executive Lufthavn ligger kun tre kilometer mod øst for byens centrum. Som navnet antyder, er lufthavnen brugt af forretningsrejsende på indenrigsflyvninger.

Offentlig transport

Der er et omfattende busnetværk med mere end 60 linjer, der drives af Lynx Bus Service. Den centrale busstation er på Livingstone Street. Herfra er der også en gratis bus til byens centrum (Lymmo Bus). Attraktionerne langs International Drive og Universal Drive betjenes af I-Ride Trolley. Denne bus kører relativt langsomt fordi trafikken på disse veje er normalt meget travlt. 

Greyhound busstationen er beliggende i et industriområde (555 N John Young allé). Fra denne terminal er der busforbindelser til de vigtigste attraktioner. Fra Amtrak stationen (1400 Sligh boulevard) er der tog til Miami og andre amerikanske byer. Sanford, nord for Orlando, er udgangspunktet for en biltur til Lorton i Virginia, ikke langt fra den amerikanske hovedstad Washington.

Trafik og parkering

Den vigtigste vej, som går lige igennem Miami er Interstate 4, som forbinder Daytona Beach (90 kilometer mod nordøst), med Tampa i sydvest. I centrum af Orlando krydser denne vej East-West Expressway (SR 408). De vigtigste attraktioner er alle placeret på International Drive, som løber parallelt med Interstate 4. I de seneste år er trafikken i byen blevet mere overbelastede. I 2009, et pendle jernbane vil være klar til brug, som forhåbentlig vil lette overbelastningen.

Alle de største attraktioner har store parkeringspladser, hvor du ikke behøver at betale for, hvis du overnatter på et hotel på forlystelsesparken. I så fald transport mellem de forskellige attraktioner er også gratis, men værelserne på disse hoteller er ret dyr.

Hoteller

Der er mange hoteller i og omkring Orlando: Bortset fra Las Vegas har Orlando det største antal hoteller i alle byer i USA. Mange mennesker kommer til byen for at se Disney World. Bortset fra de hoteller på forlystelsesparkerne selv, kan du også bo på et af de hoteller langs International Drive eller i Kissimmee. Husk at booke dit hotelværelse i god tid (fra flere måneder op til et år!), hvis du ønsker at forblive tæt på Orlandos største attraktioner.

Eksterne kilder

For mere information om Orlando, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: