Billeje Fuerteventura

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Fuerteventura.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Op til 20% rabat hos mange leverandører og destinationer Gælder indtil torsdag 5. november
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Fuerteventura

 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning Fuerteventura
EasyTerra Biludlejning Fuerteventura er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.2 / 10
Antal anmeldelser: 27
Nicolaas Avis Fuerteventura Lufthavn
“Konkurrencedygtige priser, klar side, god service”

“Vi bookede gennem EasyTerra to gange nu og alt gik fint. Vi valgte EasyTerra på grund af de gode priser. Vi har også talt med dem over telefonen én gang, og vi havde en behagelig samtale. Fair rådgivning om de forskellige udlejningsfirmaer og deres forsikringspolicer.”

26-05-2015 17:58

Information om Fuerteventura

Introduktion

Fuerteventura er den næststørste Kanariske Ø (som hører til Spanien). Navnet betyder 'stærk vind', og øens klima er forskelligt fra de andre øer. Der er ofte en kold vind (Gota Fria), vekslende med en varm vind fra Sahara (Calima). Vinden gør øen til et paradis for surfere. Der er smukke strande, men øens indre er stenet, ufrugtbar og tør.

Befolkning

Øen har kun 45.000 indbyggere, hvilket gør den til det mest tyndt befolkede af De Kanariske Øer. Mere end halvdelen af befolkningen bor på øens hovedstad, Puerto del Rosario (som i øvrigt ikke er særlig attraktivt) på østkysten.

Beliggenhed

Fuerteventura er omkring 100 kilometer lang og 5 - 30 kilometer bred. Det er beliggende på mindre end 100 kilometer fra kysten af Marokko. Øen er beliggende i den østlige del af Gran Canaria og i sydvest for Lanzarote. De vigtigste turiststeder er Corralejo i nord og Morro del Jable i den sydlige landspids Jandia. Lige i nord for Corralejo ligger den lille ø Los Lobos med en 127 meter høj vulkan. Central på øen ligger den gamle hovedstad Betancuria, den ældste by på øen med en smuk katedral, Kirken Santa Maria. Det arkæologiske og etnografiske museum (Museo Arqueologico y Etnografico) er også et godt besøg værd.

Økonomi

Ligesom de øvrige Kanariske Øer, Fuerteventura også i høj grad afhænger af turisme. Hertil kommer, at husdyrhold er en vigtig søjle, hvilket kan tydeligt ses på øen: Der er geder overalt, der er avlet for deres kød og mælk. Tomater og kartofler også dyrkes. Havnen i Puerto del Rosario spiller en (beskeden) rolle i den lokale økonomi. 

Lufthavne

Lufthavnen i Fuerteventura er placeret på kun fem kilometer til syd for hovedstaden Puerto del Rosario i nærheden af turistcentrum i Caleta de Fuste. Lufthavnen er beliggende på hovedvejen FV-1. På en søjle i nærheden af taxaholdeplads er der fastsats satser på forskellige destinationer på øen. Der er pendulbusser til hovedstaden, Caleta de Fuste og Morro del Jable.
Det er sandsynligt, at inden for et par år en anden lufthavn vil blive åbnet i den sydlige del af øen.

Offentlig transport

Selv om den offentlige transport med bus er blevet forbedret i de seneste år, er det stadig temmelig begrænset. Der er busforbindelser mellem de vigtigste destinationer og hovedstaden, men de følger ikke altid den korteste rute. Det er rart, hvis du ønsker at se øen på en afslappet måde. Du kan ikke altid regne med de officielle afgangs- og ankomsttider. Spørg den lokale befolkning om tidsplanen for busser.
Der er masser af taxaer. Det er en forholdsvis billig måde at rejse.

Trafik og parkering

Den vigtigste vej, som går fra nord til syd gennem hovedstaden er en god og temmelig bred vej. Nogle andre hovedveje er gode, men ellers er vejene på øen brolagt med grus eller sand. De mindre veje går gennem bjergene, hvilket betyder, at der er masser af kurver. Hvis du ønsker at dreje til venstre på de vigtigste veje har du brug at positionere din bil til højre og derefter krydse vejen. På den måde kan trafikken bagved dig holde sig kørende.

Vejnettet er godt. Der er brolagt vigtigste veje og forskellige kategorier af sandede veje. Der er ingen motorvej, men den vigtigste vej, der forbinder den nordlige del af øen med den sydlige del, er en god vej med en vognbane i hver retning. Du kører ofte på bjergrigt terræn med mange sving, men vejene er brede nok for biler, der passerer hinanden. På mindre veje er hornet et praktisk redskab til at advare folk, der kommer fra den anden retning.

Parkering er næsten ingen steder et problem. Husk, at du ikke er tilladt at parkere på kantsten med en gul eller hvid linje. En blå linje betyder at du må betale for at parkere.

Hoteller

Fuerteventura har et godt udbud af hoteller og sommerhuse, men ikke for hvert budget. Der er næppe nogen budget overnatningsmuligheder. Der er ingen campingpladser, selvom nogle steder du får lov til at rejse telt op (spørg på stedet!). Turisme på øen er ikke nær så veludviklet som det er på for eksempel Gran Canaria. Sommerhuse til tider er placeret i fjerntliggende steder (men de er meget smukke!), så en udlejningsbil er en nødvendighed. I højsæsonen er du nødt til at booke på forhånd.

Eksterne kilder

For mere information om Fuerteventura, anbefaler vi Google, og de følgende kolder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Orlando Rent a Car
 • Rhodium Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Alle byer i Fuerteventura

EasyTerra Biludlejning Fuerteventura sammenligner priserne for biludlejning i de følgende byer: