• 6.7 / 10 Antal anmeldelser: 236
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Orlando

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Orlando.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Orlando

EasyTerra Biludlejning Orlando er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Orlando

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Orlando
 • For eksempel: Fiat 500
  Mini klasse
  For eksempel: Fiat 500
 • Populær klasse
  For eksempel: Ford Fiesta
  Økonomi klasse
  For eksempel: Ford Fiesta
 • For eksempel: Nissan Versa
  Kompakt klasse
  For eksempel: Nissan Versa
 • For eksempel: Toyota Corolla
  Mellemklasse klasse
  For eksempel: Toyota Corolla
 • For eksempel: Chevrolet Cruze
  Standard klasse
  For eksempel: Chevrolet Cruze
 • For eksempel: Toyota Camry
  Familiebil klasse
  For eksempel: Toyota Camry
 • For eksempel: Wild Card
  Luksus klasse
  For eksempel: Wild Card
 • For eksempel: Kia Sportage
  Firehjulstrækker klasse
  For eksempel: Kia Sportage

Biludlejningsfirmaer i Orlando

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Orlando. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.
 • Enterprise
  8.9 (1580)
  Fra / dag
 • Alamo
  8.7 (7327)
  Fra / dag
 • National Car Rental
  8.6 (361)
  Fra / dag
 • Hertz
  8.1 (5595)
  Fra / dag
 • Avis
  7.8 (4819)
  Fra / dag
 • Thrifty
  7.7 (4398)
  Fra / dag
 • Dollar Rent a Car
  7.6 (3559)
  Fra / dag
 • Sixt
  7.3 (2406)
  Fra / dag
 • Payless Car Rental
  7.2 (451)
  Fra / dag
 • Budget
  7.1 (8345)
  Fra / dag
 • Economy Car Rental Aruba
  7 (5)
  Fra / dag
 • Fox Rent A Car
  6.9 (10)
  Fra / dag
 • Ace Rental Cars
  6.8 (12)
  Fra / dag
 • Easirent
  6.4 (472)
  Fra / dag
De viste priser er dagspriser baseret på en lejeperiode på mindst 7 dage. Skatter og yderligere omkostninger for ekstraudstyr kan forekomme. Klik venligst her for nærmere information om disse omkostninger.

Seneste anmeldelser

6.7 / 10 Antal anmeldelser: 236

Hvornår vil du reservere en lejebil i Orlando?

Gennemsnitlig dagspris pr. måned

Biludlejere i og omkring Orlando

Hvis du søger efter en lejebil i USA, men i en anden by end Orlando, klik venligst igennem til Biludlejning USA side, hvor du kan vælge, i hvilken by i USA du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Orlando

EasyTerra Biludlejning Orlando sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

1000 Car Care Drive
11805 Research Pkwy
1233 W Sand Lake Rd #5
1751 Hotel Plaza Blvd
1900 Buena Vista Drive
2125 West Landstreet Road
2195 West Colonial Dr
2305 Hotel Plaza Blvd.
306 N. Rosalind Ave.
5905 Kirkman Road
600 N Lake Destiny Dr.
6363 E. Colonial Drive
8250 Jamaican Ct
8978 International Drive
Disney Car Care Location
Disney World-Kissimmee
Hyatt Grand Cypress
Marriott Grande Lakes
Radisson Worldgate Resort
Renaissance Resort
West Colonial
Wyndham Orlando Resort

Information om Orlando

Introduktion

Orlando i den amerikanske Florida stat er kendt først og fremmest på grund af nærliggende forlystelsespark Disney World. Der er også andre forlystelsesparker, ligesom Sea World, Universal-film studie filmkompleks og krokodille park Gatorland, en af de ældste attraktioner i Orlando. Byen selv er populær frem for alt som en shopping paradis. I det omkringliggende område er der mange søer.

Befolkning

Byen selv har kun 215.000 indbyggere, men omkring Orlando er der omfattende forstæder med i alt 2 millioner indbyggere. Ligesom andre byer i Florida, Orlando har en betydelig latinamerikansk befolkning ('Hispanics'), især fra Puerto Rico.

Beliggenhed

Orlando er beliggende i centrum af Florida staten i den sydøstlige del af USA. Dens placering var afgørende for beslutningen om at åbne Disney World her: Orlando er mindre plaget af orkaner end kystnære byer som Tampa i Miami.

Økonomi

Turisme er den vigtigste indtægtskilde for Orlando. Hvert år tiltrækker byen 50 millioner indenlandske og udenlandske besøgende, der tiltrækkes mest af alt til forlystelsesparkerne. Byen arrangerer også mange konferencer og udstillinger på Orlando County Convention Centre (200.000 kvadrat meter). Der er også nogle luft- og rumfartsindustri, samt fabrikanter af computer software og hardware.

Lufthavne

Orlando International Lufthavn ligger 10 kilometer mod sydøst for byen. Det har direkte forbindelser til byer i Amerika og Europa. Fra lufthavnen er der pendulbusforbindelser til byens centrum og til de vigtigste attraktioner. Disney World har sin egen pendulservice, Magical Express. Der er også en tog forbindelse. Hvis du ønsker at besøge de vigtigste attraktioner med udlejningsbil, tag lufthavnens Nord Afkørsel og følg SR 528 Vest til International Drive. Disney World kan nås ved at tage Syd Afkørsel til SR 417 Syd. Fra Afkørsel 5 følger du SR 536 lige til Disney. I begge tilfælde er der betalingsbokse. 

Mod nord for byen ligger Orlando Sanford International Lufthavn. Ud over indenlandske flyvninger er der chartrede fly til byer i Storbritannien og Irland. Andre europæiske byer betjenes af Icelandair, gennem Reykjavik.

Orlando Executive Lufthavn ligger kun tre kilometer mod øst for byens centrum. Som navnet antyder, er lufthavnen brugt af forretningsrejsende på indenrigsflyvninger.

Offentlig transport

Der er et omfattende busnetværk med mere end 60 linjer, der drives af Lynx Bus Service. Den centrale busstation er på Livingstone Street. Herfra er der også en gratis bus til byens centrum (Lymmo Bus). Attraktionerne langs International Drive og Universal Drive betjenes af I-Ride Trolley. Denne bus kører relativt langsomt fordi trafikken på disse veje er normalt meget travlt. 

Greyhound busstationen er beliggende i et industriområde (555 N John Young allé). Fra denne terminal er der busforbindelser til de vigtigste attraktioner. Fra Amtrak stationen (1400 Sligh boulevard) er der tog til Miami og andre amerikanske byer. Sanford, nord for Orlando, er udgangspunktet for en biltur til Lorton i Virginia, ikke langt fra den amerikanske hovedstad Washington.

Trafik og parkering

Den vigtigste vej, som går lige igennem Miami er Interstate 4, som forbinder Daytona Beach (90 kilometer mod nordøst), med Tampa i sydvest. I centrum af Orlando krydser denne vej East-West Expressway (SR 408). De vigtigste attraktioner er alle placeret på International Drive, som løber parallelt med Interstate 4. I de seneste år er trafikken i byen blevet mere overbelastede. I 2009, et pendle jernbane vil være klar til brug, som forhåbentlig vil lette overbelastningen.

Alle de største attraktioner har store parkeringspladser, hvor du ikke behøver at betale for, hvis du overnatter på et hotel på forlystelsesparken. I så fald transport mellem de forskellige attraktioner er også gratis, men værelserne på disse hoteller er ret dyr.

Hoteller

Der er mange hoteller i og omkring Orlando: Bortset fra Las Vegas har Orlando det største antal hoteller i alle byer i USA. Mange mennesker kommer til byen for at se Disney World. Bortset fra de hoteller på forlystelsesparkerne selv, kan du også bo på et af de hoteller langs International Drive eller i Kissimmee. Husk at booke dit hotelværelse i god tid (fra flere måneder op til et år!), hvis du ønsker at forblive tæt på Orlandos største attraktioner.

Eksterne kilder

For mere information om Orlando, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  United States Dollar
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  25 - 70 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 - 130 km/h
 • Sprog
  English
 • Populær bilklasse
  suv
 • Populære udlejningsfirmaer
  Alamo

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Enterprise
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Avis
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Payless Car Rental
 • Budget
 • Economy Car Rental Aruba
 • Fox Rent A Car
 • Ace Rental Cars
 • Easirent
 1. Hjem
 2. Biludlejning USA
 3. Biludlejning Orlando